folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    çalışın siz çalışın :) iktidara gelecek hadi aslanlarım :)
    cezayla kaygusuz abi ben bu kadar ateşli partizan kimseyi görmedim ya adama ilah gibi bakıyorsunuz osman böyle dedi osman şöyle dedi şaşıyorum size ne garip. Bişey soracam bu adam silahtan başka ne gösterebiliyor abi ya pkk pkk bi yere kadar ya bu adam ekoloji teknoloji ekonomi dış ilişkiler konusunda ne biliyor ? kadrosu nasıl ? yanında kimler var ? hangi devletlerle iş birliği içinde ? ya Allah aşkına artık bu adamın pkkyi bitirmekten başka bir yeteneğini(!) anlatın ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    çalışın siz çalışın :) iktidara gelecek hadi aslanlarım :)
    cezayla kaygusuz abi ben bu kadar ateşli partizan kimseyi görmedim ya adama ilah gibi bakıyorsunuz osman böyle dedi osman şöyle dedi şaşıyorum size ne garip. Bişey soracam bu adam silahtan başka ne gösterebiliyor abi ya pkk pkk bi yere kadar ya bu adam ekoloji teknoloji ekonomi dış ilişkiler konusunda ne biliyor ? kadrosu nasıl ? yanında kimler var ? hangi devletlerle iş birliği içinde ? ya Allah aşkına artık bu adamın pkkyi bitirmekten başka bir yeteneğini(!) anlatın ya

hah işte bende onu diyorum ama okadar çok şartlandırmışlarki kendilerini ne anlatsan boş :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi bu millte öyle şeylere tama etmez karnını doyuracan iş verecen kısacası modaya uyduracan milleti anca böyle şeylere oy verir öyle pkk bitecek ab'yi kesecem abdnin götünü kesecem vs bunları bilse nolur bilmese nolur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Gerçekten de iktidar olmadan önce türk halkının ne istedigini biliyorlar..iktidar olduktan sonra ne oluyorsa türk halkının istemedigi şeyleri yapıyorlar...

Askerden devlet adamı olmaz Atatürk müsün sen osman ağa

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    Abi bu millte öyle şeylere tama etmez karnını doyuracan iş verecen kısacası modaya uyduracan milleti anca böyle şeylere oy verir öyle pkk bitecek ab'yi kesecem abdnin götünü kesecem vs bunları bilse nolur bilmese nolur

Tabii. Bu halk boyle seylerden anlamaz, Bu milletin onune ite kemik attigin gibi bir kilo pirinci verecen sonra arkasina gecip bir cepheye 30 tekrar yapacan. Secim geldimi bu sefer uyuz kopek muhabbeti yapip yarim kilo pirinc verecen. Cunku millet alismis ..kilmeye. .tune..rak girmeden geceleri rahat uyuyamaz.

Demirel geldi: sapkasini alip kacti

EcevIT geldi iti kopegi disari saldi, simdi ulke tecavuzculer ve katillerle ugrasiyor

Mesut geldi, hic bir mikim yapmadi

Ciller geldi, cevresini zengin etti, ogluna devletinJetSIKI verdi. Sonunda kacti gitti.

Aziz Nesin'in dedigi gibi Turk milletinin yarisi salaktir. Gercekten Turk milletinin %80 i salaktir.

Bu ulke de son 25 yildir pkk ile mucadeleye direk olarak 400,000,000,000(Yaziyla: Dortyuz milyar dolar), dolayli olarak 700,000,000,000(Yaziyla: Yediyuz Milyar dolar) harcamistir ve halende harcamaktadir.

Turkiyede okul yok diyen saf beyinliler: Yukarida bahsettigim parayla kac bin tane ilk-orta-lise okulu yapilirdi?

Turkiyede Universite yok diyen saf beyinler : Yukarida bahsettigim parayla kac yuz tane universitene yapilirdi?

Turkiyede hastane yok diyen saflar: yukarida bahsettigim parayla tam tesekullu kac yuz tane hastane yapilabilirdi haberiniz varmi?

Butun ulkeye duble yol diye milleti kekleyen gerizekali, millet te salak olunca amacina ulasiyor.

Ulkeye duble yol yapip cevrendeki mutahitleri kose yapacagina ulkeyi demiryolu dose hem kara yolundan %60 daha ucuz, 10km karayoluna karsilik 16km demir yolu yapiliyor.

Yatirimciya deki git guneydoguya, doguya yatirim yap en yakin limana kadar ucretsiz malini tasiyorum. Ama kimse gitmez cunku can guvenligi yok.

Eger bu ulkede teroru bitirirseniz en fazla 10 yil icinde Almanya, Fransa kadar ilerlersiniz.

