Hangi Kredi Kartını Kullanıyorsunuz
-
Tek kart olmuyor hocam.
Enpara sağlıkta vs peşin fiyatına taksit gibi farklı kampanyalarıyla tercih sebebi.
Garanti Bonus market alışverişlerinde güzel kampanya oluyor. Bana bu sene 6000 bonus verdiler harcama sözlerine karşılık. Bende Denizbank bonus da var ama onun çok yararını görmedim.
Axess ve Word giyimde gene peşin fiyatına taksit vs sağlamadı çok iyi oluyor. Word yok sadece bence geçmişde kapatmıştım şimdi limitiniz dolu diyor kart vermiyor.Her banka yıllık kart ücreti alıyor Enpara hariç. Her kesildiğinde arıyorum. 1 sene kapatmama veya harcama sözüne geri iade ediyorlar.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıKaan bunu yazdı
Vakif reserve kullanan var mı?
Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi .
şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:
Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,
aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,
PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :)
daha önce bu metal kartı talep etmiştim, vermemişlerdi. teb den kredi çekmiştim, oradan bi kart verdiler direkt platinum olanı, sonrasında uygulamada signature modeli için talep çıktı, onu istedim. yurt dışında falan baya işimi gördü. konaklamada %10 indirim yapıyordu, bi o kadar da bonus vermişti.
bu kartları çok para olmadan almanın taktiği nedir acaba. findeks puanım 1900 ama pek bi işe yaramıyor (:
devlet bankaları çok cimri bu kart konusunda sanırım.
abi bende düz metal var ama kart aidatı 400 değil 1400 oldu sanırım. lounge sabiha ve esenboğada var.
tek işe yarar kısmı o kaldı :)
eskiden *4 puanlar falan vardı o günlere yetişemedik :)
abi hala istiyorsan şöyle yap bi click kart çıkar. bir ay sonra falan sky limit tanımlat. limitini kredi olarak da kredi kartı olarak kullan belli bir baremin üstüne çıkınca (300k olması lazım) metale şubeden başvur. telefondan online falan başvurma. -
hocam sky limitim 2 milyon. şu anda vakıf gold kart var, 4-5 ay önce limiti de 400k civarındaydı, metal karta başvurdum, vermeyince 20k ya düşürdüm, tebden kart çıkarttım, ilk başta 90k limit verdiler, 1-2 ay sonra 350k ya çıkarttım.
şimdi tekrar tebi düşürmek de istemiyorum açıkçası, bunlar kartı vermezlerse açıkta kalırız (:
şubeye uğrayabilirsem bi sorayım bakalım.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam sky limitim 2 milyon. şu anda vakıf gold kart var, 4-5 ay önce limiti de 400k civarındaydı, metal karta başvurdum, vermeyince 20k ya düşürdüm, tebden kart çıkarttım, ilk başta 90k limit verdiler, 1-2 ay sonra 350k ya çıkarttım.
şimdi tekrar tebi düşürmek de istemiyorum açıkçası, bunlar kartı vermezlerse açıkta kalırız (:
şubeye uğrayabilirsem bi sorayım bakalım.
aralık ayı limit artış talebi verdim kabul etmedi. ocak ayı kendiliğinden artırdı :)
vakıfı anlamak biraz zor :)
şimdi sigorta işlemleri için ziraat çıkarsam mı diyorum başka türlü sonradan taksitlendiren var mı? -
birçok harcamaya taksit yasağı getirdiler, artık faturaları bile taksitlendiremiyorum enparada
-
kroo bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıpiradomim bunu yazdıKaan bunu yazdı
Vakif reserve kullanan var mı?
Dün DH de gördüm ben de , sanırım başka banka kredikartları limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 500K olanlara veriyorlar. Özellikle yurtdışı lounge özelliği için aşırı mantıklı bi kart gibi .
şu lounge için genelde hesapta milyon lira tutmanızı istiyorlar. o kadar para olsa zaten lounge a parasını ödeyip de gireriz (:
Yok hocam işte , bu kartta sadece "limit toplamı 1,5m ve Vakıfbank kredi kartı limiti 600K" iki şartı sağlayıp kartı alırsanız lounge bedava imiş ,
aşağıdaki şartların 2si yeterli imiş kartı almak için ,
PS:resimler ve bilgiler DH konusundan :)
daha önce bu metal kartı talep etmiştim, vermemişlerdi. teb den kredi çekmiştim, oradan bi kart verdiler direkt platinum olanı, sonrasında uygulamada signature modeli için talep çıktı, onu istedim. yurt dışında falan baya işimi gördü. konaklamada %10 indirim yapıyordu, bi o kadar da bonus vermişti.
bu kartları çok para olmadan almanın taktiği nedir acaba. findeks puanım 1900 ama pek bi işe yaramıyor (:
devlet bankaları çok cimri bu kart konusunda sanırım.
abi bende düz metal var ama kart aidatı 400 değil 1400 oldu sanırım. lounge sabiha ve esenboğada var.
tek işe yarar kısmı o kaldı :)
eskiden *4 puanlar falan vardı o günlere yetişemedik :)
abi hala istiyorsan şöyle yap bi click kart çıkar. bir ay sonra falan sky limit tanımlat. limitini kredi olarak da kredi kartı olarak kullan belli bir baremin üstüne çıkınca (300k olması lazım) metale şubeden başvur. telefondan online falan başvurma.Görsel eski zaten şu anda metal kart var bende. En yüksek ve 2.5x kullanıma izin veriyor. Reserve kartlar için de 2.5x
Lounge kullanım şartları reserve kartta daha iyi.
Reserve kart ile ilgili pek bilgi yok ama çok özel müşterilere veriliyor, muhtemelen 1000-5000 kişi arasında.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160353922
qoqo tarafından 13/Şub/25 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Akbank,
Ziraat Bankası,
İş Bankası,
EnPara,
Yanılmıyorsam toplam 2.5m üzerinde,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Akbank,
Ziraat Bankası,
İş Bankası,
EnPara,
hocam anket yapılmıyor, üşenmezsen hangisi iş görür görmez paylaşırsan faydalı olur. yoksa allah bereket versin gözümüz yok kartlarında.
-
Prometheus bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Akbank,
Ziraat Bankası,
İş Bankası,
EnPara,
hocam anket yapılmıyor, üşenmezsen hangisi iş görür görmez paylaşırsan faydalı olur. yoksa allah bereket versin gözümüz yok kartlarında.
Valla hepside işe yarıyor önceden garanti vardı yapı kredi vardı bi kaç hareketlerine gıçık oldum iptal ettim bunları aktif olarak kulanıyorum,
-
https://www.albaraka.com.tr/tr/bireysel/kartlar/kredi-kartlari/ozel-kredi-karti
https://www.kuveytturk.com.tr/ozel-bankacilik/kartlar/ozel-bankacilik-world-elite-kart
şu kartları kullanan var mı? albaraka kart aidatı almıyoruz demiş ancak kuveyt türkten emin olamadım.
özellikle ücretsiz lounge hizmeti verebilen bir kredi kartı arıyorum. mümkünse yıllık aidatı olmayan.