General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
Olgunisik bunu yazdı
Bağlantı hızı çok düşük.
Çok daha ucuz android cihazlarda bile bağlantı hızı 100 kattan fazla. İsterse android 999 olsun isterse kamyon aküsü gücünde bataryası olsun bu cihazla internette gezinmek ölüm. Video izlemeyi daha doğrusu izleyememyi hiç söylemiyorum.
Bilgiler Hepsiburada.com dan alıntıdır. Kendi sitesinde 42 mb yazıyor.
abi adamlar her seyı yapmıs ınternet hızını mı yapamayacak herıfın ınternetı yavastur :)
-
tam telefon alacağım zaman böyle konu açıldı kafam karıştı bak. şimdi samsung almak var ama şimdi buda tam f/p telefonu alsak paramıza yazıkolurmu acaba en çok pildayanma süresinden korkuyorum.
-
kafamı karıştırdı bu tel ya. telpa videoları yüklemiş adını yazın 5-6 video çıkıyor tabi bu telefonunn ne olacağı 1 ay sonra anlaşılır. ulan batarya nie 1800 mah ya.
-
HeYeT bunu yazdı
kafamı karıştırdı bu tel ya. telpa videoları yüklemiş adını yazın 5-6 video çıkıyor tabi bu telefonunn ne olacağı 1 ay sonra anlaşılır. ulan batarya nie 1800 mah ya.
müdür al sen bunu.. 2-3 hafta sonra bende alıcam senden fikir edinirim :D
-
HeYeT bunu yazdı
Cihazın orijinal ismin Blu Life.General Mobile sadece kendi ismini basıp satıyor.
-
Kara_Mc bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
müdür al sen bunu.. 2-3 hafta sonra bende alıcam senden fikir edinirim :D
bende senin gibi deneme tahtası olmayacağım müridciğim valla zengin olsam yapardım sana bi güzellik :))
-
4 cekirdek islemci 1800 mah batarya oda guzel.
Telefonu az kasayim desen 1 saat filan gider heralde sarji :) -
Bu telefonu almak şart oldu :)
-
Telefon Gold'a ve Darty'ye gelmiş.Canlı olarak kullanmak isteyenler oradan gidip kullanabilir.Bu arada generalmobilediscovery.blogspot.com bende. :) İyi hit kasarım.Zira bu telefon geleceğin Nokia 5800 gibi olacak.Kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde olacak. :)
-
ideos x5 satıyorum alan varmı? :)