Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
taksitli alışverişte şu an en iyisi maximum
vakıfı da lounge için falan kullanıyorum
-
Vakıf Platinum Plus Metal
Halkbank
Cepteteb Bonus
Akbank Axess Free
-
Vakif reserve kullanan var mı?
-
Enpara kullanıyorum kredi kredi kartı vs hepsi kredi cekicem zaman 1 günde onaylıyor
-
Maksimum Black biraz aidatı yüksek olsada fazlasını vaatediyor. Ben karşılığını alıyorum.
-
Selamlar.
Bugün enpara kredi kartı geldi.
Bunları bilale anlatır gibi anlatabilecek var mı ?
Alışveriş Faiz Oranı:
Nakit avans faiz oranı:
Taksitli nakit avans faiz oranı:
Alışveriş gecikme faiz oranı:
Nakit avans gecikme faiz oranı:
-
yolbulucu bunu yazdımkyb bunu yazdı
Vergi levhanız varsa bankanızdan mutlaka ticari kredi kartı alın. En büyük artısı cep telefonunu taksitle alabilmenizi sağlıyor.
Şuan malum cep telefonu fiyatları ortada nakit keş parayı trink vermek adamı fena zorluyor. Tabi ödeyeceğiniz yer taksitlendirme için fark alabilir ona bir şey diyemem ama 80-90 bin liranında yanında 1-2 bin liranında lafı olmaz artık.
vermiyorlar ki ya
amk finansına ticari hesap açmaya gittim, normal hesap kredi kartı falan da değil. 1 saat evrak doldurdum sonra dedi ki "onaya göndericem onaylanırsa açıcaz"
@yolbulucu Denizbank verir onlarla çalış / git başvuru yap.
Denizbank en hizlisini verir ticari kart olarak birysel de muhakkak verir denizbank. Siciliniz yarali bile olsabl bir orta yol bulurlar ve uydururlar da kağıt üstünde ozellikle BLACK CARD isterseniz.
Ticari kart Deniz'den sonra hız açısından Halk veya Vakıf verir. Sıralarsak
-
Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu
-
TheAvenqer bunu yazdı
Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu
Ziraat. Ama dijital şube müşterisi olman lazım yoksa kart aidatı alıyorlar. Kampanyaları güzel. Her 500 TL harcamaya 50 TL veriyorlar. Aylık maksimum 500 TL kazanabiliyorsun.
Birde sonuçta devlet bankası. Batması imkansız. Üstelik her yerde bankamatiği var.
-
Müslüman bankaları en avantajlıları kredi, kredi kartı vs. konularında.
Ben de tüm hesapları kartları iptal edip oraya geçeceğim.