General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu
-
logas bunu yazdı
beyler sony xperia l den vazgectim discovery almayi düsünüyorum tekrar ve teknolojix.com bu sieteden almayi düsünüyorum ne diyorsunuz telpadan alcaktim telpanin teknik servisinden cok sikayetci var
tekrar ayni soruyu soruyorum teknolojix.com dan almayi düsünüyorum sizce güvenilirmi bu siteye ?
-
Aklınız varsa asla ama asla almayın.
X5tede boyle bir furya vardı. Ama bu firmalar ne düzgün yazılım desteği verir nede yaptıkları telefondan hayır gelir.
Gidin s2 alın kesinlikle daha mantıklı. 2. el iphone 4 alın kesinlikle daha mantıklı.
Huaweidede örneğini gördük custom romlar olmasa 5 para etmez bir firma.
Ayrıca androidde belli bir süre sonra kasılmalar başlıyor telefon ne kadar performanslı olsada firma buyuk fırma olmadıktan sonra bunun ne kadar onune gecebılecekler yapacakları yazılımla.(Büyükten kastım apple samsung vs. )
Xda'yada o kadar guvenmemek gerek. Alınacaksa bıle tamamen stabıl romların cıkarılmasını beklemesı lazım alıcak kısının. X5 te bu romlar mevcut ama telefon yenı oldugundan tutarsızlık olucaktır.
-
Alacak olanlar aldıkları yerde kutusunu açtırıp cihazı açıp incelesinler.Alanların %80'i ekranda ölü piksel var yazmışlar donanımhaberde.
-
-
sistem güncellemesi geldi beyler :)
BlackApple tarafından 02/Eyl/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
x bunu yazdı
sistem güncellemesi geldi beyler :)
hea az önce aldım güncellemeyi.
torpedo_xl
epey rom çıkarıldı ya buna. ama kararlıyım artık rom işine girmeyecem.
orjinal hali gayet iyi çalışıyor daha sorunla karşılaşmadım.
-
logas bunu yazdılogas bunu yazdı
beyler sony xperia l den vazgectim discovery almayi düsünüyorum tekrar ve teknolojix.com bu sieteden almayi düsünüyorum ne diyorsunuz telpadan alcaktim telpanin teknik servisinden cok sikayetci var
tekrar ayni soruyu soruyorum teknolojix.com dan almayi düsünüyorum sizce güvenilirmi bu siteye ?
alacaksan direk telpadan al telefonu telpa getiriyor. eksisini artısını söyleyeyim.
cihazın ekran kartı s4 ün ekran kartının benzeri s4 de 4 çekirdek gm de 3 çekirdek, cihazın işlemcisi a7 4 çekirdek s4 ve diğer pahalı telefonlarda a9 işlemci kullanılıyor. başka bir eksisi yok. sesi tek hoparlörden dışarıya mono veriyor fakat şöyle bir güzelliği var normalde stereo olan sesi monoya çevirerek veriyor, kulaklıkta ise bildiğin stereo ses alıyorsun. gorilla glass falan yazılmış yok öyle bir olay, aldığın gibi jelatinini yapıştır yanından ekran için film çıkıyor. bir kötü tarafı daha :) nova oynayamıyorum.
artısını da söyleyelim, telefon parçalansa çok üzülmezsin hepi topu 600 lira, sar değeri düşük, çift hatlı, çok performans aramıyorsan hızı tatminkar. mesela tfs shell açıkken çok rahat diğer uygulamalarla birlikte oyun da oynayabiliyorum. tabi ki bu aleti iş için lumia 920 ile yada oyun performansı olarak s4 ile kıyaslayamayız ama çok aşağı kalır yanı da yok.
bende işten ötürü 3 ayrı telefon var birisi discovery ve hiç de fena değil gayet memnunum.
RETRET tarafından 02/Eyl/13 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla bende general mobile discovery aldim 1aydir kullaniorum gayet guzel telefon bi sorunlada karsilasmadim ve suan telefon dan yaziyorum tavsiye ederim sahsen
-
logas bunu yazdı
Valla bende general mobile discovery aldim 1aydir kullaniorum gayet guzel telefon bi sorunlada karsilasmadim ve suan telefon dan yaziyorum tavsiye ederim sahsen
cihazın şarj durumu nedir?
-
söle anlatim cok zorlarsan birgün gidio ama normal günlük birkac saat oyun oynarsan internette gezinirsen 2 gün rahat gidio sarj sarj bakımından hic problem cikartmio bide bu cihaz hic isinmiyo 1 saat araliksz oyun oynuyom hicbirsey yok bence cihaz cok iyi suana kadar cok iyi gidio