HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!
-
HEPAR (Hak ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!
* Asker ülkeyi yönetemez.
* Asker demokratik değildir.
* Askerden siyasetçi mi olurmuş ?
-----------------
HEPAR'ın adını duyan,Genel Başkanı Sayın Osman PAMUKOĞLU'ndan dolayı hemen bu yakıştırmaları yapıp atıveriyor köşeye konuyu. Aklınca askeri bu konuda beceriksiz gösterecek yada askeri siyasete sokmak olmaz diye bir kuruntunun ardına sığınıp sebepsiz muhalefet yapacak.
Halbuki unutuyor bunu savunan bazı aydınlarımız,bazı ileri görüşlü arkadaşlarımız; o kadar ileri bakıyorlar ki geçmişi unutuyorlar zira.
Ülkeyi küllerinden halkıyla omuz omuza kuran, askerdi. Ülkesini onca fakirlik,imkansızlık içinde yöneten, askerdi...Şuanki en büyük hediyeyi bize ilelebet koruyalım diyen ,askerdi.
Ülkesini halkıyla birlik ve özveri içinde, sadece kuruldukdan 20 sene sonra sıfırdan bu seviyeye getiren yine, askerdi.
Asker bir milleti,askerinden soğutmayı düşünenler dış mihrakların kuklası olmaktan ileri gidemezler. Ben gurur duyuyorum bir Türk evladı olduğumdan.Ve, tüm vatandaşlarımız gurur duymalı. Türk olsun,Kürt olsun, Laz olsun, Alevi olsun, Sunni olsun ; herkes bu yüce milletin kudretli askerinin doğuşdan ölene kadar bir neferi olduğundan gurur duysun.
Geçin o ayakları beyler. Asker, bu ülkenin 86 yıllık Cumhuriyet tarihinde, Vatanına ve Milletine alçaklık,şerefsizlik,hainlik,yalakalık yapmamış olan tek yüce kurumdur.
Öyleki ; her Türk asker doğar diye boşuna denmez. Çünkü, her Türk evladı o kurumun, o yüce ocağın ölene kadar ferdidir - askeridir.
Fikirlerimi belirterek, askerin siyaset yapamayacağını savunan her köhne zihniyete kendimce cevap vermeye çalıştım.
Birde askerin dışında,bazı ileri görüşlü aydınların savundukları adamların ne yaptıklarına bakalım;
İşçi'nin maaşına göz dikti, doktordan aldığı vergiyi aldı, halkına rüşvet verir gibi sadaka verir gibi mal dağıttı,üç-beş kuruşla gözünü boyadı,memuruna komik zamlar yaptı,kendi ve yandaşları lüks içinde yaşarken milleti zam ve vergilerle perişan etti, biri anayasayı deldi,diğeri şeyhleri-şıhları Çankaya Köşkü'ne davet etti, diğeri ABD'ye sormak lazım deyip bariz emperyalizmin köleliğine soyundu, bir başkası ülkede kardeş kanı döktürdü - 20 yıl halkı birbirine öldürttü , sayısız devaluasyon yaşattılar, sayısız kriz yaşattılar.Ve daha neler yapmadılar ki....
Her g.tleri sıkıştığında, bu milletii her çıkmaza soktuklarında asker müdahale edincede - demokrasinin ardına sığındılar , demokrasi ne kadarda kolay bişeymiş meğer .
Oyunun bozulunca demokrasiden dem vur,çarkın dönüyorsa demokrasi araçtır de...
Şimdi arkadaşlar, 23 yaşında bir genç olarak sizlere soruyorum;
Bir asker önderimiz daha olsa; yine bu ülkeyi tüm kamburlarından temizleyip,küllerinden olmasada hasta halinden alıp en yukarılara taşımaz mıydı ?
Bence taşırdı. Günümüzde de askerle ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, ülkenin ve milletin tek güvencesi,tek garantisi olan askeri milletin gözünde küçültemezler.
Sakın bu provakasyonlara gelmeyin, her birimizin ailesinde şehit,gazi var şüphesiz. Herbirimizin büyük ailesinde bir Çanakkale kahramanı, Kurtuluş Savaşı kahramanı var. Bunu başaran askerimiz, bunun kaynağıda askerinin hep arkadasında duran milletimizdir.
Gelin yine askerimizin arkasında olalım,siyaseti atın köşeye - bir kurtuluş için, tüm bu sinir bozan,onur kıran tabloları yok etmek için - gelin askerimizin yanında olalım.
Yine bir Kurtuluş Mücadelesi'ni beraber kazanalım...
Hepar Resmi Sitesi : Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) | Resmi Web Sitesi -
Seninle aynı fikirdeyim.
Osman Paşa geldiğinde en azından şu itlerin sesi kesilir;
http://www.taraf.com.tr/makale/8202.htm
-
"Bizim yaptığımız işin adı milli mücadeledir" Osman PAMUKOĞLU.
hepardan başka meclisteki hiçbir siyasi partiden açılımı protesto eden miting vs görmedim. sadece lak lak edip konuşuyorlar. Atatürkün kurduğu meclisi sabıkalı meclis haline getirdiler. hepsi para için siyaset yapıyor. koltuk için siyaset yapıyor. hiçbiri halkı düşünmüyor.
