Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
Kaan bunu yazdı
Vakif reserve kullanan var mı?
Bunu gerçekten merak ediyorum biri anlatsın
-
kroo bunu yazdıKaan bunu yazdı
Bunu gerçekten merak ediyorum biri anlatsın
Ona En yakin american express im var
-
mkyb bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu
Ziraat. Ama dijital şube müşterisi olman lazım yoksa kart aidatı alıyorlar. Kampanyaları güzel. Her 500 TL harcamaya 50 TL veriyorlar. Aylık maksimum 500 TL kazanabiliyorsun.
Birde sonuçta devlet bankası. Batması imkansız. Üstelik her yerde bankamatiği var.
Dijital şubenin belli bir aidatı falan var mı hocam Yoksa sadece internet kullanımı için online mi
-
mkyb bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Up olsun hangi kartı öneriyorsunuz etraf kredi kartı doldu hepsinin limiti 1.000 tl ye çekecem totalde 2 kartta toplayacam Kuvveyttürk güzel taksit yapıyor vade farksız şirket olarak o duracak birde Vakıf mı çözsem Teb mi tebde tanıdık yok ama kartım var vakıfta ise tanıdık var platin falan iş yapıyor mu
Ziraat. Ama dijital şube müşterisi olman lazım yoksa kart aidatı alıyorlar. Kampanyaları güzel. Her 500 TL harcamaya 50 TL veriyorlar. Aylık maksimum 500 TL kazanabiliyorsun.
Birde sonuçta devlet bankası. Batması imkansız. Üstelik her yerde bankamatiği var.
Bu banka bana bir türlü kk vermiyor. Ama Allah için yurt dışında parayı bu bankadan çekiyorum. Bu çok işime yarıyor.
Enpara kk kullanıyorum.
-
JiggSaw bunu yazdımkyb bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Dijital şubenin belli bir aidatı falan var mı hocam Yoksa sadece internet kullanımı için online mi
Hayır yok. Yalnız para gönderimine para alıyor. Onun için hala Enpara kullanıyorum.
-
Kaan bunu yazdı
Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi .
piradomim tarafından 13/Şub/25 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım
Hangi bankanın ticari kartı iyidir? Bende QNB ticari kartı var ama memnun değilim, birkaç ay önce aldım muhtemelen kapattıracağım yakında. https://www.isbank.com.tr/is-ticari/maximum-sirket-kredi-karti bu tarz bir kart arıyorum İş Bankası haricinde önerebileceğiniz hangi banka/kart var?
-
piradomim bunu yazdıKaan bunu yazdı
Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi .
şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:
-
LynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıKaan bunu yazdı
Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi .
şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:
Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,
aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,

PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :)
piradomim tarafından 13/Şub/25 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
piradomim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıKaan bunu yazdı
Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,
aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,

PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :)
daha önce bu metal kartı talep etmiştim, vermemişlerdi. teb den kredi çekmiştim, oradan bi kart verdiler direkt platinum olanı, sonrasında uygulamada signature modeli için talep çıktı, onu istedim. yurt dışında falan baya işimi gördü. konaklamada %10 indirim yapıyordu, bi o kadar da bonus vermişti.
bu kartları çok para olmadan almanın taktiği nedir acaba. findeks puanım 1900 ama pek bi işe yaramıyor (:
devlet bankaları çok cimri bu kart konusunda sanırım.