folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Vakif reserve kullanan var mı? 

Bunu gerçekten merak ediyorum biri anlatsın

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Bunu gerçekten merak ediyorum biri anlatsın

Ona En yakin american express im var

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu

Ziraat. Ama dijital şube müşterisi olman lazım yoksa kart aidatı alıyorlar. Kampanyaları güzel. Her 500 TL harcamaya 50 TL veriyorlar. Aylık maksimum 500 TL kazanabiliyorsun. 

Birde sonuçta devlet bankası. Batması imkansız. Üstelik her yerde bankamatiği var. 

Dijital şubenin belli bir aidatı falan var mı hocam Yoksa sadece internet kullanımı için online mi

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu

Ziraat. Ama dijital şube müşterisi olman lazım yoksa kart aidatı alıyorlar. Kampanyaları güzel. Her 500 TL harcamaya 50 TL veriyorlar. Aylık maksimum 500 TL kazanabiliyorsun. 

Birde sonuçta devlet bankası. Batması imkansız. Üstelik her yerde bankamatiği var. 

Bu banka bana bir türlü kk vermiyor. Ama Allah için yurt dışında parayı bu bankadan çekiyorum. Bu çok işime yarıyor.

Enpara kk kullanıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Dijital şubenin belli bir aidatı falan var mı hocam Yoksa sadece internet kullanımı için online mi

Hayır yok. Yalnız para gönderimine para alıyor. Onun için hala Enpara kullanıyorum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi . 

piradomim tarafından 13/Şub/25 11:40 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım

Hangi bankanın ticari kartı iyidir? Bende QNB ticari kartı var ama memnun değilim, birkaç ay önce aldım muhtemelen kapattıracağım yakında. https://www.isbank.com.tr/is-ticari/maximum-sirket-kredi-karti bu tarz bir kart arıyorum İş Bankası haricinde önerebileceğiniz hangi banka/kart var?

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi . 

şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi . 

şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:

Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,

aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :) 

piradomim tarafından 13/Şub/25 11:40 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,

aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :) 

daha önce bu metal kartı talep etmiştim, vermemişlerdi. teb den kredi çekmiştim, oradan bi kart verdiler direkt platinum olanı, sonrasında uygulamada signature modeli için talep çıktı, onu istedim. yurt dışında falan baya işimi gördü. konaklamada %10 indirim yapıyordu, bi o kadar da bonus vermişti.

bu kartları çok para olmadan almanın taktiği nedir acaba. findeks puanım 1900 ama pek bi işe yaramıyor (:

devlet bankaları çok cimri bu kart konusunda sanırım.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 8441 Toplam Mesaj: 107
banka kredi kartı