Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
Uçuş mil derken bana da şöyle bir kredi kartı lazım.
Yılda üç dört kere yurtdışına git gel yapıyorum. Bir iki sefer lounge takılabileceğim, hızlı geçiş özelliği olan ve bunları yarı fiyatina yada bedavaya sunacak kart var mı? Ankara ve İstanbul (iki havalimanı dahil) için geçerli olan.
Boş mezar istemiyorum.
-
Lounge konusunda "loungekey" destekleyen kredi kartları tavsiye ederim.
Vakıfbank reserve yılda 8 lounge girişi veriyor loungekey'den, onun haricinde 10defa da yurtiçi girebiliyorsunuz. Bu kartı almak biraz zor.
Ziraatin kartı da güzel ama min1m mevduat gerekiyor.
Lounge'lar genelde özel bankacılık müşterilerine. 4m üzerine kuveyt veriyor ve en babası bu.. Havaalanında buggy, hızlı geçişler vs hepsi bolca.
Çok uçan arkadaşlar için bir şekilde THY Elite kart almalarını öneririm. Bol kredi kartı harcamanız varsa kuveyt miles and smiles ile bilete para ödemezsiniz. Loungle'lar hızlı geçişler vs hepsi açılır size.
Başka bir tavsiyem de dragonpass. Bu bankada hesap açın, dragonpassla ücretsiz lounge girersiniz. Mevduat vs da istemiyordu 2 ay önceye kadar değişti mi bilmiyorum.
https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/DragonPass/739/3561/0
belki 2025te de geçerlidir.
-
Ziraat bankası
-
Garanti Bankası Miles and Smiles prive kullanıyorum.
İş bankası Black kullanıyorum.
Garanti bankası kredi kartından harcıyorum ve buradan kurtulmak istiyorum. Boynuma tasma takmışlar gibi hissediyorum. Ama adamların uygulaması çok kolay ve güzel.
Tecrübesi olan arkadaşlara da ben sorayım, Garanti bankasını iptal etsem, direk sadece iş bankası black i kullansam, ne dersiniz.
Senede 10 defaya yakın uçuş yapıyorum ama garanti artık adam akıllı mil vermiyor, THY de bokunu çıkarttı, THY kullanmak istemiyorum artık zaten
-
Castaway bunu yazdı
Garanti Bankası Miles and Smiles prive kullanıyorum.
İş bankası Black kullanıyorum.
Garanti bankası kredi kartından harcıyorum ve buradan kurtulmak istiyorum. Boynuma tasma takmışlar gibi hissediyorum. Ama adamların uygulaması çok kolay ve güzel.
Tecrübesi olan arkadaşlara da ben sorayım, Garanti bankasını iptal etsem, direk sadece iş bankası black i kullansam, ne dersiniz.
Senede 10 defaya yakın uçuş yapıyorum ama garanti artık adam akıllı mil vermiyor, THY de bokunu çıkarttı, THY kullanmak istemiyorum artık zaten
Bonus konusunda en iyisi Garanti veriyor Taksit konusunda en iyisi ise maximum ve world(yapıkredi) bence köşede dursun garanti her zaman işe yarar
-
Hazır kart konusu görmüşken bende bir soru sorayım, vakıfbankın world kartı var, hepsiburadadan world puan ile alışveriş yaptırmıyor. Bu world puanları aktarıp (papara, iyzico vs) kullanabileceğimiz bir platform var mı? 2022 yılında iyzico bunu yapıyormuş galiba ama halen yapıyor mu?
-
twilight_flame bunu yazdı
Hazır kart konusu görmüşken bende bir soru sorayım, vakıfbankın world kartı var, hepsiburadadan world puan ile alışveriş yaptırmıyor. Bu world puanları aktarıp (papara, iyzico vs) kullanabileceğimiz bir platform var mı? 2022 yılında iyzico bunu yapıyormuş galiba ama halen yapıyor mu?
Pazarama'dan alışverişte veya Turna.com'dan uçak bileti alarak harcayabilirsin.
-
mkyb bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
Hocam alacağım ürünü pazarama daha yüksek fiyata satıyor ve 1 adet aldırıyor. Ben 3 adet almak istiyorum. Hepsiburada daha ucuz ama onda da puan kullandirmiyor çıkmaza girdim resmen :)
-
mkyb bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
Puan harcamak için Puan Harca uygulamasını kullanıyorum. Kartlarımı bir kere kayıt ettim sürekli olarak kullanabiliyorum.
https://www.puanharca.com/
şimdi baktım davet kodum varmış, kullanmak isteyenler için:PH7F672F
aylmz tarafından 20/Şub/25 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
shop&fly platinum garanti. her ay yarı yarıya benzin ödüyorum sağolsun yarısını karsiliyor :)