Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)
-
bende geçenlerde garip bi olay yaşadım evde kimse yok saat gece 2 civarı yatakta yatıyodum yüz üstü vaziyette birden babamın sesini duydum döndüm baktım kimse yok sonra bidaha duydum 3.5 durumu yaşadım sonra ayet-el kürs-i yi okudum bidaha duymadım 5 dk sonra sızmışım...
-
bundan 10 sene önce idi lahmacun alıp yemıstık aılecek babam evde olmadıgı ıcın onun payını ayırdık .sonradan dayanamayıp ben gıttım babamın payınıda yedım :D gece yattıktan sonra dıs kapıya dogru kafamı cevırdııgmde yaklasık bı 10 metere kadar vra babam oldugu gıbı karsımda duruyordu babamda baya bı cusselıdır baba dıyorum cevap vermıyor baba dıyorum tık yok suratının seklı bellı olmuyor ama karsımda olece duruyor gozumu kapadım actım yok, gitmiyor arkadas arkamı dondum tekrar gerıye dondugumde orda yoktu cok tırsmıstım ya sabah kalkıp sordum baba böle böle oldu yk oglumdedı ben kalkamdım gece hakkımı yedın ya belkı ondan olmustur dedı ......
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------geniuss bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben 6 yaşımdayken kekelemeye başlamıştım geceleri annem üstümü örtmeye gelince kendi kendime konuştuğumu uykudayken hiç kekelemediğimi hattta tekerleme bile söylediğimi anlatıyordu.Neyse birgün aydında beni bi hocya götürdüler odaya girer girmez hoca dedi bu çocuk kekelio filan cin korkutmuş filan.DEDİ.Nuska verdi.
Şimdi 15 yaşımdayım GeÇeN yıl cinleri araştırıyodum araştırdım günlerce bi gün gece vakti saat 03.00 sıraları annemler evde yok evde müzik açıyodum araştırıyodum nuskayı boğazımdan çıkarmıştım annemler dedemlere gitmişlerdi o gece evde yalnızdım babamın silahını pcnin kenarına koymuştum ne olur ne olmaz etraf kötü.Bn bi sitede adamın birininn hikayesini okuyodum orda şekilsel ifadelerinden filan bahsediodu tam o yazıları okurken arkadan şşt die bi ses geldi önce içimde hasiktir ordan lan die küfür ettim.Aynı ses şşt die tekrarlayınca bağırdım ortalığı yıktım kaçtım evden ama dışşarı çıkarkende arkamdan biri sanki omzuma dokundu sanki deil yüzde yüz.
-----------------------------hocam naptin sen ya ilk once o nuska degil muska babanin silahi pc nin yaninda ve sen onu almiyorsun orada birakyorsun ve kaciyorsun bide arkana bile bakmiyorsun bu ne ya
bu arada bi kac arkdas karabasndan bahsetmis bende bi kac kez oyle deneyimler yasadim tam olarak karabasmidir bilmem de bildigim bi sey var karabasan bi varlik degil heralde yani uykudayken yari uyanik gibi bi hal aliyorsun hem dusunuyorsun kalmaya calisiyorsun bide tuhaf tuhaf bi seyler gorebiliyorsun hata duyabiliyorsunda hata hareket etmeye calisiyorsun bu gordugun sey bi varlik gibi bi sey olabilyior yatagina yakin yada bi ara yara sesleri duymaya baslamistim bana geliyorlar gibi geldi sorna iste kalkmaya calistim kalktigimda her sey normal her goruntu degisiyor ilginc bi sey :)
--------------Karabasan gormustum 2 kisiydik 2 kisi ayni seyi nasil olurda goruyor diyorum
-----------------------------ya kapım kitliydi zaten telefonumu kaybetmiştim odada onu arıyodum ben odamda kimse yoktuki zaten insanlar daha ışınlanamaya geçmediğine göre ananaı bacını der gibi kapıyı açıp çelik kapıya koştum ordan direk sokağa.
-
adamgibi bunu yazdı:
bundan 10 sene önce idi lahmacun alıp yemıstık aılecek babam evde olmadıgı ıcın onun payını ayırdık .sonradan dayanamayıp ben gıttım babamın payınıda yedım :D gece yattıktan sonra dıs kapıya dogru kafamı cevırdııgmde yaklasık bı 10 metere kadar vra babam oldugu gıbı karsımda duruyordu babamda baya bı cusselıdır baba dıyorum cevap vermıyor baba dıyorum tık yok suratının seklı bellı olmuyor ama karsımda olece duruyor gozumu kapadım actım yok, gitmiyor arkadas arkamı dondum tekrar gerıye dondugumde orda yoktu cok tırsmıstım ya sabah kalkıp sordum baba böle böle oldu yk oglumdedı ben kalkamdım gece hakkımı yedın ya belkı ondan olmustur dedı ......
