General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
beyler telefon için ne diyorsunuz? HTC one X mi yoksa bu mu?Kusura bakmayın pek anlamam,belki bu 2 telefonu kıyaslamak hatadır ama sorayım dedim
-
Sserkan bunu yazdı
Yeni güncelleme geldi beyler abanınn
http://generalmobilediscovery.blogspot.ru/2013/11/yeni-guncelleme-geldi.html
Güzel özellikler gelmiş.Ben beğendim.
-
bugün gittim 2 saat olmadı aldım telefonu :D lg g2 nexus derken gittim golddan aldım birde kasko yaptırdım beğenmezsem gidip geri vericem ancak telefonu biraz kurcaladım çok hoşuma gitti
-
guncellemeyi aldım ancak her kullanıcı gibi 4,3 diye hevesle atladım ama nafile gelir mi dersiniz?
-
sayqo bunu yazdı
guncellemeyi aldım ancak her kullanıcı gibi 4,3 diye hevesle atladım ama nafile gelir mi dersiniz?
4.3 gelmeyecek direk kitkat güncellemesini verecekler bundan sonra.
-
Bu telefonla arama kayıt olayini yapabilen var mi?
-
GUS bunu yazdı
telefonun öyle bir özelliği yok fakat google play'de bu iş için tonla program var.
-
Citizen bunu yazdıGUS bunu yazdı
telefonun öyle bir özelliği yok fakat google play'de bu iş için tonla program var.
1 tanesi bile calismiyor arkadaşta s3 var acr programla kayit aliyor ben alamiyom
-
2. el alıcam veya sıfırda olabilir ama 16 gb olanlardan nereyi tavsiye ediyosunuz ?
-
arama kayıt olayı var. arama sırasında bi tuşa basıyon ordan çıkıyor. şimdi bilemedim hangi tuş. ama yapmışlığım var. arama sırasında bakarsanız bulursunuz.
bugün yeni güncelleme geldi. fakat kimseyi tatmin edeceğini sanmıyorum. daha büyük birşey bekliyorduk. tabi bi yandan telefon zaten çok iyi. daha ne olsun ne gelsin?