folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

mağazalarda World- access - bonus(enson) geliyor artık,

avantajlar bankadan bankaya değişiyor üst segment kart almanız için biraz billur olması lazım öyle herkese vermiyolar Ticari hesap sahipleri harici onda bile hiyerarşi işler.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Vakıfbank Platinium var bir işe yaramıyor.World avantajlarından faydalandırmıyor taksit olayına sıfıra indi. Taksit diyorsanız Yapıkredi World alacaksınız

Garanti Platinium kullanıyorum baya baya bonus veriyor.Kampanyaları takip etmek gerekiyor.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Tüm kredi kartları var. 

Ucmuyorsan sirayla,

Isbank maximum/maximiles black,

Yapi kredi crystal, 

Teb siyah kartı, 

Denizbank black, 

Vakıfbank platinum plus, 

Yapi kredi hepsiburada karti, 

Garanti bonus platinum, 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hocam hiç kullanmamak en iyisi.

2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.

yazın yine tüm limitleri dolu üç kredi kartım vardı

şimdi ikiye düşürdüm hedefim bir sene içinde sıfıra indirmek 

nakit en iyisi varsa kullan yoksa kullanma.

onun dışında en çok taksit wordkartta oluyor genelde

hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.

kredi kartı kullanmaya mecburuz artık.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/10/20241018-9.htm

O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.

Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim. 

https://www.turmob.org.tr/mevzuat/Pdf/19242

bugüne kadar sadece ticari iş yapanları bağlıyordu, şimdi genele yaydılar, bugün itibariyle yapılan değişiklikle artık çalışanı da emeklisi de herhangi bir yerden 7.000 TL alışveriş yaptığında mecburen kredi kartı ile ödemesi gerekecek.

LynXMaSTeR tarafından 19/Eki/24 02:56 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bu enflasyonist ortamda niye nakite dönüyorsunuz ey forumdaşlar

Enpara ve nays şu sıralar en çok kullandığım,  nays kredi kartı değil gerçi ama nakit iade veriyor 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

benin tavsiyem 1 adet  devlet bankasından kart alman vakıf word ya da halk paraf  bir tane de özel bankadan alman garanti bonus ya da iş maximum

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

4 tane kredi kartım var. Hepsinin kampanyalarını takip ederim. Garanti bonus en iyisi gibi. Geçen ay 1200 lira bonus verdi bana. Okula dönüş kampanyası gibi bir şeyle. İşbankası maximuma ne olduysa artık taksit yapmıyor hiçbir yer. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Halkbank parafly kullanıyorum. Eskiden avantajı vardı artık kalmadı.

6000-tl limiti var diye kullanmaya devam ediyordum. Şubeye gitmezsem arttırmazlarmış benimde işime geliyordu.

Ne olduysa geçen ay hiç bişey yapmadan 280.000tl ye arttırdılar. Devamında da kredi kartı limit vergi muhabbeti çıktı.

Elinin altında devlet bankası kartı olması avantaj yoksa enpara herşeye yeter.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Bu enflasyonist ortamda niye nakite dönüyorsunuz ey forumdaşlar

Enpara ve nays şu sıralar en çok kullandığım,  nays kredi kartı değil gerçi ama nakit iade veriyor 

Artık çoğu yer kartla ödemede fark alıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Vergi levhanız varsa bankanızdan mutlaka ticari kredi kartı alın. En büyük artısı cep telefonunu taksitle alabilmenizi sağlıyor.

Şuan malum cep telefonu fiyatları ortada nakit keş parayı trink vermek adamı fena zorluyor. Tabi ödeyeceğiniz yer taksitlendirme için fark alabilir ona bir şey diyemem ama 80-90 bin liranında yanında 1-2 bin liranında lafı olmaz artık.

vermiyorlar ki ya

amk finansına ticari hesap açmaya gittim, normal hesap kredi kartı falan da değil. 1 saat evrak doldurdum sonra dedi ki "onaya göndericem onaylanırsa açıcaz"

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 6589 Toplam Mesaj: 107
banka kredi kartı