folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uçuş mil derken bana da şöyle bir kredi kartı lazım.

Yılda üç dört kere yurtdışına git gel yapıyorum. Bir iki sefer lounge takılabileceğim, hızlı geçiş özelliği olan ve bunları yarı fiyatina yada bedavaya sunacak kart var mı? Ankara ve İstanbul (iki havalimanı dahil) için geçerli olan.

Boş mezar istemiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Lounge konusunda "loungekey" destekleyen kredi kartları tavsiye ederim.

Vakıfbank reserve yılda 8 lounge girişi veriyor loungekey'den, onun haricinde 10defa da yurtiçi girebiliyorsunuz. Bu kartı almak biraz zor.

Ziraatin kartı da güzel ama min1m mevduat gerekiyor.

Lounge'lar genelde özel bankacılık müşterilerine. 4m üzerine kuveyt veriyor ve en babası bu.. Havaalanında buggy, hızlı geçişler vs hepsi bolca.

Çok uçan arkadaşlar için bir şekilde THY Elite kart almalarını öneririm. Bol kredi kartı harcamanız varsa kuveyt miles and smiles ile bilete para ödemezsiniz. Loungle'lar hızlı geçişler vs hepsi açılır size.

Başka bir tavsiyem de dragonpass. Bu bankada hesap açın, dragonpassla ücretsiz lounge girersiniz. Mevduat vs da istemiyordu 2 ay önceye kadar değişti mi bilmiyorum.

https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/DragonPass/739/3561/0

belki 2025te de geçerlidir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ziraat bankası

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Garanti Bankası Miles and Smiles prive kullanıyorum.

İş bankası Black kullanıyorum.

Garanti bankası kredi kartından harcıyorum ve buradan kurtulmak istiyorum. Boynuma tasma takmışlar gibi hissediyorum. Ama adamların uygulaması çok kolay ve güzel.

Tecrübesi olan arkadaşlara da ben sorayım, Garanti bankasını iptal etsem, direk sadece iş bankası black i kullansam, ne dersiniz.

Senede 10 defaya yakın uçuş yapıyorum ama garanti artık adam akıllı mil vermiyor, THY de bokunu çıkarttı, THY kullanmak istemiyorum artık zaten

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Garanti Bankası Miles and Smiles prive kullanıyorum.

İş bankası Black kullanıyorum.

Garanti bankası kredi kartından harcıyorum ve buradan kurtulmak istiyorum. Boynuma tasma takmışlar gibi hissediyorum. Ama adamların uygulaması çok kolay ve güzel.

Tecrübesi olan arkadaşlara da ben sorayım, Garanti bankasını iptal etsem, direk sadece iş bankası black i kullansam, ne dersiniz.

Senede 10 defaya yakın uçuş yapıyorum ama garanti artık adam akıllı mil vermiyor, THY de bokunu çıkarttı, THY kullanmak istemiyorum artık zaten

Bonus konusunda en iyisi Garanti veriyor Taksit konusunda en iyisi ise maximum ve world(yapıkredi) bence köşede dursun garanti her zaman işe yarar

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hazır kart konusu görmüşken bende bir soru sorayım, vakıfbankın world kartı var, hepsiburadadan world puan ile alışveriş yaptırmıyor.  Bu world puanları aktarıp (papara, iyzico vs) kullanabileceğimiz bir platform var mı? 2022 yılında iyzico bunu yapıyormuş galiba ama halen yapıyor mu?

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Hazır kart konusu görmüşken bende bir soru sorayım, vakıfbankın world kartı var, hepsiburadadan world puan ile alışveriş yaptırmıyor.  Bu world puanları aktarıp (papara, iyzico vs) kullanabileceğimiz bir platform var mı? 2022 yılında iyzico bunu yapıyormuş galiba ama halen yapıyor mu?

Pazarama'dan alışverişte veya Turna.com'dan uçak bileti alarak harcayabilirsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam alacağım ürünü pazarama daha yüksek fiyata satıyor ve 1 adet aldırıyor. Ben 3 adet almak istiyorum. Hepsiburada daha ucuz ama onda da puan kullandirmiyor çıkmaza girdim resmen :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Puan harcamak için Puan Harca uygulamasını kullanıyorum. Kartlarımı bir kere kayıt ettim sürekli olarak kullanabiliyorum. 
    https://www.puanharca.com/

şimdi baktım davet kodum varmış, kullanmak isteyenler için:

PH7F672F

aylmz tarafından 20/Şub/25 01:10 tarihinde düzenlenmiştir

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

shop&fly platinum garanti. her ay yarı yarıya benzin ödüyorum sağolsun yarısını karsiliyor :)

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 8430 Toplam Mesaj: 107
banka kredi kartı