folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Merhaba muridler, sizlere bu gece izledigim bir filmden sonra aklima gelen kotu bir aniyi paylasicam. Uzun zamandir unutmustum ama kahrolasi sey yine aklima geldi (: Bu okuduklarinizdan sonra sakin sacmaladigimi, uykumun geldigini veya yalan attigimi sanmayin cunku anlatmis olduklarim gercek (Kutsal kitabimiz Kurana gore ki de gercek)

Bundan uzun seneler evvel ben yaklasik 10-11 yaslandirayken koydeydim, bir aksam ustu ici bos  bir evin ordaydim. bildiginiz tek katli koy evleri olur ya hani, o ev babannemlerin eski ev olur, sadece lazim oldugu surece misafirler gelince kullanilir, ve etrafi cakil taslari ile cevrilmistir. bahcesi vardir. Iste bende aksam ustu o cakil taslarinin ustunde oturuyordum. aradan 1-2 dk gecmisti ki, hemen suratimla ayni hizada bir varlik belirdi, aramizda fazla mesafe yoktu. nefesim kesilmisti sanki.. dona kaldim bir kac saniye, sadece onu izliyordum. O ise yarasaya benziyordu, kanat cirpiyordu sanki ama insan gibi gizleri burnu ve agzi vardi. yani yara olma ihtimali yuzde 0 (:  ve benim kafamin yarisi buyuklugundeydi sanki. ama amacinin beni korkutmak oldugu belliydi cunku surat ifadesini beni korkutmak icin degistiriodu, ve kendime gelir gelmez kendimi assaga attim duvardan, icinden gecmistim o seyin ve arkama bakmadan evime gittim..

gorduklerimi anlattim babannemlere, korkmamami soylediler ve o seyin cin oldugunu soylediler (: o gun bu gundur haka sekli cismi hafizamda kazilidir..

merak ettigim sey acaba aranizda baska goren varmi?? veya basina boyle ilginc olaylar gelen?? paylasirsaniz sevinirim. 

**EbMaRtEu**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek
    hoca nabbtın gece incir ağacının dibine filan mı işedin töbe töbe (:

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kıçın açıkta kalmış senin :)  rüya görmüşsün

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Ruya degil hocam yuzde yuz gercek :))

**EbMaRtEu**
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    isan dışı ruhani varlıkların olabileceğini düşünüyorum ama insalara gözükebileceğine ihtimal vermiyorum hep insanların bilinç altındaki bazı şeylerin gözlerinin önünde canlanması psikolojik bir olay olarak baktım hep bunlara ve sanırım böyle şeylere inanmadığım da hiç böyle bir şey yaşamam
    Sen filmin etkisinde kalmış olabilirsin mesela böyle düşünüyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Ya rüya, ya halüsinasyon, ya göz yanılgısı... Ama kesinlikle doğaüstü bir şey değil. Bana göre...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    genelde köylerde oluyo ama hep yaşlılar anlatırlar. sen ilk oldun :P

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

Hocam ben 6 yaşımdayken kekelemeye başlamıştım geceleri annem üstümü örtmeye gelince kendi kendime konuştuğumu uykudayken hiç kekelemediğimi hattta tekerleme bile söylediğimi anlatıyordu.Neyse birgün aydında beni bi hocya götürdüler odaya girer girmez hoca dedi bu çocuk kekelio filan cin korkutmuş filan.DEDİ.Nuska verdi.

Şimdi 15 yaşımdayım GeÇeN yıl cinleri araştırıyodum araştırdım günlerce bi gün gece vakti saat  03.00 sıraları annemler evde yok evde müzik açıyodum araştırıyodum nuskayı boğazımdan çıkarmıştım annemler dedemlere gitmişlerdi o gece evde yalnızdım babamın silahını pcnin kenarına koymuştum ne olur ne olmaz etraf kötü.Bn bi sitede adamın birininn hikayesini okuyodum orda şekilsel ifadelerinden filan bahsediodu tam o yazıları okurken arkadan şşt die bi ses geldi önce içimde hasiktir ordan lan die küfür ettim.Aynı ses şşt die tekrarlayınca bağırdım ortalığı yıktım kaçtım evden ama dışşarı çıkarkende arkamdan biri sanki omzuma dokundu sanki deil yüzde yüz.

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    isan dışı ruhani varlıkların olabileceğini düşünüyorum ama insalara gözükebileceğine ihtimal vermiyorum hep insanların bilinç altındaki bazı şeylerin gözlerinin önünde canlanması psikolojik bir olay olarak baktım hep bunlara ve sanırım böyle şeylere inanmadığım da hiç böyle bir şey yaşamam
    Sen filmin etkisinde kalmış olabilirsin mesela böyle düşünüyorum

İşte, görünmeyen varlıklar olan melek, cin ve ruhanîler de, her ne kadar kendilerine has yapılarıyla bu âlemde görülmeseler bile, bu âleme has vasıtaları kullanıp, kılıf ve elbise giyerek görünebilirler. Meleklerin ve cinlerin bu şekilde görünmelerine "temessül" diyoruz. Kur'ân, temessülü anlatırken (Meryem, 19/17),  

**EbMaRtEu**
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:

Hocam ben 6 yaşımdayken kekelemeye başlamıştım geceleri annem üstümü örtmeye gelince kendi kendime konuştuğumu uykudayken hiç kekelemediğimi hattta tekerleme bile söylediğimi anlatıyordu.Neyse birgün aydında beni bi hocya götürdüler odaya girer girmez hoca dedi bu çocuk kekelio filan cin korkutmuş filan.DEDİ.Nuska verdi.

Şimdi 15 yaşımdayım GeÇeN yıl cinleri araştırıyodum araştırdım günlerce bi gün gece vakti saat  03.00 sıraları annemler evde yok evde müzik açıyodum araştırıyodum nuskayı boğazımdan çıkarmıştım annemler dedemlere gitmişlerdi o gece evde yalnızdım babamın silahını pcnin kenarına koymuştum ne olur ne olmaz etraf kötü.Bn bi sitede adamın birininn hikayesini okuyodum orda şekilsel ifadelerinden filan bahsediodu tam o yazıları okurken arkadan şşt die bi ses geldi önce içimde hasiktir ordan lan die küfür ettim.Aynı ses şşt die tekrarlayınca bağırdım ortalığı yıktım kaçtım evden ama dışşarı çıkarkende arkamdan biri sanki omzuma dokundu sanki deil yüzde yüz.

hocam gecmis olsun cok, sanada fena denk gelmisler (:

**EbMaRtEu**
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Şöyle bir konu var bazı insalara gözüküp bazı insanlara gözükmemesinde ki sebep ne acaba insanlara gözükmelerindeki şart ne çok dindar olmaları mı iyilik kötülük mü ya da bu olaylara inanmaları mı çok duygusallık mı korkaklık mı nedir acaba kuran da bunla ilgili açıklama varmı?

Toplam Hit: 17254 Toplam Mesaj: 142