folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu

General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

telefonu 4.kattan merdiven boşluğından taa en aşağı düşürdüm taş gibi daha ne diyim :) ama kimseye tavsiye etmiyorum telefonu almayın ilk alanlardandım artık herkeste var :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı

telefonu 4.kattan merdiven boşluğından taa en aşağı düşürdüm taş gibi daha ne diyim :) ama kimseye tavsiye etmiyorum telefonu almayın ilk alanlardandım artık herkeste var :D

Nokia 3310'nun torunu. :)

@easx GM Discovery S3 Mini'yi siker atar.Forumlardaki sorunların çoğu ilk partilerde olmuştu zaten biraz okursan sorunların çoğunun Android kullanmayı bilmeyenlerden çıktığı görürsün.

Oyunlarda kasma yaşayanlar güç tasarruf modunu kapatsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    zeitgeist bunu yazdı

bu telefonu ben de kullanıyorum ve çok memnunum yalnız çılgın hırsız (minion rush) adında bir oyun var performans telefonu dediğimiz cihaz bu oyunu oynatamıyor çok ta aman aman bi oyun değil. hiç deneyen oldu mu?

o oyunda tuhaf bi grafik anlayışı var böyle.

real racing 3 oynadım telde bu oyunu da oynuyordum ama ftps düşüşleri oluyordu.

zaten pek öyle bağlayan bi oyun değil :F

oyunu açmadan önce diğer uygulamaları kapat, sonra telefon hızlandırmayı aç 5-6 kez arka arkaya çalıştır. bağlantını hızlı olana al (wireless ise wireless data ise data) daha sonra oyunu aç böyle yaparsan hiç kasmaz. gm nin ekranı note3 ten küçük ve kendisi de hafif olduğundan kaldırdığı tüm oyunları bununla oynuyorum.

ya zaten bellek temizliyorum oyun oynamadan. cpu tasarruf modunu kapatıyorum ama o oyunda fps dususu oluyor illa.

bide sevemedim oyunu gözüme hoş gelmedi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

telefon görüşmeleri kaydedebilecegim kullandıgınız bi program var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    bende dun aldim. hersey iyi hos da google play telefonu tanimiyor ve dogal olarak markette cogu uygulama gorunmuyor.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

telefon görüşmeleri kaydedebilecegim kullandıgınız bi program var mı?

Programa gerek yok arama sirasinda ekranda daha fazla yazan tusa bastiginda ses kaydini gorursun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

O kadar laf ettim dayanamadım gittim aldım merakımdan 16 gb siyah. Kargoda bakalım kargoyuda yanlıs gondermısler zonguldaga gıdıp gerı donecek kargo :) 

Hayırlısı.

Aslında güncel tavsiye android uygulamaları konusu mu acsak?

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Şu yolda giderken kulaklıkla müzik dinleme sırasında kendi kendine müziği durdurma yada değiştirmesine çözüm bulabilen var mı yav?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Şu yolda giderken kulaklıkla müzik dinleme sırasında kendi kendine müziği durdurma yada değiştirmesine çözüm bulabilen var mı yav?

dandik kulaklık al hocam o zaman sorun olmuyor. benim tespitim orjinal kulaklığın girişi sıkıntılı ve temassızlık yaptığı için işler karışıyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

müzik çaların ayarlarına bi bak sallamayla müzik değişme gibi bişey açık mı? kulaklıkta küçük bi tuş var o da değiştirir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 38730 Toplam Mesaj: 158