Gökçek Mi - Kılıçdaroğlu Mu ?
-
i.melih göt olmaya doyamadı. Böyle namussuz şerefsiz bir kişilik olamaz ya. Adama diyor eroin kaçakçılarıyla yakalandın. Adam diyor açıklayayım açıklama şimdi konuyu saptırıyorsun diyor. Ulan göt madem konu sapıyor ne diye herife hakaret edecek laflar söylüyorsun.
Kılıçdaroğluna helal olsun. Adam doğalgaz ile ilgili konuşuyorum diyor i.melih hala diyor başka şey diyor. Ankara daki arkadaşlar heralde i.melihin ne mal bi herif olduğunu görmüştür. Mahalle karıları gibi çenesini tutamayan carcar öten. Konsomatris kılıklı bir dopmuş kendisi :)
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------
Melih gökçeğin bu kadar fazla haksızlık yaptığını saymıyorum hem fazla para aldıysada kömür paralarını çıkartmak için almıştır:)
-----------------------------haksızlık biraz hafif kalır dimi..
300$ ya sattığı sayaçlar ve peşkeş çektiği yandaş firmadan götürdüğü trilyonların hepsi kömür için mi yoksa yeşil sermaye için mi sence ?
-
AMoonRA bunu yazdı:
Melih gökçeğin bu kadar fazla haksızlık yaptığını saymıyorum hem fazla para aldıysada kömür paralarını çıkartmak için almıştır:)
-----------------------------Safmısın?
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------Safmısın?
durum onu gösteriyo hem de süzme heralde -
melike ye sormuşlar anan güzel mi ? o da demişki konumuz fahişeler niye konuyu çarpıtıyosun !
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------ben sölemiştim tbt dei tek akpci benim diye hadi hepiniz birleşip birbirinizi savunun şimdi
baksana hemşerim bile tbt li lerin safında
-----------------------------taraflı bi yavşaksın. milleti sikenleri benim adamım diye savunur mu bi insanevladı?
ben kendi adıma hiçbiyerin tarafı değilim kendimin millet olarak çıkarımın taraftarıyım. kendi oy verdiğim partiden bi adam yolsuzluk yapma ona da kötü bakarım.
Ama sen bir yavşaksın!!!
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------ben sölemiştim tbt dei tek akpci benim diye hadi hepiniz birleşip birbirinizi savunun şimdi
-
AMoonRA bunu yazdı:
ne yapa bilirim ki sen adamların ne mal oldu belli sizde buna göz yuuyo sunuz ve hala onları savunuyosunuztbt bi tek sen akp deyilsin ister alın ister alınma ama akp safında olan çok dengesiz var
edit: arkadaşlar masum anaları karıştırmayalım
-
http://www.haber7.com/haber/20081217/GokcekKilicdaroglu-duellosuVIDEO.php
burda ne mi var önce oku sonra tıkla
bu kadar olur yani, 4 bölüm vermişler tartışmadan, ben tamamını izleyemedim ama başka yerlerdeki yazılardan okudum konuşulanları ve şunu gördüm, özelllikle öyle 4 bölüm seçmişler ki hep melihin konuştuğu yerler ve öyle denk getirmişler ki sanki tamamen melih haklı!!
bir de aşağıdaki yorumları okuyun gülmekten ölün. bu kadar dar kafalı bu kadar gerizekalı yorum mu olur? amoonradan 10larca düşünün =D
hatta adamın bii şunu yazmış "melih bey sakindi helal olsun melih beye"
haber7nin ne bok olduğu iyice belli oldu.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------http://www.haber7.com/haber/20081217/GokcekKilicdaroglu-duellosuVIDEO.php
burda ne mi var önce oku sonra tıkla
bu kadar olur yani, 4 bölüm vermişler tartışmadan, ben tamamını izleyemedim ama başka yerlerdeki yazılardan okudum konuşulanları ve şunu gördüm, özelllikle öyle 4 bölüm seçmişler ki hep melihin konuştuğu yerler ve öyle denk getirmişler ki sanki tamamen melih haklı!!
bir de aşağıdaki yorumları okuyun gülmekten ölün. bu kadar dar kafalı bu kadar gerizekalı yorum mu olur? amoonradan 10larca düşünün =D
hatta adamın bii şunu yazmış "melih bey sakindi helal olsun melih beye"
haber7nin ne bok olduğu iyice belli oldu.
evet bende önceki yorumumda bundan bahsetmiştim....haber7 ipnedir:)