Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------Karabasanda ayni ama gelirse gorursun o zaman pm at :) Ve tarif et tabii titremekten klavye kullanabilirsen ama tarif ettigin sey ayni
-----------------------------hocam titreyeceğimi hiç sanmıyorum.bana bir ara hergün cinler geliyordu.nefes kesmeyi, vücut kitlenmelerini vs.. onlar da yapıyor.
bildiğim dualar işe yaramıyordu(nas, felak).geldiklerinde yapacak bir şey olmadığından dalga geçip küfrediyordum.(korkmadığımı ve boşu boşuna zaman kaybettiklerini gösteriyordum.çoğunuza yanlış gelebilir bu davranış ama hergün geldiğini düşünün...)
sonunda bir hocanın verdiği dua ile kurtuldum =) korkmaktan değil de her gece uyandırmalarından usanmıştım...belli bir zamandan sonra korku kalmıyor zaten..hergün hergün korkulur mu :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Newottoman bunu yazdı:
bir ayetel kürsi okuyun..hiçç BİŞEY YAPAMAZ..cinlere inanmayan varsa,bu akşam yatağına ekmek kırıntısı döküp yatsın..:D
Muhahah, yapardım da yatağı kirletmeye kıyamam hocam. Karabasan da geliyor diyorlar öyle, arkadaş 2 gece denemişti de bir b.k olmadı demişti.Şöyle cinleri çağıran bir dua falan yok mu?
-----------------------------çocuk sikilebeleten artıyor sözlerine dikkat et alaya aldığın şeye dikkat et hemde çok dikkat et
Alay etmekle geliyorlarsa şimdiye kadar gelirlerdi hocam bana :DHeç bişe olmaz cin min boş işler.
-----------------------------dua ile alay ediyorsun bak burda daha yenisin sözlerini 2 kere düşün öyle söyle burda kimse kimsenin görüşüne saygısızlık etmez sen benim duama benim dinime dil uzatamazsın dilini keserim senin
herşey dalgaya alınmaz dua et yanımda değilsin inşallah kime dua edeceğinide biliyorsundur
şşş..ben olsam yatağın altına girer ağlardım bu sözlerden sonra..:D -
DJ_Alper bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------Newottoman bunu yazdı:
bir ayetel kürsi okuyun..hiçç BİŞEY YAPAMAZ..cinlere inanmayan varsa,bu akşam yatağına ekmek kırıntısı döküp yatsın..:D
Muhahah, yapardım da yatağı kirletmeye kıyamam hocam. Karabasan da geliyor diyorlar öyle, arkadaş 2 gece denemişti de bir b.k olmadı demişti.Şöyle cinleri çağıran bir dua falan yok mu?
-----------------------------çocuk sikilebeleten artıyor sözlerine dikkat et alaya aldığın şeye dikkat et hemde çok dikkat et
Alay etmekle geliyorlarsa şimdiye kadar gelirlerdi hocam bana :DHeç bişe olmaz cin min boş işler.
-----------------------------dua ile alay ediyorsun bak burda daha yenisin sözlerini 2 kere düşün öyle söyle burda kimse kimsenin görüşüne saygısızlık etmez sen benim duama benim dinime dil uzatamazsın dilini keserim senin
herşey dalgaya alınmaz dua et yanımda değilsin inşallah kime dua edeceğinide biliyorsundur
-----------------------------Duayla mı alay etmişim? Nerde etmişim gösterir misin o cümlemi lütfen? Burda da yeni falan değilim, yıllardır takipçisiyim tahribatın.
Bence sen öfkene yenilip de söylediklerimi çarpıtma...
-
ilerleyen zamanlarda bende konu açıp anlatıcam askerde gördüklerimi hemde yanımda şahidim de vardı yani 2miz birden nöbette gödüklerimi anlatırım şimdi buraya yassam fazla okunmas sonlarda oldugu için bu konu geçsin konu açıçam bende
-
Şöyle cinleri çağıran bir dua falan yok mu?
adam ayet el kürsi okuyorum diyor sen yok cinleri çağıracak dua felan yokmu anlıyoruz herhalde senin ne demeye çalıştığını
newot: inşallah seninle karşılaşırım listeme ekledim 3. sıradasın bilesin tahribat buluşmalarını kaçırma
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------ilerleyen zamanlarda bende konu açıp anlatıcam askerde gördüklerimi hemde yanımda şahidim de vardı yani 2miz birden nöbette gödüklerimi anlatırım şimdi buraya yassam fazla okunmas sonlarda oldugu için bu konu geçsin konu açıçam bende
-----------------------------hacı gece nöbetinde gördüysen normaldir uykusuzluk+yorgunluk+sürekli birşey görme hissiyatı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Şöyle cinleri çağıran bir dua falan yok mu?
adam ayet el kürsi okuyorum diyor sen yok cinleri çağıracak dua felan yokmu anlıyoruz herhalde senin ne demeye çalıştığını
-----------------------------cin suresi vardı galiba tam bilmiyorum bi ara vardı forumda
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben 6 yaşımdayken kekelemeye başlamıştım geceleri annem üstümü örtmeye gelince kendi kendime konuştuğumu uykudayken hiç kekelemediğimi hattta tekerleme bile söylediğimi anlatıyordu.Neyse birgün aydında beni bi hocya götürdüler odaya girer girmez hoca dedi bu çocuk kekelio filan cin korkutmuş filan.DEDİ.Nuska verdi.
Şimdi 15 yaşımdayım GeÇeN yıl cinleri araştırıyodum araştırdım günlerce bi gün gece vakti saat 03.00 sıraları annemler evde yok evde müzik açıyodum araştırıyodum nuskayı boğazımdan çıkarmıştım annemler dedemlere gitmişlerdi o gece evde yalnızdım babamın silahını pcnin kenarına koymuştum ne olur ne olmaz etraf kötü.Bn bi sitede adamın birininn hikayesini okuyodum orda şekilsel ifadelerinden filan bahsediodu tam o yazıları okurken arkadan şşt die bi ses geldi önce içimde hasiktir ordan lan die küfür ettim.Aynı ses şşt die tekrarlayınca bağırdım ortalığı yıktım kaçtım evden ama dışşarı çıkarkende arkamdan biri sanki omzuma dokundu sanki deil yüzde yüz.
-----------------------------hocam naptin sen ya ilk once o nuska degil muska babanin silahi pc nin yaninda ve sen onu almiyorsun orada birakyorsun ve kaciyorsun bide arkana bile bakmiyorsun bu ne ya
bu arada bi kac arkdas karabasndan bahsetmis bende bi kac kez oyle deneyimler yasadim tam olarak karabasmidir bilmem de bildigim bi sey var karabasan bi varlik degil heralde yani uykudayken yari uyanik gibi bi hal aliyorsun hem dusunuyorsun kalmaya calisiyorsun bide tuhaf tuhaf bi seyler gorebiliyorsun hata duyabiliyorsunda hata hareket etmeye calisiyorsun bu gordugun sey bi varlik gibi bi sey olabilyior yatagina yakin yada bi ara yara sesleri duymaya baslamistim bana geliyorlar gibi geldi sorna iste kalkmaya calistim kalktigimda her sey normal her goruntu degisiyor ilginc bi sey :)
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------cin suresi vardı galiba tam bilmiyorum bi ara vardı forumda
-----------------------------nas dir.
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kuran da cin geçer var zaten aydınlatmak amacıyla yazılı surede var ama bu şeyler alay konusu değil