folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?

Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    Desiqner bunu yazdı:
    -----------------------------

Konuşmayın Solcu gençler Melih GÖKÇEK Eline verdi Kılıçdaroğlu 700 tane saçma soru sordu adam kanıtlarıyla anlattı iyi oldumu ?

birader programı .ötünle izledin heralde . futbol maçı izlemiyosun tartışma izliyosun

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

adam açıkça aldığı 150 dollarlık farkla doğalgaz hattı döşedim diyo kılıçdaroğlu ne yaptın diyo :)

doğalgaz sistemi döşemek bedava iş mi sanıyosunuz :)

adliyeden sabıka kaydı alırken 5 tl veriyosun muhtardan ikametgah 3 tl

bırakında doğalgaz hattı için 150 tl alınsın yani :)

sosyal dewlet olma yolunda yyaa kdv alırsın ya da farklı miktarlarda hizmete ücret eklersin ...

karayollarını kullanırken gişelere ödenen para gibi boğaz köprüsüne ödenen para gibi ...

melih 15 tane il belediyesi saydı kılıç bana ne diyo :) chp'nin değil sanki belediyeler çok rahat bi de :) 

niyeyse  150 ytl al al bitmedi ne bitmez doğalgaz hattıymış arkadaş işe bak .

devletin parasımı kalmamış doğalgaz hattı döşeyecek . ucuza mal ettiği sayaçlardan arta kalan parayla emin ol yaptırmıştır o dediği şeyi

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ukala-01 bunu yazdı:

ya babalar. melih kim? kılıçtaroğlu kim? ikiside halkın parasını yatlarda katlarda yiyen insanlar.

onların ayağına biz tbt'ciler birbirimizemi düşelim. bırakın Allah aşkına işimize bakalım.

susalım yesinler o zaman isteyen istediği gibi at koştursun ? böyle bırakın diye diye zaten adamlar hortumluyor devlet kasasını.

biz boşverdikçe oluyor bu olaylar. o girmek için can attıkları avrupa birliği ülkelerinden herhangi birisinde bir yıl içinde %80 doğalgaza zam yapsınlar bakalım yer yerinden oynar.

ama bizim duygusal milletimiz saolsun ses çıkarmaz. başbakan çıkar 2 din iman der tamamdır. Cuma namazı çıkışındada slogan atarlar müslüman başbakaaann diye.. fakat sormazlar o kadar dindarsın neden almanyadaki yüzyılın soygun hareketinin türkiye ayağını inceletmiyorsun ? türk vatandaşlarının zekatını fitresini dolandıranların türkiye ayağında olan rtük başkanını koruyorsun diye..

yada ne bilim bir sapığı sahte neden raporlarla kurtardın diye.. diyemez takvim gazetesi o zaman lehine haber yapamaz..yada 9 bin 433 YTL başbakan maaşıyla oğluna bilal erdoğana nasıl gemi aldığını..dağmadının başında bulunduğu şirkete 750 milyon dolar kredi sağlayıp atv yi sabahı satın aldığını.. vs.vs.vs.

bak yunanistana adamlar ekonomi kötü diye kaç gündür isyan ediyorlar parlementoyu basacaklar nerdeyse haklarını savunmak için.bağzıları diyor buna anarşi oysaki alakası yok.bilinçli bir toplum olduklarını gösteriyorlar. kaza kurşunuyla ölen 1 genç için yürüyorlar ki daha dikkatli olsunlar. bizde sen ve senin gibi düşünen kişilerin yüzünden koyun gibi yaşamaya mahkumuz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chass
    Chass's avatar
    Erkek

melih cok fena köstürdü vallahi kılıçdaroğlu hesabı bile yanlıs yapmıs biraz daha sakin olsaydı cok fena köstürcekdi :D

almanya polisi dediği anda kılıçdaroğlunun rengi attı :D helal olsun melih beye borudeğil melih gökcek

Sanat için soyunana alkış tutan eller allah için kapanana neden zulmeder...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    Chass bunu yazdı:

melih cok fena köstürdü vallahi kılıçdaroğlu hesabı bile yanlıs yapmıs biraz daha sakin olsaydı cok fena köstürcekdi :D

almanya polisi dediği anda kılıçdaroğlunun rengi attı :D helal olsun melih beye borudeğil melih gökcek

Programı nerenle izliyon kardeşim ? kılıçdaroğlu cevap verdi o iddaaya her ne kadar gökçek sözünü kesmeye çalışsada al bu belgede sana kapak olsun..

