General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
videodaki usak arkadasım cıktı :F
-
Hellaven bunu yazdı
pardon ama İşlemci: 1.2 GHz Quad Core yazmışsın üstte de 4 çekirdek anlayamadım
Hocam dual core değil quad core :) Telefon tasarımı güzelmiş. Çift hat olması benide düşündürür hep o çin malı telefonlar yüzünden. Ama üstünde orjinal android var. Çİn malları gibi androidleri çakma değil :) Satın alınabilir diye düşünüyorum
-
suhatuna bunu yazdıLotus bunu yazdı
onu bunu bilmemde çift hatlı dendi mi isterse içinde dahili roket sistemi olsun soğuyorum telefondan
KATILIYORUM :)
İPHONE de YAPSA , SAMSUNG DA YAPSA (EN KRAL MODELLERINI) SOGURUM AMK :D
Mesajımız olsun belkı alan kullanan yorum atan olur :)http://generalmobilediscovery.blogspot.com/2013/06/general-mobile-discovery-cift-sim-kart.html
-
Telefonun siyah ve mavi rengi gelmeden stokları tükendi.Elde olan beyaz renk stoklarıda tükendi.General Mobile işini biliyor.Donanımhaber'de 1 haftadır bu telefonu tartışıyorlar.Adamlar bedavaya reklamlarını yaptırıyor.
mkyb tarafından 19/Haz/13 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
aletin 3g performansı nasıl?
aletin wifi hızı ne?
belki 2. telefon olarak alırım bunlar makul değerlerse...
-
RETRET bunu yazdı
aletin 3g performansı nasıl?
aletin wifi hızı ne?
belki 2. telefon olarak alırım bunlar makul değerlerse...
3G için hspa+ desteği var.
Wifi için ise ; Wifi Desteği : 802.11 b/g/n
2. telefon almak için gereksiz.Hem boyutu büyük hemde zaten telefon çift sim kartlı.İkinci telefon taşımaya gerek yok.
-
Bu akşam telefonun Donanımhaber incelemesi yayınlanacak.
-
Blu amerika merkezli bir telefon üreticisi. Miami de olmaları lazım. Bunların bir modeli var onu çok aradım ama bulamadım hiçbir yerde blu life view modelin adı. Fena birşey!
-
hocam tek sorum var telefonun nfc özelligi varmi yokmu
-
logas bunu yazdı
hocam tek sorum var telefonun nfc özelligi varmi yokmu
Yok.