folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

Vakıf bankasının üst versiyon kredi kartlarında güzel kamoanyalar oluyor takip etmek gerekiyor.

onu da herkese vermiyorlar, yıllardır vakıfla çalışıyorum hala bi platinum kart vermediler.

teb den 50k kredi çektim, kart istedim platnium verdiler.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam hiç kullanmamak en iyisi.

2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.

yazın yine tüm limitleri dolu üç kredi kartım vardı

şimdi ikiye düşürdüm hedefim bir sene içinde sıfıra indirmek 

nakit en iyisi varsa kullan yoksa kullanma.

onun dışında en çok taksit wordkartta oluyor genelde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

garanti platinum kullanıyorum millerle benzin yada migrosta alisveris yapiyorum. suan 1.5k birikmis yine aksam bisiler alicam marketten. tabi birikmesi kolay degil ama standarta göre daha cok veriyor. yinede biraz nakit kullanımımı arttırdım.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

2021 de tüm kredi kartlarımı kredilerimi ve avans hesaplarımı arabayı satarak kapatmıştım.

hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.

kredi kartı kullanmaya mecburuz artık.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/10/20241018-9.htm

LynXMaSTeR tarafından 18/Eki/24 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vergi levhanız varsa bankanızdan mutlaka ticari kredi kartı alın. En büyük artısı cep telefonunu taksitle alabilmenizi sağlıyor.

Şuan malum cep telefonu fiyatları ortada nakit keş parayı trink vermek adamı fena zorluyor. Tabi ödeyeceğiniz yer taksitlendirme için fark alabilir ona bir şey diyemem ama 80-90 bin liranında yanında 1-2 bin liranında lafı olmaz artık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hocam yeni çıkardıkları tebliğ ile artık 7.000 TL üzeri ödeme yapacağın zaman bunu banka aracılığıyla veya ptt üzerinden yapman gerekiyor.

O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.

Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim. 

https://www.turmob.org.tr/mevzuat/Pdf/19242

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

O kanun taa 2015'ten beri varda sikleyen yok ki ? Tabi o zamanlar 7 bin TL büyük bir paraydı. Şimdinin 70 bin TL'sine tekabül ediyor. İşin komik tarafı 2015'ten beri rakam aynı. :D 7 bin TL enflasyondan eridi bitti hala aynı.

Bir diğer husus kim 7.000 TL'yi üstünde taşıyor ki ? Maksimum 500-600 TL taşıyorum üstümde gerisini kartla ödüyorum ha kartta geçmiyorsa iban ile atıp geçerim. 

https://www.turmob.org.tr/mevzuat/Pdf/19242

Az sıkın dişinizi gidecekler, duzgun ve seffaf yonetim gelecem bir sekilde gelmeli.

Gitmemek için kurt oylarina goz diktiler simdi de

Garip garip her ama heeeer sabbah malimusavir , hakim/savcı mevzuatlarini takip edercesine gundem kovaliyoruz. Resmi Gazete abonesi olduk.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Merhabalar, yeni kredi kartı çıkartacağım aylık 20 30 civarı harcama oluyor ama herşeyi kredi kartından hallediyorum, çok uçan birisi değilim ama kampanyaları da takip edemiyorum, Miles and smiles mı çıkartsam dedim, biraz hesaplayınca bi ev parası harcanınca İstanbul Gebze bileti çıkıyor gibi

Ziraat bankkart kullanan var mı memnunmusunuz, bankanın sadece kredikartına değil genel online bankacılık hizmetleri daha önemli sadece kredi kartı kullanırken varsa ek avantajlardan faydalanmayı hedefliyorum. Qnb enpara ve ziraat şimdilik aklımdakiler siz kimi tavsiye edersiniz 

Taksit için enpara ve vakıf

Bonus için garanti (ucretsiz kartlarda) , isyankar ve sanırım teb (ücretli kartlarda)

Hayırlısı...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Axess akbank.

Ama yeni aldigim kararla bir cok odememi nakit yapiyorum. 

Eskiden vergi versin ibneler diye kartla aliyordum, simdi vergi-komisyon vermesinler diye nakit. Benim vergim surilere gitmesin esnafda kalsin. 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Garanti ve Denizbank Bonus kullanıyorum ama şuan fayda hiç yok taksitler 2 maximum herkes Axess var mı diyor mağazalarda heralde en avantajlısı Axess şuan..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 8419 Toplam Mesaj: 107
banka kredi kartı