folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)

Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Şu nargile gibi duman cıkaran makına hangisi oluyo? :)

Bende günde 1 paket öldürüyorum , ecigara ya gecıcem bi link falan verirmisiniz? Ne alalım? Hangi aroma daha güzel , vsss ???

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Bende günde 1 paket öldürüyorum , ecigara ya gecıcem bi link falan verirmisiniz? Ne alalım? Hangi aroma daha güzel , vsss ???

Yüksek miktarda buhar istiyorsan atomizerin rda olacak, tankı yok bunların pamuğa damlatıyorsun likidini. Subohm kullanacaksın aleti ve yüksek oranda vg olacak likidinde. Sigara gibi içmeye uygun değil bu aletler, ilk başta sigara içimine uygun olan bir rba/rta alıp o sigaranın bıraktığı yoksunluk durumundan kurtulmak daha mantıklı. Daha sonra keyif için rda alıp nargile içer gibi direkt ciğer çekimi yaparsınız, düşük nikotin oranı olması lazım direkt ciğere uzun çekip yapacaksanız (ben 3mg nikotin kullanıyorum) onu da belirtmekte yarar var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

Yüksek miktarda buhar istiyorsan atomizerin rda olacak, tankı yok bunların pamuğa damlatıyorsun likidini. Subohm kullanacaksın aleti ve yüksek oranda vg olacak likidinde. Sigara gibi içmeye uygun değil bu aletler, ilk başta sigara içimine uygun olan bir rba/rta alıp o sigaranın bıraktığı yoksunluk durumundan kurtulmak daha mantıklı. Daha sonra keyif için rda alıp nargile içer gibi direkt ciğer çekimi yaparsınız, düşük nikotin oranı olması lazım direkt ciğere uzun çekip yapacaksanız (ben 3mg nikotin kullanıyorum) onu da belirtmekte yarar var.

Hocam bi de makınaları resimli linkli paylasaydın da almak için arasturaydım müsait oldugumda :)

Yeni başlıcam ama dedıgın gibi içevegım zaman ugrasamam öyle pamukla damlatmakla falan :( 

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

JiggSaw özel mesaj yolladım, tek tek attım malum sitedeki linkleri bir araya getirip. Yanılmıyorsam ihtiyacın olan herşeyi listeledim. Sadece pil ve likitleri türkiyeden almanı tavsiye ederim malum takılma oranı yüksek ve fiyat farkı da yok denecek kadar az, bulabileceğin yerli siteyi pm'e ekledim. Kargo paketlerine 5 taneden fazla ürün koydurmayın, ufak ve büyük parçalı olanları bir araya getirip öyle sipariş verin HK Post ile gönderim ücreti çok ucuz zaten sorun yaratmaz pek. Göze takılma oranını azaltırsınız hiç yoktan, önlem önlemdir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı

JiggSaw özel mesaj yolladım, tek tek attım malum sitedeki linkleri bir araya getirip. Yanılmıyorsam ihtiyacın olan herşeyi listeledim. Sadece pil ve likitleri türkiyeden almanı tavsiye ederim malum takılma oranı yüksek ve fiyat farkı da yok denecek kadar az, bulabileceğin yerli siteyi pm'e ekledim. Kargo paketlerine 5 taneden fazla ürün koydurmayın, ufak ve büyük parçalı olanları bir araya getirip öyle sipariş verin HK Post ile gönderim ücreti çok ucuz zaten sorun yaratmaz pek. Göze takılma oranını azaltırsınız hiç yoktan, önlem önlemdir.

buraya toplasan iyi olur aslında hocam. yeni giren kafası karışık arkadaşlara iyi klavuz olur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Abi bu malum site ne ya allah askina :)

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Beyler joyetech vtc2 with cubis pro 5000 mahlik cihazı alayim diyorum sorularima gelirsek

1)bu cihazin coili 5li paketi trde 70 tl ilerde isi kavrayip coili kendim sarayim dersem bu makine ona imkan veriyor mu yoksa illa hazir coil mi istiyor ?

2)ben ciger çekimi degil de normal sigara gibi once agza sonra cigere takilmak istiyorum onun icin nasil bir coil almak gerekiyor ?

3) gunde 1 veya 1.5 paket rothmans iciyorum nikotin orani kac mglik bir likit alayim? 

4)bu cihazin bataryasi dahili yani icte oldugu icin tak cikar olmuyor sordugum kisiler o batarya seni 3 4 yil goturur diyorlar bataryanin omru bittiginde cihazi komple cope mi atacagim yoksa o arkasindaki kalin kutu gibi kismi mi degistirecegim ?

