folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Insanin kulagi herseyi duymaya yatkin degil, goz de ayni sekilde gorme kapasitesi cok dusuk, oysaki goremedigimiz o kadar cok sey varki yeryuzunde. Belki beynimizin yuzde bi kac daha fazla kullanabilseydik inanilmaz seyler gorebilirdik, duyardik ve dusunurduk, dusunduklerimizde uygulamaya koyar harikalar yaratirdik.

A. Einsetin sadece beyninin normal insandan yuzde 1-2 daha fazlasini kullaniyordu, adam dahiydi, dusunun ki yuzde 50 sini kullandigini.

dogada da hersey bir kanuna gore dizili oldugundan hersei gormememiz duymamamiz daha iyi, yoksa hersey birbirine girerdi di mi??

diger varliklar ilede dusunun ki ic ice yasiyoruz ama onlari goremiyoruz 

**EbMaRtEu**
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar bende inanırım bu tarz olaylara. duyduğuma göre insan değilde hayvan kılığına girebiliyorlarmış.
    yakın bi tarihten örnek vermek gerekirse geçen içiyoruz daha kafalar ayık terastayız.
    malum alkollü ortamı severler bunlar. arkadaş karga gördüm dedi çıktm peşine baktım yoktu. illa o dur demiyorum ama ..........vs  vs.......

vay canına.. karga demek ha? kesin cin falandır.... ama uçuyor meret her zaman aynı yerde olmayabilir tabi... ilginç yine de...

xD   

he bir de kim seviyor alkollü ortamı? arkadaş mı?  yoksa cinler alem yapmak mı istiyorlarmış ?

xD  

bu arada o kadar aramama rağmen kül ve soğan kabuğunu bir arada bulunduran bir yer bulamadım...

xD  

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

aramaya devam et kardesim (: azimle zican tasi deler ;)

ne demisler: arayan mevlasinida bulur belasinida :D  yinede sana bi nasihat fazla bulasma istersen 

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    CRASH bunu yazdı:

lepusmorris bunu yazdı:
    arkadaşlar bende inanırım bu tarz olaylara. duyduğuma göre insan değilde hayvan kılığına girebiliyorlarmış.
    yakın bi tarihten örnek vermek gerekirse geçen içiyoruz daha kafalar ayık terastayız. malum alkollü ortamı severler bunlar.
    arkadaş karga gördüm dedi çıktm peşine baktım yoktu. illa o dur demiyorum ama ..........vs  vs.......

vay canına.. karga demek ha? kesin cin falandır.... ama uçuyor meret her zaman aynı yerde olmayabilir tabi... ilginç yine de...

xD

bu arada o kadar aramama rağmen kül ve soğan kabuğu bulunan bir yer bulamadım...

xD

geyiğe vurma la:D o kül muhabbetini bilmiyorum^o) kargaya laf demedim ayrıcada hocam ondan şüphelendkten sonra camı kapalı bi odanın kapısı rüzgarsız havada çaaat :D diye kapanırsa o artık karga olmayıp farklı bişey oldu bizim için:D

kül muhabbetini denersen pm ile ulaş merak ediyorum sonucunu :D yağmurlu havada yap öyle garantili geliyomuş diye duydum

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

kargadır o karga... :)   yağmurlu havada kül ve soğanın bulunduğu yerde bulunup işeme eylemini gerçekleştirmek herkesin harcı değildir :D  (zaten bu kül olayını söyleyen arkadaşın da dalga geçtiğini biliyorum :) (umarım)  )

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Bizim bi arkadaşa bullaştıydı.3 hafta içinde abisi ve babası öldü.Anasıyla kız başına kaldı.Hayatına ciddi bi erkek giremedi.Elaman bizim arkadaşa aşık olmuş sanırım.Sonra ne hacılar hocalara gittilerde kurtardılar....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    benim teyzemde psikolagun verdigi haplarla kurtuldu...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    bu hikayeler cok populer halk arasinda. kismet olmadi boyle bi hikaye ya$amak, anlatmak :)

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

'neden en cok cocuklara gorunuyor' yerine `neden en cok cocuklar goruyor` seklinde sorarsaniz bir cok cevabi bulursunuz:)

bu tur seylerden korkanlar ruhsal olarak olgunlasamamis insanlardir, dinle imanla alakasi yoktur. ben de kucukken (ortaokulda falan) dine inaniyordum, cenabetsem evden disari hicbir kosulda cikmazdim korkudan, olur da cikarsam habire bisey olacak diye beklerdim genelde de olurdu. sonra yas ilerledikten, dinin falan masallardan ibaret oldugunu anladiktan sonra hic oyle degisik varliklar gordugumu, gaybden sesler duydugumu vs hatirlamiyorum. senelerdir boy abdesti almiyorum hic carpilmadim:) olay sizin iradenize olan hakimiyetiniz ve ruhsal-zihinsel gelisiminizde bitiyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

bizim köydeki evin bahçesindede gelin var diolar :) ne kadar doru bilmem ama inanıyorum böyle şeylere..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 17233 Toplam Mesaj: 142