-----------------------------kedidir o kedi
-
heacker61 bunu yazdı:
-----------------------------benımde başımdan şöyle bir olay geçti...ailemden uzakta yaşıyorum ve kaldıgım yerde laptopumun bulundugu masada ayna var 24 saatin rahat 18 saati pc başında geçiyor ve o aynaya sürekli olarak bakıyorum gece gündüz karanlıkta aydınlıkta...bu şekilde 2 sene geçirdim o masada hala daha geçiriyorum...bu 2 sene içinde kendimde değişmeler hissettim fakat bu değişimlere karşı koyamıyordum örnegin bana kim ne derse desin aşırı derecede agresif olmam vurmam veya kendı içimde başka birinin oldugunu hissetmem :S acaba dedim ailemden uzakta kalmamdan dolayı psikolojik olarak etkilenmiş olabilirmiyim ?? düşündüm psikolojimi bozacak herhangi bir olayda yaşamadım herşey gayet güzel gidiyordu...sonra bu durumu ailemle paylaşma kararı aldım çünkü çevremdeki insanlar gerçekten uzaklaşmaya başladılar benden :S:S ...aradan zaman geçti bir süre sonra rahatladım normale döndüm...bütün o sinir saldırma gibi saçmalıklar ortadan kayboldu ve aradan geçen bir kaç günden sonra annem aradı ve hocaya okuttuklarını söyledi ve hoca cin sarmış oğlunuzu demiş....
doğrumudur yalanmıdır bilemem ama o geçirdigim farklılaşma baya bi etkilemişti beni :S
ve şimdi o aynanın üstünü çarşafla kapattım :)
-----------------------------hacim, ben tam 3 senedir ailemden uzak yasamaktayim, senin olay biraz psikolojik olabilir, cunku ben bile eskisinden su anda daha agresifim yapi olarak, butun sorumluluk tek basima benim omuzlarimda..
bide unutmaki aynalar her zaman goz yanilmasina yol acarlar ;)
ve son olarakta hocalara gercekten sasiyorum!!! bi sene once falan bas parmagimda nasir cikmisti. Aylarca gecmedi, doktorlara gittik ilac kullandim fayda etmedi.
en son haciya hocaya gittik, kadin bir okudu: Dediki: aklindan sileceksin, farzetki o orda yok!! bi haftaya kadar nasir gecti
-
4snake bunu yazdı:
-----------------------------ebmarteu bunu yazdı:
insanin omru az, cinler 700 sene yasiyo hocam (:
-----------------------------hacım hangi kitapta yazıyor ve kim gözlemlemiş tamam Kuran-iKerimde Diyor yalnız değilsiniz evrende diye ama tutupta vinlerr 700 yık yaşıyorda demiyor saçmalamayın Allah aşkına
-----------------------------Cinlerin ömürleri, insanların ortalama ömür süreleri olan 70 senenin yaklaşık 10 ila 13 katı, yâni 700 ile 1000 sene arasında değişmektedir. Ancak bazı Cinlerin ömürlerinin 1400 seneye yakın bir zamanı kapladığı da bu sahada ihtisas sahibi olan kişilerce belirtilmektedir.
Bunun açıklamasını ünlü fizikçi Paul Langevin şöyle yapmıştır:
"Bir taşıtın içindeki insanla birlikte, yeryüzünden ışık hızının 20.000`de biri kadar bir hızla ayrıldığını düşünün... Bu taşıt ve içindeki insan, taşıt içindeki kendi zamanı ile tam bir yıl süreyle dünyadan uzaklaşıyor... Bir senenin sonunda ise çark ediyor ve dünyaya geri gelmeye başlıyor... Ve sonuçta dünyaya geri döndüğü zaman kendi öz zamanına göre iki sene geçmiş iken, dünyanın tam iki yüz yıl ihtiyarlamış olduğunu, dünya üzerinde üç neslin değişmiş bulunduğunu görüyor.."
Kaynak: Ruh, İnsan, Cin, Ahmed Hulûsi
-
Küçükken mahallede akşamları çocuklarla toplanır bazen bu konuları konuşurduk , korkardık ama konuşmaktanda bir türlü kendimizi alamazdık hep merak ederdik çünkü. Gece geç saatlere kadar konuşur gitme vakti geldiğinde de evimize tek gitmeye korkardık sonra herkes birbirini evlerine bırakırdı.
-
sene 1980 lerde anadol marka arabanın içinde babamı bekliyordum teravih namazında idiler. caminin karşısında apartmanların arasında boş karanlık bir arsa vardı. orada bir insan boyu yükseklğinde silindirik çok hızla dönen bir ışık hüzmesi dönüyordu.buna dakikalarca baktım. cemaat dağıldığında ise hemen kayboldu.
birde yine aynı yaşlarda yatağa yattığım anda güçlü bir erkek sesi kulağımın dibinde aynen şöyle bağırdı'' haaasidüdadü'' bunu asla unutmam :(
-
kompetan bunu yazdı:
Küçükken mahallede akşamları çocuklarla toplanır bazen bu konuları konuşurduk , korkardık ama konuşmaktanda bir türlü kendimizi alamazdık hep merak ederdik çünkü. Gece geç saatlere kadar konuşur gitme vakti geldiğinde de evimize tek gitmeye korkardık sonra herkes birbirini evlerine bırakırdı.
-----------------------------Herkse birbirini evine bırakıyosa biri mutlaka yalnız kalır xd.Buda ne demekse uykum var tahribat aleminin insanları ii gecelr.
-
psikolojik birşey, ben bu 121 mesajı okusam benimde öyle şeyler görmem muhtemel