Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
Merhabalar, yeni kredi kartı çıkartacağım aylık 20 30 civarı harcama oluyor ama herşeyi kredi kartından hallediyorum, çok uçan birisi değilim ama kampanyaları da takip edemiyorum, Miles and smiles mı çıkartsam dedim, biraz hesaplayınca bi ev parası harcanınca İstanbul Gebze bileti çıkıyor gibi
Ziraat bankkart kullanan var mı memnunmusunuz, bankanın sadece kredikartına değil genel online bankacılık hizmetleri daha önemli sadece kredi kartı kullanırken varsa ek avantajlardan faydalanmayı hedefliyorum. Qnb enpara ve ziraat şimdilik aklımdakiler siz kimi tavsiye edersiniz
-
hocam hangi banka olursa olsun düz kredi kartı kullanınca çok bi avantajı yok, bankaların premium, platinum gibi üst segment kartlaını kullanınca güzel indirimler ve puanlar kazanabiliyorsun.
bende vakıf world var, gold kart olmasına rağmen çok bi cacık olmuyor. teb den platinum bonus çıkardım baya güzel avantajları var. hem yurt dışında kullanabiliyorum hem de burada.
-
Ben de Teb platinium kullanıyorum. Baya bonus veriyor. Bazı harcamalarda %10 bonus veriyor. 8000 TL'lik otel harcamama 800 TL bonus vermişti mesela.
Hesabı da günlük vadelide tutuyorum.
-
4 kredi kartı kapattım bankalarıyla beraber. nakite geçiyorum.
enpara ve kuveyttürk kaldı eft havale hesap işletim ücreti kart ücreti almadığı için ikisini bırakacağım en nihayetinde.
diğer bankadaki hesaplarımı kartlarımı mobil şube cep şube vb herşeyi de tamamen şubeye gidip imza vererek sildirdim.
enpara limiti 500+
kuveyt limit 500+
acil lazım olursa kullanırım ama onları da alışveriş için kullanmayacağım.
-
Denizbank bonus
-
Taksit vs World kart en iyisi gibi.
getir maximum kart veriyor geçen gün başvurdum kartı 10 dk sonra teslim ettiler o da düşünülebilir.
-
Vakıf bankasının üst versiyon kredi kartlarında güzel kamoanyalar oluyor takip etmek gerekiyor.
-
enpara ve maximum genelde kullanmamaya çalışıyorum
-
ykb world .
2 evin (6 kişi)tüm market , vergi ,tadilat vs işleri bu kart üstünden dönüyor .
yıl sonu 1litre viski alacak puan birikmiyor .
-
Ticari de Denizbank.
Avantaj olarak şahsi Akbank veya Kuveyt.
Çiftçi vs isen Ziraat onun dişi işe yaramıyor.
Mesala ben zeytin işindeyim ÇKS ile bana yardımcı oluyor.
Ziraat kullanıyorum açıkçası banka olarak iyi ama ürün alırken anlaşma yeri olursa iyi, mevduat konusu ise sorun olmuyor.
Kredi kullandım 5 kez acıkca hiç üzmedi ler.
DracuLax tarafından 18/Eki/24 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Halkbank kullaniyorum, kullanma :)
Ne taksit var ne bir sey, magazalarin elinde olsa o kart burada gecmez diyecekler. Ise yarar bir kampanya yaptiklarini da gormedim.
Akbank surekli spam yapiyor, bayagi kampanyasi var, takip etmek lazim.
Alisverislerde en cok taksidi genelde world karta yaptiklarini gordum.