Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------kompetan bunu yazdı:
-----------------------------
Küçükken mahallede akşamları çocuklarla toplanır bazen bu konuları konuşurduk , korkardık ama konuşmaktanda bir türlü kendimizi alamazdık hep merak ederdik çünkü. Gece geç saatlere kadar konuşur gitme vakti geldiğinde de evimize tek gitmeye korkardık sonra herkes birbirini evlerine bırakırdı.
-----------------------------Herkse birbirini evine bırakıyosa biri mutlaka yalnız kalır xd.Buda ne demekse uykum var tahribat aleminin insanları ii gecelr.
-----------------------------En sona evi birbirine yakın olanlar veya kardeş olanlar kalıyordu., oldumu şimdi, böylelikle en sona yalnız kalan olmuyordu.İyi geceler, tatlı rüyalar
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------kompetan bunu yazdı:
Küçükken mahallede akşamları çocuklarla toplanır bazen bu konuları konuşurduk , korkardık ama konuşmaktanda bir türlü kendimizi alamazdık hep merak ederdik çünkü. Gece geç saatlere kadar konuşur gitme vakti geldiğinde de evimize tek gitmeye korkardık sonra herkes birbirini evlerine bırakırdı.
-----------------------------Herkse birbirini evine bırakıyosa biri mutlaka yalnız kalır xd.Buda ne demekse uykum var tahribat aleminin insanları ii gecelr.
-----------------------------En sona evi birbirine yakın olanlar veya kardeş olanlar kalıyordu., oldumu şimdi, böylelikle en sona yalnız kalan olmuyordu.İyi geceler, tatlı rüyalar
-----------------------------Bu konu ruya birakmazki insanda hele hele tatlii ruya
-
Konu Dışına çıkmak istemiyorun ancak böyle Din olayları olsun , Doğa üstü olaylar ilgi çekici olaylar olsun Ciddiyeti kaybetmeye başlıyor . Kedidir o Kedi ne demek ya? Adam başından geçen birşeyi paylaşıyo ben burda kimsenin asparagas yazılar yazdığını düşünmüyorum , çünkü buraya üye olan adam özel adamdır ayrıcalıklıdır.Neyse böyle ciddiyet gerektiren unsura POST uğruna Yazıyımda bende görüniyim uğruna alakasız yazanları saygıyla selamlıyorum.
-
Benim Fatma diye bir arkadaşım vardı bu olayda gerçek, okula servisle gidiyoruz servis arkadaşım bizi servis sabah 6.10'da alıyo o zamanlar karanlık oluyo hava kışın, bu Fatma arkadaşımız binanın ara holünde kendi fotografını çekerken arkasında karanlığın arasında aynı senin bu tarif ettiğin türden bir mahlukat belirmiş. Herkese göstermişti çok net belli oluyordu
bu MANGA'nın kliplerinde oynayan çizgi sıpaya benziyodu aynı :) Kız iki gün sonra yataklara düştü, buna dadanmışlar, hocalar felan dualar okudular, muska yazdılar, kurşunlar döktüler 10 gün kendine gelemedi kız, kaçırmaya felan çalışıyolarmış, gece ellerinden kollarından tutup korkutuyolarmış, annesi anlatıyo gece çığlık atardı diyo.
Malesef böyle olaylar vardır, Allahın hikmetidir. Bunları önleyen bazı sureler vardır, ağzınızdan düşürmeyin...
-
Muğla'da bayan bir hoca var belki şanını duymuşsunuzdur. Bizim aileden birisine cinler musallat olmuştu, bir ara götürdüler, o musallat olanın 3-5 tanıdığının kıyafetlerini getirdiler (kadın bizi tanımıyor ama isimlerini bile verdi şunlarınkini getirin diye) Bir masanın üzerine koydu, masanın altında veya üstünde hiç bir şey yok, sonra kıyafetleri bi kaldırdı kıyafet sayısı kadar anahtar musaka vs. çıktı ertesi gün cin musallat olan kadın düzeldi.. Garip bir şey.. Az tırsmadım ha..
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
Muğla'da bayan bir hoca var belki şanını duymuşsunuzdur. Bizim aileden birisine cinler musallat olmuştu, bir ara götürdüler, o musallat olanın 3-5 tanıdığının kıyafetlerini getirdiler (kadın bizi tanımıyor ama isimlerini bile verdi şunlarınkini getirin diye) Bir masanın üzerine koydu, masanın altında veya üstünde hiç bir şey yok, sonra kıyafetleri bi kaldırdı kıyafet sayısı kadar anahtar musaka vs. çıktı ertesi gün cin musallat olan kadın düzeldi.. Garip bir şey.. Az tırsmadım ha..
