folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?

Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

millertime bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eğer ben bedava kömürümü alır keyfime bakarım diyen kesimdenseniz diyicek hiçbişeyim yok ama eğer onlardan diilseniz ve bu tartışmayı izleyip de melih gökçek'i destekleyenlerdenseniz size acıyorum. Daha tartışmayı bilmeyen zavallı durumuna düşen tartışma konusunu orda olmayan birine sürükleyen bu adama hak verdiyseniz siz de onun gibi zavallısınız demektir. elindeki postit görünümlü kartların belge olduğunu düşünüyorsanız zaten melih gökçekten de kötü durumdasınızdır :) kemal kılıçdaoğlu göstericeklerini gösterdi gökçeği saygılı biçimde dinledi gökçek izin verdiği sürece de gayet konuştu. size ne kadar anlatırsam da anlamazsınız zaten ama olsun deniyim dedim :)

ahahah rencide etme abi

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    evet bende baktım kanal7 ve samanyoluhaber'e la bu kadar olmaz :D :D yorumlar da kesin editör seçiminden geçiyor :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    AMoonRA bunu yazdı:

Akpden memnun olmayanlar bidahaki seçimde oylarını kılıçdaroğlu gibilerine versinler de o

masum ve sakin yüzlerinin altından ne çıkaçağını hep birlikte görelim 

senin dediğini analiz ediyorum, 

1) chpliler saf ve masum yüzlüdür (yani nur yüzlü diyosun kısaca)

2) bu masum yüzün altında ne olduğunu bilmiyorum ama karşı partiyi tuttuğum için kötü kişiler çıkacağına inanıyorum

bunları sen diyosun, ben susuyorum, gerek yok bişey demeye, malsın mal kalacaksın. çünkü değişime kapalı bi malsın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    AMoonRA bunu yazdı:

Akpden memnun olmayanlar bidahaki seçimde oylarını kılıçdaroğlu gibilerine versinler de o

masum ve sakin yüzlerinin altından ne çıkaçağını hep birlikte görelim

hocam bak bu konuda hak verdim sana - ama emin ol din bir Allah bir diyenlerden bu kadar rezilliği gördükden sonra,bunca soygunculuğu,şerefsizliği gördükden sonra diğerleri ülkeyi yeniden sattık dese şaşmam :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

adam açıkça aldığı 150 dollarlık farkla doğalgaz hattı döşedim diyo kılıçdaroğlu ne yaptın diyo :)

doğalgaz sistemi döşemek bedava iş mi sanıyosunuz :)

adliyeden sabıka kaydı alırken 5 tl veriyosun muhtardan ikametgah 3 tl

bırakında doğalgaz hattı için 150 tl alınsın yani :)

sosyal dewlet olma yolunda yyaa kdv alırsın ya da farklı miktarlarda hizmete ücret eklersin ...

karayollarını kullanırken gişelere ödenen para gibi boğaz köprüsüne ödenen para gibi ...

melih 15 tane il belediyesi saydı kılıç bana ne diyo :) chp'nin değil sanki belediyeler çok rahat bi de :) 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

dayı anket sonuçlarına bak ya böle topic lik görmedim melih götçek düello yu kazandı diyenler daha fazla

bi prometrus un verdi gi linkteki yorumlara bakın ya ölmekten güldüm götçek haklı kılıçtaroglunun peşini bırakma

yazıyolar melih kıçı terledi gözlükleri buglandı ah melih ahh daha göt olmaya dayamadın

edit: kanal7 anketin linki

http://www.haber7.com/anket.php?poll=18

SEMPER PARATUS
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:

adam açıkça aldığı 150 dollarlık farkla doğalgaz hattı döşedim diyo kılıçdaroğlu ne yaptın diyo :)

sosyal dewlet olma yolunda yyaa kdv alırsın ya da farklı miktarlarda hizmete ücret eklersin ...

karayollarını kullanırken gişelere ödenen para gibi boğaz köprüsüne ödenen para gibi ...

melih 15 tane il belediyesi saydı kılıç bana ne diyo :) chp'nin değil sanki belediyeler çok rahat bi de :) 

safmısın 150ytl*2 000 000 ne ediyo 300 milyon ytl 300 trilyon doğalgaz hattı 300 trilyon mu tutuyo ya senin sayılarla aran iyi değil yada hayatında hiç boru görmedin altındanmı  onlar?

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Kılıçdaroğlu nu hala haksız görenlere ben birşey demiyorum.Bu ülkeye başka ülkenin askerleri el koyduğundada heralde akp bizi kurtarır diyeceksiniz.Çünkü siz bu kadar körsünüz.Gökçek işine gelmediğine onu geç veya başka platformlarda tartışalım diyerek geçiştirdi.Yaptığı konuşmasıylada bir belediye başkanı değil bir sokaktaki herhangi biri gibi konuştu.Buda onun üslubunu ve terbiyesini belli ediyor.Zaten bu partiyi destekleyenlerinde bilgisi ve kültürü arasında gökçek ile arasında fark yok.Şunu diyebilirimki Kılıçdaroğlu elinde belgelerle özelliklede önemli devlet kurumlarının onaylı belgelerini sundu.Gökçek ise kendi yandaş kanallarının ve yandaş basınının forward mail bile edilmeyecek masallarını okudu.Gökçek konuyu başka taraflara çekmeye çalışıp pişkin pişkin güldü.Hala bunları destekleyenlerede söyleyeceğim sizin gibi halkı seven değil siken yaranır devam edin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    i.melih  kıvrandı resmen..sorulara verilecek cevabı olmadıgından kılıçdaroğluna bok atmaya çalıştı ama kurtaramadı.

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Alpn bunu yazdı:

pit10din bunu yazdı:

safmısın 150ytl*2 000 000 ne ediyo 300 milyon ytl 300 trilyon doğalgaz hattı 300 trilyon mu tutuyo ya senin sayılarla aran iyi değil yada hayatında hiç boru görmedin altındanmı  onlar?

2 milyon abone şuan istanbulda değil türkiyede yok :) senin sayıları hesaplama kabiliyetin yok abi :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 21977 Toplam Mesaj: 157