YANIT: İddia tümüyle asparagas...  Ortaya koydukları belge sahte... (Ek 2) Neden mi sahte? Açıkladıkları belgeye göre polis tutanağı 08.09.2008 tarihinde, saat 16.45’te hazırlanmış görünüyor... Oysa biz önce Sayın Kılıç’la birlikte 08.09.2008 tarihinde ve saat 17.00 uçağı ile (Türk Havayolları) Ankara’dan İstanbul’a uçtuk… 19.45’de İstanbul’dan kalkan Türk Hava Yolları tarifeli uçağı ile saat 21.55’de Frankfurt’a indik… Frankfurt-Ankara arasındaki saat farkı ise yaklaşık 1 saattir… Yani sözde belgeye göre daha biz Türkiye’de iken, Almanya’da bizim de içinde bulunduğumuz araç için polis tutanağı hazırlanıyor.... Üstelik biz 2 PKK’lı ile birlikteyiz... Bütün bu sahtekârlıklar ne adına yapılıyor? Müslümanlık adına yapılıyor... Bu iftirayı atan insanlar Müslüman olabilir mi? Asla olamazlar... Bunların niçin tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediklerini herhalde şimdi çok daha iyi anlıyorsunuzdur...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

hersey ortada zaten savunulcak bi tarafida yok bulanada guluyorum.akp camiasi bile melihi bazilarindan daha iyi taniyor dengin mirin meclisin gobeginde yaptigi melih şıllıktır aciklamasini bi okuyun derim  hahah otesi varmi şıllıkkk melih :D kimlikde bile tescillenmis bi lakabi var birde i.melih bi isim bukadarmi yakisir birine :P

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

"ya sen bırak şimdi ankara halkını"

sanırım gökçek'in tartışma boyunca sarfettiği en samimi ve en gerçek cümledir..melih gökçek'in bunca yıllık ankara büyükşehir belediye başkanlığının temelinde yatan cümledir.kılıçdaroğlunun bu söz karşısında sadece peki diye cevap vermesi gayet manidardır. zaten tüm tartışma süresince melih gökçeK'in konuyu saptırma çabalarına alet olmaması kendisinin rakibinin saldırılarına karşı iyi hazırlanmış olduğunu göstermektedir.

melih beye içimden gelerek ankara halkının sesinden şunu söylüyorum:

asıl sen bi bırak ankara halkını !!

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Vay benim memleketim nasıl çarıklıların ellerine düşmüş vay:((

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Az önce bitti stardaki tekrar.Baştan sona izledim ve insan psikolojisinin kendini nasıl ele vereceğine canlı şahit oldum.Sanıyorum izleyenlerde anlamıştır yalan atanın kim olduğunu..Arada komik kısımlarıyla ve Uğur Dündarın çıkışlarıyla gayet seviyesiz fakat bir o kadar da hoş,aydınlatıcı bir tartışma olmuş..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

AMoonRA bunu yazdı:

başbakan biziz, cumhurbaşkanı biziz, asker biziz, yök biziz, polis biziz bi dahaki seçimlere kadar son sözü akp söyler

ondan sonra oyunuzu kime isterseniz verin saygı duyarız onlar yönetsinler bizi onları çok merak ediyorum

lütfen oyunuzu akp ye vermeyin de görelim diğerleri nasıl yönetiyomuş bu ülkeyi

yolsuzluklara dur desin, yolsuzluk yapanlara yaptirim uygulasin, adam kayirma, torpil, haksiz kadrolasma, haksiz mal edinme, dokunulmazligin kaldirilmasi vs vs vs

bunlara dur desin bunlarin onune gecsin bende oyumu akp ye vereyim.

ben ulkeyi x sahis y sahis yonetiyor diye laf soylemiyorum, bunca yolsuzluk bunca talan bunca kadrolasmayi gormemezlikten gelmenizi anlamiyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 23502 Toplam Mesaj: 157