Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
tutum bunu yazdı
Vakıf bankasının üst versiyon kredi kartlarında güzel kamoanyalar oluyor takip etmek gerekiyor.
onu da herkese vermiyorlar, yıllardır vakıfla çalışıyorum hala bi platinum kart vermediler.
teb den 50k kredi çektim, kart istedim platnium verdiler.
-
hocam hiç kullanmamak en iyisi.
2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.
yazın yine tüm limitleri dolu üç kredi kartım vardı
şimdi ikiye düşürdüm hedefim bir sene içinde sıfıra indirmek
nakit en iyisi varsa kullan yoksa kullanma.
onun dışında en çok taksit wordkartta oluyor genelde
-
garanti platinum kullanıyorum millerle benzin yada migrosta alisveris yapiyorum. suan 1.5k birikmis yine aksam bisiler alicam marketten. tabi birikmesi kolay degil ama standarta göre daha cok veriyor. yinede biraz nakit kullanımımı arttırdım.
-
PanxeR bunu yazdı
2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.
hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.
kredi kartı kullanmaya mecburuz artık.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/10/20241018-9.htm
LynXMaSTeR tarafından 18/Eki/24 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Vergi levhanız varsa bankanızdan mutlaka ticari kredi kartı alın. En büyük artısı cep telefonunu taksitle alabilmenizi sağlıyor.
Şuan malum cep telefonu fiyatları ortada nakit keş parayı trink vermek adamı fena zorluyor. Tabi ödeyeceğiniz yer taksitlendirme için fark alabilir ona bir şey diyemem ama 80-90 bin liranında yanında 1-2 bin liranında lafı olmaz artık.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.
O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.
Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim.
-
mkyb bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.
Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim.
Az sıkın dişinizi gidecekler, duzgun ve seffaf yonetim gelecem bir sekilde gelmeli.
Gitmemek için kurt oylarina goz diktiler simdi de
Garip garip her ama heeeer sabbah malimusavir , hakim/savcı mevzuatlarini takip edercesine gundem kovaliyoruz. Resmi Gazete abonesi olduk.
-
erebos bunu yazdı
Merhabalar, yeni kredi kartı çıkartacağım aylık 20 30 civarı harcama oluyor ama herşeyi kredi kartından hallediyorum, çok uçan birisi değilim ama kampanyaları da takip edemiyorum, Miles and smiles mı çıkartsam dedim, biraz hesaplayınca bi ev parası harcanınca İstanbul Gebze bileti çıkıyor gibi
Ziraat bankkart kullanan var mı memnunmusunuz, bankanın sadece kredikartına değil genel online bankacılık hizmetleri daha önemli sadece kredi kartı kullanırken varsa ek avantajlardan faydalanmayı hedefliyorum. Qnb enpara ve ziraat şimdilik aklımdakiler siz kimi tavsiye edersiniz
Taksit için enpara ve vakıf
Bonus için garanti (ucretsiz kartlarda) , isyankar ve sanırım teb (ücretli kartlarda)
-
Axess akbank.
Ama yeni aldigim kararla bir cok odememi nakit yapiyorum.
Eskiden vergi versin ibneler diye kartla aliyordum, simdi vergi-komisyon vermesinler diye nakit. Benim vergim surilere gitmesin esnafda kalsin.
-
Garanti ve Denizbank Bonus kullanıyorum ama şuan fayda hiç yok taksitler 2 maximum herkes Axess var mı diyor mağazalarda heralde en avantajlısı Axess şuan..