folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi bırakın anlatmayın artık. osman paşaya karşı olanların ya kürt şovenisti yada şeriat kafası olanlar olduğunu sezdim.

terör bitmez diye birşey yoktur. terör biter. inanmassan tarih sana bana tokat atar.

Atatürkü kötülemek isteyen ab uşağı pkk lı altan tana izin vermediği için osman paşaya teşekkür etmeniz gerekirdi. yazık.

edit:artık internet başında ulusalcılık oynamaya son.şimdi milleti uyandırma zamanıdır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    delete..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

abi bırakın anlatmayın artık. osman paşaya karşı olanların ya kürt şovenisti yada şeriat kafası olanlar olduğunu sezdim.

terör bitmez diye birşey yoktur. terör biter. inanmassan tarih sana bana tokat atar.

Atatürkü kötülemek isteyen ab uşağı pkk lı altan tana izin vermediği için osman paşaya teşekkür etmeniz gerekirdi. yazık.

son.

:) işte bu..

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2. Bir Atatürk arayış çabalarınız sonuçsuz kalacak. osma Atatürkün tırnağı olamaz onu öyle bir yere koymaya çalışıyorsunuz.

Atatürk zekiydi hem askerdi hem ekonomistdi hem tarıhciydi adam dahiydi onu göze alarak osmanda asker hadi osmanı başa getirelim felan bırakın adamı askerlik dışında birşey bilmiyor ne siyaset bilir ne ekonomi nede başka birşey zaten konuşmalarında askeri konulardan başka birşey konuşmuyor yada danışmanının söylediği kadar konuşuyor. şu adama gaz vermeyin adamın birikimide gidecek sayenizde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Atatürkle Osman paşayı aynı kefeye koyan bir beyin düşüncesini dünyanın en cahil insanına derim. ayıptır ayıp. Atatürkten sonra tekrar bağımsızlık meşalesinin yeniden yanmasını isteğimizdir. yoksa ülkenin gidişi iyi değil. her kötü gidişatta bir seçim yapılarak çözüm olmaz.70 yıldır aynı düzenle devam edilemez Ülkemiz bitmiş batmış. geleceğe kör topal bakan bir ülke olmuşuz. Bizim olan herşey yabancıların eline geçmiş. Tek ümidimiz yeniden bağımsız olunması için ne gerekiyorsa yapılmasıdır. bunuda halkın gücüyle yapılacağı inancı vardır. Osman pamukoğlunu tanımadan bilmeden ahkam kesmek 7 yaşındaki çocuğun yapacağı iştir. belli bir sorumluluk beynine sahip birisi okur bilgi edinir öğrenir ondan sonra karar verir. ha siz inanmıyorsanız çekilin köşeye kirli düşüncelerinizi kulağınızın birisinden girsin diğerinden salıverin çıksın çok x zor değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Şu DTP nin siyasete girmesini bile bu kadar tartışmadınız... Bırakın girsin yapacakları varsa da yapsın,

2.Atatürk diyen yok adama, böyle bir çıkarım yapmayın,

Askerden siyasetçi olmaz deniyor ama Siyasetçiden de bir bok olmuyor, Anca ülkeyi geberttiler, bitirdiler,

Yıllardır belli saçmalıklarla devam ettik, bu sefer başka saçmalıklarla devam edelim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aşmışsınız siz :)) size küreselleşme diyeceğim ekonomik iş birliği diyeceğim anlamıyacaksınız

kaygusuz nedir bu sinir rahat ol :) dışardın öyle görünüyor. Osman boş hacım neyse siz çalışın seçimlere az kaldı. ama diyorum ya adama çok gaz vermeyin yazık la

+ Olarak adam yarın iktidar olsa yapacak birşeyi yok bilgisi yok aynı tayip gibi olur tayip iktidara gelnce grup oluşturamadı sırf ingilizce biliyor diye gülü dış işleri bakanı yaptığı gibi olmasında :)

benim hayalimdeki partıyı söyleyimmi sana

30-35 yaşlarında hepsi üniversitedelerde deresi olan bakanlandan oluşmuş

milettvekillerinin halkdan geldiği (aşiret ağası, yada iş adamı olmayacak <çıkarı olmayacak>)

Hem Atatürkçü Hemde dinine sahip çıkan (laik yazmama gerek yok herhalde anlayacak kapasitesinizdir)

