folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)



Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

    geçen kasımda subox mini starter kit almıştım işi baya çözdüm istediğim ohm değerinde coil sarıyorum rba da kullanıyordum fakat bir türlü tutunamadım alete kesmiyor hacılar ara sıra keyif olsun diye 0,5ohm da ciğer cekimi takılıyorum.düzgün bir likit önerin satan varsa pm atsın likitim marka yerli üreticinin likitlerini kullandım hep.

    Yerli evyap likitler beni de kesmiyor. Dekang gold hill 18mg tütün aromalıdan 3-4 fırt çekiyorum oturduğum yere yapıştırıyor :D Üstelik %100 vg bir likit.

    Ama evyap likitlerden şişe şişe 18mg nikotinli içsem bana mısın demiyor.


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

    @Kreyzi  likitlerin kargosu geldi hocam, arkadaş incelik yapmış içine çikolata da koymuş, gerçek çikolata hobby :)

    Sipariş vermediysen iftardan sonrayı bekle aralarında işe yaramayan varsa söylerim başka aromayla değiştirirsin en azından.

    Deneme likitlerinden beğendiklerini yazarsan bizde faydalanırız .)

     

    Hocam kusura bakma mesajını görmedim aradan kaybolmuş :(

    İsmini bilmeyenler için yazayım smoke hunter isimli yerli evyap likit üreticisinden almıştım likitleri. Likitler şunlardı:

      - 5ml Deneme Likiti: Sadas (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: Sub-Zero 
      - 5ml Deneme Likiti: Nargile Kavun (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: Türkish Coffee (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: Banana Cream (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: Nargile Cappuccino (.. 
      - 5ml Deneme Likiti: Nargile Elma (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: High Four (+2) 
      - 5ml Deneme Likiti: Chocolate Coconut Al.. 
      - 5ml Deneme Likiti: Chocolate Hazelnut

    Sadas: ben karışık taze meyve tadı aldım. Çok hafif kurabiye tadı hissedilebiliyor. Buna rağmen paketteki en beğendiğim 3. likit oldu. Emzik gibi içilebilir bence, baymıyor. Şekerli olduğu için diğer tatsız likitlerle hatta tütün aromalılarla bile karıştırılabilir. Tütün aromalı gold hill ile karıştırdım gayet hoş oldu.

    Sub-Zero: ilk mentollü likitim buydu. Yapay mentol tadı bekliyordum ama mentos şeker tadı var bunda. Uzun süre içilebilecek bir likit değil bence. Başta tadı güzel gelse de 30 dk boyunca puf puflamaya boğaz dayanmıyor :) Yakmaya başlıyor. Çok ağır likitleri hafifleştirmek için kullanılabilir veya beğenilen likitlerle karıştırılıp mentollü sigara havası yakalanabilir.

    Nargile kavun: likitin kapağını açtığım zaman gerçekten kavun kesmişim de rakının yanında yiyecekmişim gibi hissettim :D İçimi güzel, tadı aroması güzel ben beğendim. Başlarda çok fresh bir aroma veriyor uzun bir süre içilirse bayıyor. Bundan sonra birkaç saat farklı likit içip tekrar buna döndüğüm zaman tekrar içilebilir oluyor.

    Turkish coffee: gerçek Türk kahvesi kokusu var. Ama tadı şekersiz olduğu için ben beğenmedim. Kuru şekersiz kahve içiyormuş hissi veriyor. Belki de demlenmemişti o yüzden böyle oldu bilmiyorum. Aroması da +2 olmasına rağmen fazla yoğun değildi.

    Banana cream: en beğendiğim en birinci likit bu oldu :D Muzlu dankek yiyormuş hissi veriyor. En güzeli yanı da baymıyor. Sürekli içilebilir. Aroması yoğun. Buharı üflerken ağızda bıraktığı aromayı dişlerimle ısırıp yiyesim geliyor :D

    Nargile cappuccino: +2 olmasına rağmen aroması az olan likitlerden bu da. Demlenmediği için de olmuş olabilri yanlış izlenim uyandırmiyim. Bunu beğenen çok kişi var ama ben şekersiz olduğu için beğenmedim. İsminin hakkını veriyor ama. Gerçekten kapuçino tadı-kokusu var.

    Nargile elma: en beğendiğim likitlerden, 4. sırayı buna verdim :) Yeşil elma tadı-kokusu var. En güzel yanı ise ağızda elma tadı bırakması. Aroma gibi değil, gerçekten elma yiyormuşum gibi his veriyor :D Tek başına baymadan içilebilir. Diğer likitlerle de karıştırılabilir. Tadı bok gibi olan likiti bile güzelleştiriyor.

    High four: sitesinde fındık ve vanilya diyor ama ben sadece vanilya tadı alabildim. Güzel içilebilir bir likit. Uzun süre içimde vanilya tadı bayabilir. Ama kötü değil yani gerçekten hoş bir likit. Demlenirse belki fındık tadı da gelebilir, bilemiyorum. Şekerli olduğu için diğer şekersiz likitlerle karıştırıp kullandım.

    Chocolate coconut: bana gelen likitin üstünde chocolate custard yazıyor, hiç içmemişim şimdi farkettim :) Açıp kokladım çikolata ve hindistan cevizi karışımı çok hoş bir kokusu var. İçmediğim için yorum yok.