-----------------------------Hoca aynı senin bahsettiğin türden bir olay bizim bir akrabanın başına geldi adam yatağa düştü felç türü bir rahatsızlık yaşadı birden bire, Bu mahlukların işi olabilir diye düşünenler oldu ve bir hoca bulmuşlar ve ilk defa yanına gittiler bu hocanın gittikleri yerde baya uzakmış durumu anlatmışlar, hoca bizimkilerin geldikleri evin numarasına kadar söylemiş bizimkiler çok şaşırmış, bir öğle vakti bu mahlukatların musallat olduğunu söylemiş, çok şaşırmıştık
-
Ben de kuzenle bilgisayarı açmak amacıyla oturmuştuk.. Eski bilgisayar monitörüydü gidip geliyordu... XP nin tam açılma yerinde simsiyah oldu .. Sonra ben 2 gömdüm tam o anda beyaz bi görüntü geldi.. Sonra da Allah Rahmet Eylesin Barış Mançonun yüzünü gördüm ekranda beyaz ekranın üstünde .. Tüm ekranı kaplıyordu.. Kuzene döndüm o bana bakıyo ben ona bakıyordum.. Sonra arkamızı döndük .. Rahmetli arkamızda 5 metre ilerde el sallıyor.. [ Ölmüştü o zamanlar ] Kuzenim çığlık attı koşarak aşağı gittik ..
edit : yani ikimiz aynı anda gördük .. Aynı .. Hem de o ekranda yüzü gördüğümü kuzene söylememiştim .. Snra söyledi o da görmüş aynı yüzü.. Ayrıca arkaplan değildi =)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------VIGILANTE bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------VIGILANTE bunu yazdı:
TORN bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
Şöyle bir konu var bazı insalara gözüküp bazı insanlara gözükmemesinde ki sebep ne acaba insanlara gözükmelerindeki şart ne çok dindar olmaları mı iyilik kötülük mü ya da bu olaylara inanmaları mı çok duygusallık mı korkaklık mı nedir acaba kuran da bunla ilgili açıklama varmı?
-----------------------------Hocam bilmiyorum ama şuan çok üşüyom ışığı açtım kapayınca beyaz beyaz toz taneleri gibi bişi görüom ama korkak biri deilim yani fazla korkmam korkarsan daha çok üstelerler bunu hocalarımın hepsi dio bide uğraşırsan.Şuan ayetel kürsi arıcam google da şuan çok kötü tırsıyom gibi bişi.EKMEK KURAN MUSAB ÇARPSINKİ AMA SANIRIM PSİKOLOJİKMEN DE OLABİLİR.
O toz tanesi gibi dediklerin odaklanmaya çalıştığında kaçıyorlar gibi mi oluyor?
-----------------------------yok bazen çoğalıyo bzen azzalıo kapım buz camlı sanki bayaz şeyler geçio. falan filan ama sanırım pisikolojik bölyle şeylere çok düşkün oldum bi dönemde.
Ya arada bana olan bir şey var da odur muhtemelen. tansiyonum düşünce, başaşağı durunca, başımı çarpınca falan oluyor arada öyle, beyaz küçük parıldayan noktalar uçuşuyor önümde.
-----------------------------En Çok Çocuklara Görünürler....SERDAR Hocam O Parıldayan noktalar değiller... O Bir çok kimsede olur, Göz Bebeğinin yeterli Kan almamasından olur..
-----------------------------Doğrudur Bende yerde Çok Fazla Oturdugumda Birden Kalkarım Böyle Gözümün Önü Siyahlıbeyazlı Toz Parçaları Oluşur 1-2 saniye başım Döner Olabiliyor Böyle Şeyler
Edit:Yav Hacılar bu Konu Açıldığından Beri Huzur bulamadım Lütfen Uplamayın bundan 2-3 ay önce yatakta Tam uyuyordum,Bir Ara Gözüm Karardı Siyah Beyaz Şeyler Görmeye Başladım Kulağım Çınlamaya Başladı dondum Kaldım Hareket Edemedim Bağırıyordum duymuyordu Kimse Beni Çok Korkmuştum,Ya Sanki Benim Arkamda birşey var Bana Dokunucakmış Gibi Oluyor Çok Rahatsızım Bu konu Açıldıgından beri
-
MUHTARINTORUNU
sağol kardeşim içimden geçeni yazdın. ben de sıkıntı içindeyim. yalnızım geceleri uyku tutmuyo
konuyu son uplayan olmam ümidiyle. esen kalın -
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------Ben de kuzenle bilgisayarı açmak amacıyla oturmuştuk.. Eski bilgisayar monitörüydü gidip geliyordu... XP nin tam açılma yerinde simsiyah oldu .. Sonra ben 2 gömdüm tam o anda beyaz bi görüntü geldi.. Sonra da Allah Rahmet Eylesin Barış Mançonun yüzünü gördüm ekranda beyaz ekranın üstünde .. Tüm ekranı kaplıyordu.. Kuzene döndüm o bana bakıyo ben ona bakıyordum.. Sonra arkamızı döndük .. Rahmetli arkamızda 5 metre ilerde el sallıyor.. [ Ölmüştü o zamanlar ] Kuzenim çığlık attı koşarak aşağı gittik ..
edit : yani ikimiz aynı anda gördük .. Aynı .. Hem de o ekranda yüzü gördüğümü kuzene söylememiştim .. Snra söyledi o da görmüş aynı yüzü.. Ayrıca arkaplan değildi =)
-----------------------------zuahaha kusura bakma kardeş ama bu çok komik bence