Başbakanın her konuda azar azarda olsa bilgisi olacak çevresindeki yalakalarının dediğine inanmayacak

varmı böyle parti ağa yoksa kuralım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    Şu DTP nin siyasete girmesini bile bu kadar tartışmadınız... Bırakın girsin yapacakları varsa da yapsın,

Askerden siyasetçi olmaz deniyor ama Siyasetçiden de bir bok olmuyor, Anca ülkeyi geberttiler, bitirdiler,

Yıllardır belli saçmalıklarla devam ettik, bu sefer başka saçmalıklarla devam edelim...

dtp nin meclise girmesi tayibin marifeti engel atmadı AB ye yalakalık yapacam diye. Siz diyorsunuz bu ülkeye bir Atatürk lazım diye ben değil :)

Asker adam sosyal ahayata kolay adepte olamaz (polisler içinde geçerli) siyaset ayrı kulvar geçmiş dönemlerde askerin yönettiği ülekiyide gördük :) okadar çok kasmasaydı bizim TSK şimdikinden daha iyi durumda olacaktı

bakın arkadaşlar ben hiç bir partiyi savunmuyorum alayı aynı ama gördüğümü söylüyorum dışardan görüş açım böyle kızmanın darımanın anlamı yok. Günü geldi akp yi günü geldi mhpyi eleştirdim hepsi kayıtlarda mevcut chp yi eleştirilecek niteliği olsa onuda eleştirirdim onun içündür ki :) sakin olalım relax olalım keyifimize bakalım hopaa :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

dtp nin meclise girmesi tayibin marifeti engel atmadı AB ye yalakalık yapacam diye. Siz diyorsunuz bu ülkeye bir Atatürk lazım diye ben değil :)

Asker adam sosyal ahayata kolay adepte olamaz (polisler içinde geçerli) siyaset ayrı kulvar geçmiş dönemlerde askerin yönettiği ülekiyide gördük :) okadar çok kasmasaydı bizim TSK şimdikinden daha iyi durumda olacaktı

bakın arkadaşlar ben hiç bir partiyi savunmuyorum alayı aynı ama gördüğümü söylüyorum dışardan görüş açım böyle kızmanın darımanın anlamı yok. Günü geldi akp yi günü geldi mhpyi eleştirdim hepsi kayıtlarda mevcut chp yi eleştirilecek niteliği olsa onuda eleştirirdim onun içündür ki :) sakin olalım relax olalım keyifimize bakalım hopaa :)

doğru tesbit.polis çocuğuyum babamda "sosyal hayat = 0" ama normal olanlarda vardır genel olarak demiyorum.Küreselleşen bi dünyada ha bire düşman tehlikesiyle yaşamak çağı takip edememeye sebep olur.Bence bu osman paşayı biraz fazla abartıyorlar.Siyasete girmeyipte emekliliğini yaşayan çok önemli ve değerli paşalarımız da vardır bunu gözardı etmeyelim.Ayrıca bir paşanın siyasete girmesi değerini düşürür.Çünkü ufak tefek o paşayı tanıyan vatandaşlar iyi adamdır derler ama siyasete girerse destek vermez tam tersini yaparlar.Aynı şekilde dini liderlerinde siyasete girmemesi bu yüzden önemlidir.Siyaseti siyasetçilere bırakalım derim.Özelleştirme karşıtı değilim liberalizmi savunuyorum osman paşa nın üslubunu da pek beğenmedim serbest piyasaya düşman insanların bu ülkeye birşeyler verebileceklerine de inanmıyorum.

Edit : Bu paşanın Gladio medyası tarafından bu kadar ön plana çıkarılmasının arkasındaki nedenlere bakalım derim.Gladionun derin hesaplarına bakalım.şu anda MHP nin genel tutumu çok sert değil.Bildiğiniz üzere bizim ülkücü gençlik bir heyecan arıyor.Şiddete meyil olursa bu Osman paşanın işine gelir.Bence burada MHP nin oyunu bölme oyunu var.Galiba Gladionun planı Bahçeliyi meclisin dışına çıkarmak.Bahçeli aslında olması gerektiği gibi idare ediyor MHP yi.Bu Gladionun işine gelmiyor tabiki.Lütfen medyanın neden diğer paşaları değilde bu paşayı ön plana çıkardığına bakalım.Medya demek kamuoyunu yönlendirmek demektir bilginize.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    çalışın siz çalışın :) iktidara gelecek hadi aslanlarım :)

Toplam Hit: 19252 Toplam Mesaj: 103