General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
telefonu 4.kattan merdiven boşluğından taa en aşağı düşürdüm taş gibi daha ne diyim :) ama kimseye tavsiye etmiyorum telefonu almayın ilk alanlardandım artık herkeste var :D
-
x bunu yazdı
telefonu 4.kattan merdiven boşluğından taa en aşağı düşürdüm taş gibi daha ne diyim :) ama kimseye tavsiye etmiyorum telefonu almayın ilk alanlardandım artık herkeste var :D
Nokia 3310'nun torunu. :)
@easx GM Discovery S3 Mini'yi siker atar.Forumlardaki sorunların çoğu ilk partilerde olmuştu zaten biraz okursan sorunların çoğunun Android kullanmayı bilmeyenlerden çıktığı görürsün.
Oyunlarda kasma yaşayanlar güç tasarruf modunu kapatsın.
-
RETRET bunu yazdıKreyzi bunu yazdızeitgeist bunu yazdı
bu telefonu ben de kullanıyorum ve çok memnunum yalnız çılgın hırsız (minion rush) adında bir oyun var performans telefonu dediğimiz cihaz bu oyunu oynatamıyor çok ta aman aman bi oyun değil. hiç deneyen oldu mu?
o oyunda tuhaf bi grafik anlayışı var böyle.
real racing 3 oynadım telde bu oyunu da oynuyordum ama ftps düşüşleri oluyordu.
zaten pek öyle bağlayan bi oyun değil :F
oyunu açmadan önce diğer uygulamaları kapat, sonra telefon hızlandırmayı aç 5-6 kez arka arkaya çalıştır. bağlantını hızlı olana al (wireless ise wireless data ise data) daha sonra oyunu aç böyle yaparsan hiç kasmaz. gm nin ekranı note3 ten küçük ve kendisi de hafif olduğundan kaldırdığı tüm oyunları bununla oynuyorum.
ya zaten bellek temizliyorum oyun oynamadan. cpu tasarruf modunu kapatıyorum ama o oyunda fps dususu oluyor illa.
bide sevemedim oyunu gözüme hoş gelmedi.
-
telefon görüşmeleri kaydedebilecegim kullandıgınız bi program var mı?
-
bende dun aldim. hersey iyi hos da google play telefonu tanimiyor ve dogal olarak markette cogu uygulama gorunmuyor.
-
GUS bunu yazdı
telefon görüşmeleri kaydedebilecegim kullandıgınız bi program var mı?
Programa gerek yok arama sirasinda ekranda daha fazla yazan tusa bastiginda ses kaydini gorursun.
-
O kadar laf ettim dayanamadım gittim aldım merakımdan 16 gb siyah. Kargoda bakalım kargoyuda yanlıs gondermısler zonguldaga gıdıp gerı donecek kargo :)
Hayırlısı.
Aslında güncel tavsiye android uygulamaları konusu mu acsak?
-
Şu yolda giderken kulaklıkla müzik dinleme sırasında kendi kendine müziği durdurma yada değiştirmesine çözüm bulabilen var mı yav?
-
Telekinesis bunu yazdı
Şu yolda giderken kulaklıkla müzik dinleme sırasında kendi kendine müziği durdurma yada değiştirmesine çözüm bulabilen var mı yav?
dandik kulaklık al hocam o zaman sorun olmuyor. benim tespitim orjinal kulaklığın girişi sıkıntılı ve temassızlık yaptığı için işler karışıyor.
-
Telekinesis bunu yazdı
müzik çaların ayarlarına bi bak sallamayla müzik değişme gibi bişey açık mı? kulaklıkta küçük bi tuş var o da değiştirir.