Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
mağazalarda World- access - bonus(enson) geliyor artık,
avantajlar bankadan bankaya değişiyor üst segment kart almanız için biraz billur olması lazım öyle herkese vermiyolar Ticari hesap sahipleri harici onda bile hiyerarşi işler.
-
Vakıfbank Platinium var bir işe yaramıyor.World avantajlarından faydalandırmıyor taksit olayına sıfıra indi. Taksit diyorsanız Yapıkredi World alacaksınız
Garanti Platinium kullanıyorum baya baya bonus veriyor.Kampanyaları takip etmek gerekiyor.
-
Tüm kredi kartları var.
Ucmuyorsan sirayla,
Isbank maximum/maximiles black,
Yapi kredi crystal,
Teb siyah kartı,
Denizbank black,
Vakıfbank platinum plus,
Yapi kredi hepsiburada karti,
Garanti bonus platinum,
-
mkyb bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam hiç kullanmamak en iyisi.
2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.
yazın yine tüm limitleri dolu üç kredi kartım vardı
şimdi ikiye düşürdüm hedefim bir sene içinde sıfıra indirmek
nakit en iyisi varsa kullan yoksa kullanma.
onun dışında en çok taksit wordkartta oluyor genelde
hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.
kredi kartı kullanmaya mecburuz artık.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/10/20241018-9.htm
O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.
Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim.
bugüne kadar sadece ticari iş yapanları bağlıyordu, şimdi genele yaydılar, bugün itibariyle yapılan değişiklikle artık çalışanı da emeklisi de herhangi bir yerden 7.000 TL alışveriş yaptığında mecburen kredi kartı ile ödemesi gerekecek.
-
Bu enflasyonist ortamda niye nakite dönüyorsunuz ey forumdaşlar
Enpara ve nays şu sıralar en çok kullandığım, nays kredi kartı değil gerçi ama nakit iade veriyor
-
benin tavsiyem 1 adet devlet bankasından kart alman vakıf word ya da halk paraf bir tane de özel bankadan alman garanti bonus ya da iş maximum
-
4 tane kredi kartım var. Hepsinin kampanyalarını takip ederim. Garanti bonus en iyisi gibi. Geçen ay 1200 lira bonus verdi bana. Okula dönüş kampanyası gibi bir şeyle. İşbankası maximuma ne olduysa artık taksit yapmıyor hiçbir yer.
-
Halkbank parafly kullanıyorum. Eskiden avantajı vardı artık kalmadı.
6000-tl limiti var diye kullanmaya devam ediyordum. Şubeye gitmezsem arttırmazlarmış benimde işime geliyordu.
Ne olduysa geçen ay hiç bişey yapmadan 280.000tl ye arttırdılar. Devamında da kredi kartı limit vergi muhabbeti çıktı.
Elinin altında devlet bankası kartı olması avantaj yoksa enpara herşeye yeter.
-
noname bunu yazdı
Bu enflasyonist ortamda niye nakite dönüyorsunuz ey forumdaşlar
Enpara ve nays şu sıralar en çok kullandığım, nays kredi kartı değil gerçi ama nakit iade veriyor
Artık çoğu yer kartla ödemede fark alıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Vergi levhanız varsa bankanızdan mutlaka ticari kredi kartı alın. En büyük artısı cep telefonunu taksitle alabilmenizi sağlıyor.
Şuan malum cep telefonu fiyatları ortada nakit keş parayı trink vermek adamı fena zorluyor. Tabi ödeyeceğiniz yer taksitlendirme için fark alabilir ona bir şey diyemem ama 80-90 bin liranında yanında 1-2 bin liranında lafı olmaz artık.
vermiyorlar ki ya
amk finansına ticari hesap açmaya gittim, normal hesap kredi kartı falan da değil. 1 saat evrak doldurdum sonra dedi ki "onaya göndericem onaylanırsa açıcaz"