folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bu tür şeyler niye hep köylerde oluyor =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------

O arkadaşlar kalabalığı sevmiyor o yüzden şehre inmiyorlar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cindir başka ne olacak :D gündüz görmen garip genelde gündüz görünmezler.

benim başımada bu tür olaylar çok geldi ben daha yüzlerini tam göremedim en son 3 tane ışığın tepemde vır vır uçtuğu anı yaşadım başınıza gelirse böyle durumlar sakın korkmayın korkunca iyice yükleniyorlar korkmazsanız 3-5 saniye bir etkileri oluyor oda geçiyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:
    Bakış açına hayranım :P

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    Şöyle bir konu var bazı insalara gözüküp bazı insanlara gözükmemesinde ki sebep ne acaba insanlara gözükmelerindeki şart ne çok dindar olmaları mı iyilik kötülük mü ya da bu olaylara inanmaları mı çok duygusallık mı korkaklık mı nedir acaba kuran da bunla ilgili açıklama varmı?
    İmansızlara görünüyorlarsa bana topluca görünürlerdi valla :D

Hiç yaşamadım böyle bir deneyim, inanmıyorum da cinlere, ruhlara.

"Şöyle şöyle yaparsan kesin benzer bir olay yaşarsın" diyebilecek varsa da denemeye hazırım...

sana gelmezler hocam :) illa bişeyler yaşamak istiyorsan menzile git seni aydınlatsınlar bu konuda :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar böyle şeyleri çogu kişiler görebilir görenler dogrudur benim yaş itibariyle sizlereden daha büyüğüm benimde yakınlarımda bunları görenler var bazıları aynı herkesin gördüğü gibi benim yaşım48 size bi ara resmi bularsam buraya kayacam bir gece fotograf çekerken ortalık karanlıktı flaş patlamadı resim çektiğim karşı tarafta kendi oturur resmimi gördüm çok şaşırdım resim dijital makinayla çekmiştim çok şaşırdım nasıl olur diye eşime söylemedim korkmasın diye bende o şekilde bi olay oldu karşı kanepede oturur halde sulüet resim var her seyi ben sadece belirgin resim makinası elimde nasıl olur dedim şaşırdım oluyor böyle şeyler korkmayın selamlar

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    hoca koysana fotografını merak ettim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    bir cisim yaklaşıyo

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Pekiyi inanmayanlara soruyorum 2 kisiye ayni anda nasil gorunuyorlar?

Bundan baya bi sene once Trabzondaydim anneannemlerin evinde kaliydum 15 yaslarinda idim dedem olmeden 1-1.30 ay onceydi.Ramazan ayiydi cok iyi hatirliyorum.Kuzenle ikimiz yer yataginda bir tarafi belediyeye bir tarafi askeriyeye bakan bir odada kaliyorduk.

Usutumuzde kalin kalin yorganlarla uyurken birden yastigimda agirlik hissetim sonra agirlik yorgani acmaya basladi gozlerimi actim simsiyah ve avuc ici beyaz bir varlik yorgani cekmeye calisiyordu.Yavas yavas yorgani cekmeye basladi.Kuzende uyanmis koseye sinmis .Sonra kulaklarim cinlamaya basladi ustumde uyusma ve uyusmayla gelen neredeyse 1 ton agirlik gibi kullaklarim patlayacak gibi.Varlik elini bogazima goturdu (beyaz olan yeri) bagiramamaya baslaadim konusamiyordum fecli gibi kalmistim.

-----------------------------------------------------------

Sonra kuzen dede diye bagirdi ve kuran getirin el basayim olayin gercekligine varlik kapinin deliginden toz halinde gecti ve kayboldu dedemler geldiler.Pskolojik olmadigina 100de yuz eminim su anda bile tuylerim urperdi yazarken.Cunku 2 kisi ayni varligi nasil gosun?

Ve bu olaydan 1 hafta sonra yine kuzenleyiz denize girdik denizde halisilasyon gordum ve boguldugumu gordumve su yutmaya basladim ve o sirada teyzem cekip aldi beni denizin icinden.

Bu pskolojik olabilirdi ama o degil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Claros bunu yazdı:

Pekiyi inanmayanlara soruyorum 2 kisiye ayni anda nasil gorunuyorlar?

Bundan baya bi sene once Trabzondaydim anneannemlerin evinde kaliydum 15 yaslarinda idim dedem olmeden 1-1.30 ay onceydi.Ramazan ayiydi cok iyi hatirliyorum.Kuzenle ikimiz yer yataginda bir tarafi belediyeye bir tarafi askeriyeye bakan bir odada kaliyorduk.

Usutumuzde kalin kalin yorganlarla uyurken birden yastigimda agirlik hissetim sonra agirlik yorgani acmaya basladi gozlerimi actim simsiyah ve avuc ici beyaz bir varlik yorgani cekmeye calisiyordu.Yavas yavas yorgani cekmeye basladi.Kuzende uyanmis koseye sinmis .Sonra kulaklarim cinlamaya basladi ustumde uyusma ve uyusmayla gelen neredeyse 1 ton agirlik gibi kullaklarim patlayacak gibi.Varlik elini bogazima goturdu (beyaz olan yeri) bagiramamaya baslaadim konusamiyordum fecli gibi kalmistim.

-----------------------------------------------------------

Sonra kuzen dede diye bagirdi ve kuran getirin el basayim olayin gercekligine varlik kapinin deliginden toz halinde gecti ve kayboldu dedemler geldiler.Pskolojik olmadigina 100de yuz eminim su anda bile tuylerim urperdi yazarken.Cunku 2 kisi ayni varligi nasil gosun?

Ve bu olaydan 1 hafta sonra yine kuzenleyiz denize girdik denizde halisilasyon gordum ve boguldugumu gordumve su yutmaya basladim ve o sirada teyzem cekip aldi beni denizin icinden.

Bu pskolojik olabilirdi ama o degil.

Gördüklerin Doğrudur, Karabasanı Görmüşsün Oysa pek çok kişiye hissettirir varlığını ama Göstermez kendini, Sen Görmüşsün onu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 17253 Toplam Mesaj: 142