    Chocolate hazelnut: en beğendiğim 2. likit bu oldu. Aslında 1. de olabilirdi ama muzu fındıktan daha çok sevdiğim için... Öyle işte :) Fındık ve çikolata karışımı bir likit. Hem kokusu hem ağızda bıraktığı tat fındıklı nutella gibi. Gün boyu baymadan içebilirim. Çok güzel bir haz veriyor insana. Bu da ısırıp yiyesim gelen likitlerden :D

    Bunlara ek olarak smoke hunter arkadaş bir de C.C. Alloy (yanlış hatırlıyor olabilirim CC ile başlıyordu) isimli bir şişe göndermişti. Sitesinde arattım birşey çıkmadı. Döküp içtim ama o kadar yoğun ve berbat bir aroması vardı ki direk kusasım geldi. Atomizeri yıkamama rağmen kokusu birkaç gün çıkmadı lanet gibi birşeydi. Ciğerlerimde dahi o kokuyu hissettim.

    Genel olarak smoke hunter hoş likitler üretiyor, muzlu ve fındıklı likitleri emzik gibi içiyorum ancak beni kesmiyor. 9 mg nikotinli likit ciğer çekiminde nasıl kesmez anlamadım. 18 mg evyaplar da var onlar da kesmiyor. Evyaplarda binanın temelini atarken nikotini çalıyorlar galiba :P


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    @Dadasadam saolasın bende Banana cream ve hazelnut chocolate denememiştim stoklarda yoktu iyi oldu yazdığın hemen ekleyelim onları da..

    King Kong denemediysen o da güzel ama tadını tarif edemem şimdi farklı bişey ve Sacrementum bu da smoke hunter yüzakı likitlerden .)

    Hexocellden london rain almıştım karamel aroması arayanlar için güzel öneririm ..

     

    Tayga tarafından 02/Tem/16 12:22 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    Tayga bunu yazdı

    @Dadasadam saolasın bende Banana cream ve hazelnut chocolate denememiştim stoklarda yoktu iyi oldu yazdığın hemen ekleyelim onları da..

    King Kong denemediysen o da güzel ama tadını tarif edemem şimdi farklı bişey ve Sacrementum bu da smoke hunter yüzakı likitlerden .)

    Hexocellden london rain almıştım karamel aroması arayanlar için güzel öneririm ..

     

    Teşekkürler hocam ben de onları deneyeceğim kısa sürede.

    Hexocellin birsürü likiti var aslında deneme paketi yapsalar da şöyle 10'lu paket alsak 5ml şişelerde. İnanıyorum ki London rain gibi güzel olup keşfedemediğimiz birsürü likiti var o adamların...

    10 gün sonra marihuana likit elimde olacak inşallah amin amin amin :) En çok onu merak ediyorum.

     

    DadasAdam tarafından 02/Tem/16 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2008
    Erkek

    Hocalar şu e sigara alanlar full set olarak ne aldıklarını nerden aldıklarını ve kaç paraya aldıklarını bi yazabilir mi?

     

    tahta tarafından 02/Tem/16 22:53 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2016
    Erkek
    tahta bunu yazdı

    Hocalar şu e sigara alanlar full set olarak ne aldıklarını nerden aldıklarını ve kaç paraya aldıklarını bi yazabilir mi?

     

    hocam ben takas usulü aldım sonra araştırdım ki başlangıç için idealmiş ego aio aldım gayet memnunum fakat sanırım likiti çok amele seçmişim dekang felan var en uygun onlar  

    ben etiketsiz kutuda aldım aromalı diye aldığım yerde dekang aromalı yoktu almadım  

    eğer başlayacaksan tavsiye ederim  

    anadolu yakasında olup likit hediye edecek olursa burdayım :D hiç param yok ya la 


    neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_qopat
    pc_qopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2010
    Erkek

    Ben swalker hocamında telkiniyle böyle bir kombinasyon siparişi verdim. Ürünler ulastıgında birde likit araştırmasına girişicem. Fasttech sitesinin kargoları büyük oranda takılıyormuş. Satıcıya ürünü mp4 player veya bilgisayar malzemesi yazmasını söyledim. Bakalım neler olucak. 

     


    .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    Onca yıllık müptelayım, hastalık da filan bile yarım paketin altına düşmemişimdir. İftar sahur arası 6 küsür saatte bile bir paketi yiyen adamdım, ta ki bu meretle tanışıncaya kadar. 4 gündür toplamda 4 tane sigara içtim:) paket masada duruyor yüz vermiyorum artık. Bu 4 taneyi de denemek için içtim acaba ne olacak diye? En büyük korkum nikotin oranının yetmemesi ve oruçluyken krize girmekti, oda olmadı, olmuyor. Ha emzik gibi ağzımdan düşmüyor bütün gece o ayrı:) Bu arada hayatımda aromalı sigara içemedim en pahalısını bile, ama bu likitlerde olay böyle işlemiyor yav:) kahveli sigara içiyorum şimdi. Sigara içen vatandaşlar, ben bu hale geldiysem, kendinize eziyet etmeyin yav, mutlaka ama mutlaka deneyin.


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    WISMEC tavsiye ederim. 75W ikinci eli 200 TL civarı, birinci elini bilmiyorum.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Haci abiler kullananlar, nefes olarak acildiginizi hissediyo musunuz var mi bi degisiklik sigarayla bunun arasinda ?

    Birde yemek yeme istegi olarak nedir durum, istahiniz acildi mi ?


    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..