Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
biri dragonpass ten bahsetmişti, ancak 2024 sonu itibariyle o olay bitmiş sanırım.
https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/DragonPass/739/3561/0
ayrıca ücretsiz olarak şu kartı buldum, başvuru yapsam mı?
https://www.anadolubank.com.tr/sizin-icin/kartlar/ozel-bankacilik-kredi-karti
albaraka ve kuveyt türk özel bankacılık kredi kartlarının yıllık aidatı olup olmadığını hala çözemedim. kuveyt türk ücretler kısmında bu kredi kartı görünmüyor, albaraka ise internet sayfasında tüm kredi kartlarımız ücretsiz demiş, ancak özel bankacılık kısmında bunu belirtmemişler. bu bankaların kartlarını kullanan varsa bilgilendirsin lütfen?
-
kredi kartı kullanınca takla attırmaktan para denkleştirmekten ve asgarisini ödeyeyim yok bilmemnesi bu ay geçsin demekten hayatı doğru düzgün yaşayamıyor insan.
borcun harcın yoksa 1 tane kalsın puan muan boşver (bence. zaten dediğin gibi 1 ev parası harca ancak sana 1 bilet geliyor, he işten dolayı sürekli gidip gelenler vs onlar için fırsat gerisi boş )
o 1 tanesinin de limiti aşırı uçuk olmayacak, nolur nolmaz patlama şansı her zaman var gerek yok biz bu alemi bilen insanlarız sonuçta. patladıktan sonra ah tüh vah demeye gerek yok.:) edit: ziraat kullanıyorum tüm faturaları vs ödemesi kolay. arayüzü basit başkasına gönderirken alırken zorlanmıyorum.
kafan rahat kalbin rahat stresten uzak paran kadar yaşa ohhhh misss
-
zone bunu yazdı
kredi kartı kullanınca takla attırmaktan para denkleştirmekten ve asgarisini ödeyeyim yok bilmemnesi bu ay geçsin demekten hayatı doğru düzgün yaşayamıyor insan.
borcun harcın yoksa 1 tane kalsın puan muan boşver (bence. zaten dediğin gibi 1 ev parası harca ancak sana 1 bilet geliyor, he işten dolayı sürekli gidip gelenler vs onlar için fırsat gerisi boş )
o 1 tanesinin de limiti aşırı uçuk olmayacak, nolur nolmaz patlama şansı her zaman var gerek yok biz bu alemi bilen insanlarız sonuçta. patladıktan sonra ah tüh vah demeye gerek yok.:) edit: ziraat kullanıyorum tüm faturaları vs ödemesi kolay. arayüzü basit başkasına gönderirken alırken zorlanmıyorum.
takla attırırken ödenen faizler yüzünden kredi kartı borcu hiç bitmiyor.
eğer gerçekten zengin değilseniz
tüm aylık faturalarınız X 2 katı kredi kartı limiti
tüm faturalara otomatik ödeme talimatı
ve günlük hatatta banka kartı kullanımı.
mis.
-
PanxeR bunu yazdızone bunu yazdı
takla attırırken ödenen faizler yüzünden kredi kartı borcu hiç bitmiyor.
eğer gerçekten zengin değilseniz
tüm aylık faturalarınız X 2 katı kredi kartı limiti
tüm faturalara otomatik ödeme talimatı
ve günlük hatatta banka kartı kullanımı.
mis.
Aynen öyle faiz ödemekten borç hiç bitmiyor
-
bankada çalıştığım zamanlar miles&similes platinum vardı tabi aidat filan ödemiyordum yılllık toplasan 100 150 bin ya harcıyor harcamıyordum her sene tatile giderken uçak biletini bedavaya getiriyordum iyiydi
şimdi enpara kullanıyorum hiçbir özelliği yok sırf aidatı yok diye kullanıyorum -
LynXMaSTeR bunu yazdıerebos bunu yazdı
Nişe kimse teb kullanmıyor, yurtdışında en iyisi oymuş diye duydum, aynı buradaki gibi kullanabiliyorlarmış 0 komusyonlu
hangi karttan bahsediyorsun hocam?
bende Teb Visa Signature var, güzel kampanyaları oluyor, ancak daha çok lounge hizmeti için bir kart arıyordum, vakıfbanktan aldım ama yurtdışında olmaması kötü oldu. qnb finansbanktan zorlayacam bakalım.
qnb kart geldi ancak euro ekstre yokmuş bunda. hatta qnb nin hiçbir kartında euro ekstre yokmuş. ee avrupada sürekli 2 tane kur farkı mı yicem diyip hiç kullanmadan iptal ettirdim.
yıl olmuş 2025, dünya çapında iş yapan bir banka euro ekstre düzenlemiyor, ilginç.