folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu

General Mobile Discovery - Fiyat/Performans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

beyler sony xperia l den vazgectim discovery almayi düsünüyorum tekrar ve teknolojix.com bu sieteden almayi düsünüyorum ne diyorsunuz telpadan alcaktim telpanin teknik servisinden cok sikayetci var

tekrar ayni soruyu soruyorum teknolojix.com dan almayi düsünüyorum sizce güvenilirmi bu siteye ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Aklınız varsa asla ama asla almayın.

X5tede boyle bir furya vardı. Ama bu firmalar ne düzgün yazılım desteği verir nede yaptıkları telefondan hayır gelir.

Gidin s2 alın kesinlikle daha mantıklı. 2. el iphone 4 alın kesinlikle daha mantıklı.

Huaweidede örneğini gördük custom romlar olmasa 5 para etmez bir firma.

Ayrıca androidde belli bir süre sonra kasılmalar başlıyor telefon ne kadar performanslı olsada firma buyuk fırma olmadıktan sonra bunun ne kadar onune gecebılecekler yapacakları yazılımla.(Büyükten kastım apple samsung vs. )

Xda'yada o kadar guvenmemek gerek. Alınacaksa bıle tamamen stabıl romların cıkarılmasını beklemesı lazım alıcak kısının. X5 te bu romlar mevcut ama telefon yenı oldugundan tutarsızlık olucaktır.

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alacak olanlar aldıkları yerde kutusunu açtırıp cihazı açıp incelesinler.Alanların %80'i ekranda ölü piksel var yazmışlar donanımhaberde.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Custom rom da varmış, meraklısına:

http://forum.donanimhaber.com/m_77808176/tm.htm

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sistem güncellemesi geldi beyler :) 

BlackApple tarafından 02/Eyl/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı

sistem güncellemesi geldi beyler :) 

hea az önce aldım güncellemeyi.

torpedo_xl

epey rom çıkarıldı ya buna. ama kararlıyım artık rom işine girmeyecem.

orjinal hali gayet iyi çalışıyor daha sorunla karşılaşmadım.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı
    logas bunu yazdı

beyler sony xperia l den vazgectim discovery almayi düsünüyorum tekrar ve teknolojix.com bu sieteden almayi düsünüyorum ne diyorsunuz telpadan alcaktim telpanin teknik servisinden cok sikayetci var

tekrar ayni soruyu soruyorum teknolojix.com dan almayi düsünüyorum sizce güvenilirmi bu siteye ?

alacaksan direk telpadan al  telefonu telpa getiriyor. eksisini artısını söyleyeyim.

cihazın ekran kartı s4 ün ekran kartının benzeri s4 de 4 çekirdek gm de 3 çekirdek, cihazın işlemcisi a7 4 çekirdek s4 ve diğer pahalı telefonlarda a9 işlemci kullanılıyor. başka bir eksisi yok. sesi tek hoparlörden dışarıya mono veriyor fakat şöyle bir güzelliği var normalde stereo olan sesi monoya çevirerek veriyor, kulaklıkta ise bildiğin stereo ses alıyorsun. gorilla glass falan yazılmış yok öyle bir olay, aldığın gibi jelatinini yapıştır yanından ekran için film çıkıyor. bir kötü tarafı daha :) nova oynayamıyorum.

artısını da söyleyelim, telefon parçalansa çok üzülmezsin hepi topu 600 lira, sar değeri düşük, çift hatlı, çok performans aramıyorsan hızı tatminkar. mesela tfs shell açıkken çok rahat diğer uygulamalarla birlikte oyun da oynayabiliyorum. tabi ki bu aleti iş için lumia 920 ile yada oyun performansı olarak s4 ile kıyaslayamayız ama çok aşağı kalır yanı da yok.

bende işten ötürü 3 ayrı telefon var birisi discovery ve hiç de fena değil gayet memnunum.

RETRET tarafından 02/Eyl/13 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

fazla da düşünüp kendini üzme, hayat bir şekilde geçip gidiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

Valla bende general mobile discovery aldim 1aydir kullaniorum gayet guzel telefon bi sorunlada karsilasmadim ve suan telefon dan yaziyorum tavsiye ederim sahsen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

Valla bende general mobile discovery aldim 1aydir kullaniorum gayet guzel telefon bi sorunlada karsilasmadim ve suan telefon dan yaziyorum tavsiye ederim sahsen

cihazın şarj durumu nedir?

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

söle anlatim cok zorlarsan birgün gidio ama normal günlük birkac saat oyun oynarsan internette gezinirsen 2 gün rahat gidio sarj sarj bakımından hic problem cikartmio bide bu cihaz hic isinmiyo 1 saat araliksz oyun oynuyom hicbirsey yok bence cihaz cok iyi suana kadar cok iyi gidio

Toplam Hit: 34925 Toplam Mesaj: 158