Osman Pamukoglu ab(d) ye karsi diyerek Osman Pamukogluna karsi olanlar: ab ve d hayrani oldunuzda ne oldu. Yine vize almak icin it gibi alman konsoloslugunun onunde bekliyorsunuz ama alman sikini sallaya sallaya bu ulkeye girip ev de aliyor, iste kuruyor, hadi sizde gidip oturum izniniz olmadan ev alamya kalkin. Tabi oncelikle almanyaya girebilmeniz gerek.

Bu ulkeyi gumruk birligine soktular, halk daha gotune sokulan  kazigin farkinda degil. Rekabet sartlarini saglamadan avrupa mallarini Turkiye ye soktular sonunda Turkiyede uretim durdu issizlik aldi basini gitti.

Daha ben yazayim bilemiyorum. Bu ulkede tek sorun adam gibi adam olmayisidir, olanida boyle ahmakca "asker siyasetten ne anlar"  gibi gerizekalica yazilar ile sindirmeye calisilmasidir. Eger kasampasaliTurkiye cumhuriyet tarihinin gordugu en salakBOSBAKANI siyasetten ne kadar anliyorsa bir askerde en az onun kadar anlar.

Osman Pamukogluna karsi cikmaniz, icinizdeki kin ve nefretten degil, serefsiz gibi 250gr pirinc sozu vermeyisindedir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:

Gerçekten de iktidar olmadan önce türk halkının ne istedigini biliyorlar..iktidar olduktan sonra ne oluyorsa türk halkının istemedigi şeyleri yapıyorlar...

Askerden devlet adamı olmaz Atatürk müsün sen osman ağa

Niye kasimpasali bir ahmaktan basbakan oluyor ama... ;-)

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eger kasampasali Turkiye cumhuriyet tarihinin gordugu en salakBOSBAKANI siyasetten ne kadar anliyorsa bir askerde en az onun kadar anlar. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Abi adama şerefsiz de adi namussuz de ama salak deme ya :) ve askeri de siyasete alet etmeyin. çünkü asker anca koruma görevini yapar ve bir ülke sadece korunarak ilerlemez tamma korunmadan da ilerleyemez ama sadece korunarak bi yere varamaz tamamen içine kapanık bir ülke anca ırak gibi olur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

sniperscope terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Ne demek milletin %80 i salaktır.Sende bu millete dahilsin.Önce insanımıza saygıyı öğren.Bu sözünü kınıyorum.Kimse Türk Milletine salak diyemez.Evet eğer alman sikini sallaya sallaya dolaşşaydı şu anda kim kimin çocuğu olurdu belli olmazdı.Ağzıma almak istemiyorum kendi halkına yağlı kazık sokuldu diyen bir kişi kesinlikle terbiyesizdir aşşağılıktır.Demişsinki bu ülkenin sorunu adam gibi adam olmayışıdır.Gözünü açıp baksan "Adam" ları görürdün.Senin gibi cahiller yüzünden geri kaldık.O düşman bu düşman avrupaya amerikaya açılamadık ihracat yapamadık kendi içimize sokulduk da sokulduk.İstiyorsunuz ki Türkiye küçük olsun.Hayır efendim sizin beyniniz küçük.Aklınız almıyor.Dünyada yaşayan insanlar nasıl olurda birbirlerinden düşmanca ayrı yaşar ekonomik ilişkiler kurmazlar.

Dilinin altında geveleme açıkca söyle komünizm mi istiyorsunuz yoksa ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sniperscope terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Ne demek milletin %80 i salaktır.

>> Yukaridaki laf aziz nesine aittir. Eger hakkini aramayi bilmiyorsa, etrafinda ne olur bitiyor bilmiyorsa, sazan gibi olaylara atliyorsa bana goreo kisi salaktir.

Sende bu millete dahilsin.

>> Dikkat edersen %80 dedim, %100 demedim. Kendinden suphen varsa salak olduguna dair ona birsey diyemem, Sahsen kendimi salak olarak gormuyorum. En azindan 3 tane diliaksansiz ve kesintisiz sekilde konusabiliyorum. Ayrica ingilizce de 1.5 yillik bir ogretmenlik deneyimim var ustelik yurtdisinda....

Önce insanımıza saygıyı öğren.Bu sözünü kınıyorum.

>> istedigin kadar kinayabilirsin. Serbestsin.

Evet eğer alman sikini sallaya sallaya dolaşşaydı şu anda kim kimin çocuğu olurdu belli olmazdı.

>> demekki sen hic hayatinda antalya veya marmarise gitmemissin. 

Ağzıma almak istemiyorum kendi halkına yağlı kazık sokuldu diyen bir kişi kesinlikle terbiyesizdir aşşağılıktır.

>> Evet yagli kazik sokulmustur. Ekonomik tedbirler alinmadan bu ulke Gumruk birligine sokulmustur. Sonucunda ulke icinde ki uretim dusup issizlik almis basini gitmistir. Eger sen buna kazik diyemiyorsan demekki senin mikin kassagina denk.

