folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

Gece Gece Biraz Korkalim (Kendi Yasamis Oldugum Bir Olay)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    dinsiz cenabet kafir zındık bir insan olarak innamıyorum hocam böyle şeylere korkutmuyorlarda beni anca analatanların nasıl korktuklarını gülerek okuyorum :D BENİM PEDERDE GÖRMÜŞ ANLATIR KÖYDE GİTMİŞ AHIRA  BAKTIM BİZİM İNEGİN BAŞINDA BABAMIN DAYISI VARMIŞ PEDERDE DEMİŞ EMMİ İPİMİ ÇÖZÜLDÜ PEDER BUNU DİYOR VE BİRDEN KAYBOLUYOR BU ŞAHIS :D  SONRA KOŞTURA KOŞTURA GİDİYOR EVE :D BABAANNEMDE KRALİÇİ GÖRMÜŞ SÖZDE  :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
    Aksam Aksam ne yaptiniz ya zatene evde kimseler yok tekim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    ben nedense hiç inanmam böyle şeylere..

size bende bir hikaye anlatayım

bizim köyde uzun zman önce olmuş bir olay

kalkılıp inebile kasalar olurya kamyonlarda traktörlerede takılmaya başlanmış o zmanlar ve bizim köyde yeni yeni oluomu neyse aedamın biri takmış bundan traktörüne ve sehir merkezine inmiş bi gün ve eli kasa nın acılma koluna mı deymiş ne olmussa kasa havaya kalkmıs ve adam bunu görmemiş.. sonra köyyolunda yerli halkın değimiyle şeytan kaylığı denen yerden geçerken biraz tırsmış ve arkasına bakmış bişey varmı die ve arkasında kocaman bir karaltı görmüş arkamda şeytan var cinvar die die köye ulasmıs ve herkesi uyandırmıs traktörün yanına gidildiği zman ise gerçek anlaşılmış

yani insan yaratıcılığı korkularıyla birleşince ohooo neler olmuokii :D

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------
    dinsiz cenabet kafir zındık bir insan olarak innamıyorum hocam böyle şeylere korkutmuyorlarda beni anca analatanların nasıl korktuklarını gülerek okuyorum :D BENİM PEDERDE GÖRMÜŞ ANLATIR KÖYDE GİTMİŞ AHIRA  BAKTIM BİZİM İNEGİN BAŞINDA BABAMIN DAYISI VARMIŞ PEDERDE DEMİŞ EMMİ İPİMİ ÇÖZÜLDÜ PEDER BUNU DİYOR VE BİRDEN KAYBOLUYOR BU ŞAHIS :D  SONRA KOŞTURA KOŞTURA GİDİYOR EVE :D BABAANNEMDE KRALİÇİ GÖRMÜŞ SÖZDE  :D

hocam dinsiz cenabet kafir zındık biri olmak kötü en azından inanmaman için bişey yok ortada gerek Allaha ki inanmak gerek.. gerek diğer varlıklara...

Gülerek okuman bir yana büyüklerin bişeyler diorsa onları dinle.. en azından araştır.. büyük sözü dinlemek güzeldir ve zararı olmaz kanısndayım [istisna hariç]...

Hayallerim ve Kendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Hepaq bunu yazdı:

bu devirde bi insan en fazla 100 sene yasasr

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    insanin omru az, cinler 700 sene yasiyo hocam (:

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    Şöyle bir konu var bazı insalara gözüküp bazı insanlara gözükmemesinde ki sebep ne acaba insanlara gözükmelerindeki şart ne çok dindar olmaları mı iyilik kötülük mü ya da bu olaylara inanmaları mı çok duygusallık mı korkaklık mı nedir acaba kuran da bunla ilgili açıklama varmı?
    İmansızlara görünüyorlarsa bana topluca görünürlerdi valla :D

Hiç yaşamadım böyle bir deneyim, inanmıyorum da cinlere, ruhlara.

"Şöyle şöyle yaparsan kesin benzer bir olay yaşarsın" diyebilecek varsa da denemeye hazırım...

Bak hocam şimdi gecenin ilerleyen saatlerinde dışarı çık kül ve soğan kabuğu olan biyere önce ayaklarınla bas sonra işe.Bi dene bak bunu..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

ahahahaahahh  nedense böyle çok hikaye (masal?) okudum/dinledim/dalga geçtim yıllardır bekledim görmedim böyle birşey kardeşim :D   baştaki hikaye (masal?) için söyleyebileceğim tek bir şey var : SAÇMALIK ! 

neyse ben şimdi birkaç bardak kola içip, dışarı çıkıp yerde kül ve soğan kabuğu olan bir yer arayacağım...

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende inanırım bu tarz olaylara. duyduğuma göre insan değilde hayvan kılığına girebiliyorlarmış.
    yakın bi tarihten örnek vermek gerekirse geçen içiyoruz daha kafalar ayık terastayız. malum alkollü ortamı severler bunlar. arkadaş karga gördüm dedi çıktm peşine baktım yoktu. illa o dur demiyorum ama sonra bi kaç garip olay daha yaşayınca peşinde irkiliyorsunuz yani. tamda bu muhabbet dönüyodu masada. demem o ki korkmayın. imanınız sağlamsa bu dünyanın güzelliklerine aldanmaın sınavdan geçiyoruz. hakikate geçemedik daha. ölümden korkmayın. çanakkale savaşında 60-70 yaşında dedelerimiz gözünü kırpmadan ölmeye gitmişlerdir. imanları sağlamdır ölümden korkmuyorlardır. korkan arkadaşlar içiniz rahat olsun. zarar görmezseniz korkmazsanız. korkana gelir denir genelde. rahatlatabildiysem ne mutlu bana:)

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

bizde arkadaşlarla görmüştük o yaşlardayken

sıcak bir yaz akşamıydı ve mahalle çocukları toplanmış saklambaç oynuyorduk. o tarz bi canlı gördük fakat ayakları da vardı hızla koştu. oyunu bitirmiştik haliyle hemen:)

All is well
Toplam Hit: 18803 Toplam Mesaj: 142