5) ya o cihazi siktir et aki bokunu geçiyor o paraya ondan daha iyi bir cihaz var bunu al dediginiz bir cihaz var mi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

mora terapiye gidin hocam 1 senedir aklıma sigara gelmiyor

vesselam@tahribat.com +447947900562 whatsapp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    vesselam bunu yazdı

mora terapiye gidin hocam 1 senedir aklıma sigara gelmiyor

Hocam ne kadar ödedin ve seans olarak mı işliyor süreç? Olayı nedir bunun?

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

Beyler joyetech vtc2 with cubis pro 5000 mahlik cihazı alayim diyorum sorularima gelirsek

1)bu cihazin coili 5li paketi trde 70 tl ilerde isi kavrayip coili kendim sarayim dersem bu makine ona imkan veriyor mu yoksa illa hazir coil mi istiyor ?

2)ben ciger çekimi degil de normal sigara gibi once agza sonra cigere takilmak istiyorum onun icin nasil bir coil almak gerekiyor ?

3) gunde 1 veya 1.5 paket rothmans iciyorum nikotin orani kac mglik bir likit alayim? 

4)bu cihazin bataryasi dahili yani icte oldugu icin tak cikar olmuyor sordugum kisiler o batarya seni 3 4 yil goturur diyorlar bataryanin omru bittiginde cihazi komple cope mi atacagim yoksa o arkasindaki kalin kutu gibi kismi mi degistirecegim ?

5) ya o cihazi siktir et aki bokunu geçiyor o paraya ondan daha iyi bir cihaz var bunu al dediginiz bir cihaz var mi 

1- Alttaki resimdeki başlık cubis atomizerlerde kullanılıyor, coil sarımına izin verir. 

Alacağın yere bu başlık dahil mi değil mi onu öğren hocam. RBA ünitesi diye geçer. Bu başlık olmadan coil saramazsın.

2- Onun için coil değil atomizer alman lazım ki cubis atomizer ciğer çekimi için uygun. Ayrıca 1 ay cubis kullanmış biri olarak önermiyorum, bok gibi bir atomizer. 

Sigara gibi içmek istiyorsan kayfun mini v3 (şu an kullanıyorum) öneririm. Pahalı gelirse klonlarını da alabilirsin 100 tl gibi bir fiyatı var. Diğer sitelerde ve kişilerde 150 liraya satılırken buharhane'de 100 liraya satılıyor mesela, bu da benden kıyak olsun :)

Diğer sigara içimi atomizerler için: http://goo.gl/65HsbJ

3- Kişiden kişiye değişiyor. Saf niktoin çekildiği için aynı oranda sigara içen iki kişiye, aynı mg'da nikotin, aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Yine de ben 10-12 mg civarlarında öneririm. Ciğer çekimi yaparken bu mg oranlarına kesinlikle çıkma...

Ve sigaraya geri dönmemek için tütün aromalı likitleri araştırıp aklına yatan bir tütün likiti alman daha iyi olur. Mesela ben "dekang gold hill" ile sigarayı bıraktım, sigarayı iyice unuttuktan sonra meyveli likitlere geçtim. 

4- Onu bilmem ama dahili bataryalı cihazlara pek sıcak bakılmıyor. İlk defa e-sigara alacak olsam bir tane "eleaf istick pico" + "kayfun mini v3" + 2 tane de pil alır keyfime bakardım. Tabi vtwo'da 5000 mah olduğu için daha uzun götürür ama tek pilli cihaz sigara içimi için yeter artar bile. 

Mesela vtc miniyi 2500mah batarya ile 7-8 saat arası emzik gibi kullanabilirsin (üstelik nargile çekimiyle). Pil bitince daha önce şarj ettiğin yedek pili cihaza takıp, biten pili şarj edip kenara atarsın. Kafa rahat...

Ayrıca iki pilli cihaz çok ağır olur. Vtwo'yu yanında taşıman zor olabilir.

5- Bence pico veya vtc mini al. Hem küçük, hem hafif (pil biraz ağırlaştırabilir, ben yürürken cebimde değil de elimde taşıyorum sorun olmuyor), hem ikisi de uzun süredir kendini kanıtlamış cihazlardan. Topluluk yardımı alman açısından ileride bir sorun çıktığı zaman herkes yardımcı olabilir :) Vtwo'da iyi cihaz sonuçöta joyetech üretiyor ama dediğim gibi 2 pilli bir cihaz, taşıması zor olabilir.

Tanrıyla senli benli konuşurken; patronlarıyla sizli bizli konuşan yaratıklarız.