Bu ülkeye basbakan cbaskanı vs gerek yoktur. bu ülkeye Lider gereklidir. şahsi görüşüm Osman pamukoğludur.
ne dini ne milliyetçiliği nede Atatürkü kullanmayan hepardır. sağ sol yok herkes eşit. bu yüzden heparı destekliyorum
-
Bende Osman Pamukoğlunu taktir eden biriyin. Fakar geçenlerde bi programa katılmıştı adam farklı bişiler soruyor bi kötü bakıyor osman paşa lafı yine teröre getiriyor :S Terörü bitirir diyelim daha sonra ? Sonrası içinde planı olmalı bence ve bu planını iyi bir şekilde ifade edebilmeli derim.
-
pamukoğlunun tek konuştuğu konu terör-pkk diyenleri son zamanlarda çok duyuyorum.haklılar başka planları da görmek duymak istiyor insan ama
paşa şayet gelirse tek yapacağı işin terörü bitirmek olmadığına, ülkenin avrupa ve amerikaya peşkeş çekilişine de bir son geleceğine eminim, imf nin köpeği olmaktan adım adım kurtarılacaktır eminim ki memleket, hele bir bunlar olsun, Türkiye gerçek karakterini içinden çıkarsın daha sonra ekonomik planlar, kalkınma stratejileri de gelişecektir elbet... -
daha öncede bi konuda söylemiştim savunma bakanlıgı yapabilir cokta basarılı olur kanaatindeyim..
ama basbakanlık yapamaz terörü bitirdi diyelim sonra..bence basarılı olamaz
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=korktu&folderid=96651
basbakanlık yapamaz diyenlere : halk isterse olur. çünkü cumhuriyet budur.ilk seçimde olmaz belki. ileride umarım.
milli mücadeleyi ateşleyecek daha iyi bir önder tanıyor musunuz? Tertemiz geçmiş, haram yememiş bir önder daha var mı bildiğiniz? Osman Paşa'mı desteklemeyeyimde kimi destekleyeyim.
-
Hoca maalesef hayal ettiğin gibi olmuyor. Şu andaki şartlara göre oy potansiyeli olduğunu zannetmiyorum.
Kurulalı epey zaman oldu. Ses getirmedi hiç, Abdüllatif Şener de hemen ondan önce kurmuştu. O da erken seçimle büyük kitlelere ulaşacağını düşünüyordu.
Hüsran şu anda. Seçimlere 1 yıl var desen etkili propaganda yaptığını düşünsen bile barajı geçemez. Atanlar boşa atacak gibime geliyor.
( Bir önceki seçimdeki Dyp'nin durumuna çok benzetiyorum. )
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya güldürmeyin beni ya ...
basbakanlık yapamaz diyenlere halk isterse olurMUŞ.
bu halkın yüzde 47 si akp ye oy verdi ne halkında bahsediyosun sen..
değişen bişi olmaz osman pasanda bi tv programından diğerine atlar durur sadece..bi süre sonra sabah sabah seda sayan a cıkar kaybolup gider..
-
Herkesin ailesinde şehit gazi olabilir.Herkesin ailesindede işkenceden faili meçhul ölmüşlerde olabilir.Ben vergi veren bi vatandaş olarak silah istemiyorum otoyol istiyorum temiz enerji istiyorum altyapı istiyorum.İstikam kapılarından girdiğiniz vakit güzel hayatı onların yaşadığını görebilirsiniz.İki farklı dünya.Ama dışardakilerinin alınteriyle vergileriyle.Cunta amerikan kölesidir uşağıdır.Kapitalizmin sermayenin bekçisidir.Atatürkün özgürlük mirasına darbeleriyle işkenceleriyle ohalleriyle çokta sahip çıkamamıştır.Ezilen sürünen Türkiye halkının değil zenginin paranın güçlünün teminatıdır.Atatürk bi 10 sene daha devletçiliği ilerletmiş olsaydı ülkendeki madenler ve petrol kuyuları başkasının olmazdı senin olurdu.Ben benzinin litresini 1.5 dolara alıyı iken petrol ülkesi olmayan amerika bir galonu yani 4.5 litreyi 1 dolara satın alıyor.Çevre ülkelere bkz ırak azerbaycan gürcistan parantez açarsak karadenizin altı petrol membağı Rusya 2-3 tane platform yüzdürüyo emiyo altını lan bunların tam ortasında benim memleketim bendemi petrol yok bendemi maliyetli anca siz pkk tsk çekişmesi maskeleriyle kör olursunuz sadece halk savaşı diye nitelendirirsiniz.Çok büyük dolaplar var çok.Kürdistan hikayesi çok açık ortadoğuyu küçültüp enerji kaynaklarının daha kolay bölümler halinde sömürülmesi.Arada ölen kuyulara atılan evleri mezralarda köylerde taranan yine halk dağda ne uğruna savaştığını bile tam olarak bilmeyen şehit insanlar.Yani siz milliyetçi ayaklarına yatan gençler güneş gözlüklerini çıkarın güneşi gerçek çıplak ve bütün rahatsız ediciliğiyle görün.Osman yamukoğlu bilmemne şu bu zırva palavra.Ulan kaç tane akıllı hükümet emdi sömürdü sermaye sistemiyle halkıda bi delimi kurtarcak memleketi hadi size hayırlı işler bol tıraşlar.
-
yahu adama sormazlar mı ?
- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye
el cavap
- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.
eeee demezler mi adama
- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?
yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa
ikinci konu Osman paşa ne zaman
- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi
işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...