General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
logas bunu yazdı
söle anlatim cok zorlarsan birgün gidio ama normal günlük birkac saat oyun oynarsan internette gezinirsen 2 gün rahat gidio sarj sarj bakımından hic problem cikartmio bide bu cihaz hic isinmiyo 1 saat araliksz oyun oynuyom hicbirsey yok bence cihaz cok iyi suana kadar cok iyi gidio
aynen katılıyorum hocu.
az önce 4 liradan 2 tane silikon kılıf siparişi verdim. perşembeye gelir sanırım. bakayım güzel bişiyse link atayım sende al :F
-
aynen at at hazır maasıda aldık para varken alim :(
-
güncellemeyide aldim ilk defa bir hizmetten bu kadar memnunum beyler düsünen düsünmeden alsin diyorum
-
logas bunu yazdı
söle anlatim cok zorlarsan birgün gidio ama normal günlük birkac saat oyun oynarsan internette gezinirsen 2 gün rahat gidio sarj sarj bakımından hic problem cikartmio bide bu cihaz hic isinmiyo 1 saat araliksz oyun oynuyom hicbirsey yok bence cihaz cok iyi suana kadar cok iyi gidio
daha önce pek akıllı cihaz kullanmadım ama günde öyle 2 saat 3 saat telefonu kurcalayacak vaktim yok zaten. akşamları genelde pc kullanıyorum demekki bana 2 gün rahat yeter. doğru düzgün hiç akıllı cihaz kullanmadım nokia lumia 520 ile bunun arasında kaldım. nokia da donanım falan düşük ama en azından bilindik marka diyorum buradaki yorumlara bakarak ve video incelemelerine bakarak da bu cihaz alınabilir geliyor bana. iki arada bi derede kaldım
bu arada nokia yı da microsoft satın aldı microsoft severlere hayırlı olsun :)
-
oliWeR bunu yazdılogas bunu yazdı
daha önce pek akıllı cihaz kullanmadım ama günde öyle 2 saat 3 saat telefonu kurcalayacak vaktim yok zaten. akşamları genelde pc kullanıyorum demekki bana 2 gün rahat yeter. doğru düzgün hiç akıllı cihaz kullanmadım nokia lumia 520 ile bunun arasında kaldım. nokia da donanım falan düşük ama en azından bilindik marka diyorum buradaki yorumlara bakarak ve video incelemelerine bakarak da bu cihaz alınabilir geliyor bana. iki arada bi derede kaldım
bu arada nokia yı da microsoft satın aldı microsoft severlere hayırlı olsun :)
bunu lumianın 520 si ile değil 720 si ile kıyaslayabilirsin, aralarında 400 liralık fiyat farkı olduğu için gm yi tercih etmen daha uygun olur.
-
maaşı bekliyorum ayın 10 unda alıcam direk,bu fiyata bu telefon bi daha denk gelmez zaten 600 den 649 yaptı telpa. yazılım desteğide gelecek gibi şimdiden güncelleme geldi bile
-
bir güncelleme daha geldi beyler
-
16 gb modelini aldım suan memunum .
-
Beyler BTK'dan imei'i sorgulayınca kayıt çıkıyormu sizde bende bişey çıkmıyo sorun bendemi acaba ?
-
bu telefonu alacağım.. kafam koydum hocalar nereden alayım neresi en güvenilir ve en ucuz yerdir?