Demişsinki bu ülkenin sorunu adam gibi adam olmayışıdır.  Gözünü açıp baksan "Adam" ları görürdün.

>> Cok aradim ama adam gibi adam bulmadigim icin oyle yazmistim. Kendini adam sinifindan sayiyorsan bir sonraki mesajimda bir fikra anlatacagim.

Senin gibi cahiller yüzünden geri kaldık.

19 yasinda universite bitirmis, 3 tane dil konusan (yarim ispanyolcayi sayarsak 4 ediyor)  birin cahil diyorsan demekki sen benden saha iyisin.

O düşman bu düşman avrupaya amerikaya açılamadık ihracat yapamadık kendi içimize sokulduk da sokulduk.

>> sorunun cevabi yukarida verilmistir. Heryerinden petrol fiskiran bir ulkede 1lt benzine (Turkiye'deki fiyati tam bilmiyorum)2tl veriyorsan ve amerika japonya benzini ithal ettigi halde amerikada 1gl(anlamazsin diye yaziyorum 1 galon = 4.5 litre) 1.5 dolar, japonyada ise 108 yen veriyorsa ve japonyada asgari ucret 2400dolar ise demekki bu benden degil bu ulkede sizleri salak yerine koyup habire benzine zam yapanlardan dolayi yurtdisina acilip ihracat yapamiyorsunuz.

İstiyorsunuz ki Türkiye küçük olsun. Hayır efendim sizin beyniniz küçük.

>> bu kelimeye diyecek bir laf bulamiyorum.

Dilinin altında geveleme açıkca söyle komünizm mi istiyorsunuz yoksa

>>Allahim son 10 dakikadir araliksiz guluyorum. Bu sitede az cok beni taniyan herkes bilirki ben FASISTIM

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

1. Asker siyasetten anlamaz yargısını geçin artık.Çünkü Osman Paşa sıradan bir asker değil.Ve dünya tarihinde başarılı birçok devlet adamı asker kökenli.Fatih Sultan Mehmet asker miydi siyaset adamı mıydı söylesene bana?Akılları sıra asker, asker o deyip hemen yaftalayacaklar.Yahu geçenlerde yanılmıyorsam AB birliği raporlarındaydı adamlar hepar'ı hedef göstermiş.Yeni kurulan bir partiyi o listede işi nedir.Gümbür gümbür geliyor da ondan.Ecnebiler tırsıyor aman oynlarımız bozulur bu adam da olursa şimdiden önünü kesmeli vs...

2. Siyaset bilmiyor diyenlere Pamukoğlu'nun hangi kitabını okudun, hangi söyleşilerini izledin diye sormak lazım.Laf ü güzaf söyledikleriniz.Yeterince takip edip anlamaya çalışmadığınız belli.Hemen "Atatürk mü bu" falan feşmekan.Paşa söyledi tartışma programlarında Atatürk sizi de beni de aşar dedi.Ama Atatürk'e hakaret edenlere de "Atatürk sizin dilinizi yakar" dedi.Bırakın bu basit kalıplarla konuşmayı.Şüphesiz Atatürk değil ve olamaz.Ama merak etmeyin paşa asimetrik savaşı da biliyordur.

3. Ben siyasete, hatta meclise girmesinden yanayım.Meclise girsin ki vekillerin çatır çatır bütün şerefsizliklerini ortaya çıkarsın.

4. Parti programını okuyunuz üşenmezseniz. O zaman göreceksiniz ki yapamayacağı şeyleri söylemiyor Osman Paşa.Ütopyacı ebleh liderlerden değil. 

5. Paşa siyasetten anlıyor.Çünkü o bir "politikacı" değil "lider".İki kavramın ayırdına varırsınız umarım.Ayrıca lider karizmasını, kültürlü oluşunu da söyleşilerinden, kitaplarından anlamamak için kör olmak lazım.Örneğin Ermeni meselesi paşanın kurmay subay iken tez konusudur.Kürt meselesine çevrilmek istenen pkk meselesi hakkında yazdıklarını okuyun.Bunları cephede bizzat yaşamış olduğu gibi gerekli entelektüel altyapısı da şüphesiz var.

6. Neyse bu uzar gider.Kısaca çoğu kişinin olan bitenler karşısında  basiretinin ya da elinin kolunun bağlandığı şu günlerde açık ve net ülkenin geleceği için bir kavgaya atılmış olan vatansever kişilerin de değerini anlamak lazım."Rahat olun bir şey olmaz", "paşa siyasetten anlamaz" "oy versem ne oalcak zaten barajı aşamaz" gibi liberal klasik gibi saçmalıklar yeniliğe açık olmayan köhne zihinlerin işi.

7.  Sağlıcakla kalın.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
Toplam Hit: 19249 Toplam Mesaj: 103