HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
la bi de get ya böle laflara kanmayın :)
'Durmak yok yola devam..' demi :) bu zihniyetin ta amk , gidecek yol mu kaldı lan? millet aç amk önünü göremiyor, çoluk çocuk pazardan artık topluyo, bazı mallar çıkıp ' Durmak yok yola devam..' soya soya anasını siktiniz ülkenin daha ne yolu amk...
-----------------------------yok reis aman beni yanlış anlamışın.sakın olaki beni onlarla aynı kefeye koymayın :) yoldular yolacaklarını onları destekleyecek kadar puşt değilim ben..ben o lafı hepar'a dedim.
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------yahu adama sormazlar mı ?
- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye
el cavap
- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.
eeee demezler mi adama
- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?
yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa
ikinci konu Osman paşa ne zaman
- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi
işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...
Çanakkale'de Kürtler yoktu dedi evet, var mıydı ?
' Biz bu toprak içinde kardeşiz, beraber savaştık, beraber çarpıştık!'
Kesinlikle beraber değildik. Kürt vatandaşlar içerisinde, ülkesini gerçekden seven, bayrağını gerçekden seven,ulusalçı,halkçı, Kürtçülük yada Türkçülük yapmadan sadece vatanseverlikle canını veren gerçek Kürt kardeşlerimiz vardı.
Kürtler yoktu! Onlar; Doğu aşiretlerinin toprak ve gelecek kaygısıyla zoraki olarak yanımızdalardı. Sonradan çıkarılan isyanlarda gördük o zoraki yandaşları! Görmedik mi ? Hadi çıksın desin bitanesi Kürtçüler isyan çıkarmadı diye ? İngiliz kışkırtmasıyla çıkan isyanlarda elimizden 2 büyük şehir gitti desin hadi ?
Diyebilir mi, diyemez!
O yüzden bir lafı çarpıtmadan durup düşüneceksin arkadaş, burada kimse bölücülük yapmıyor.Paşa; Doğu'daki gençlere satmamak kaydıyla 20 yıl toprak vaadediyor, toprak ağasına al işle şunlarıda beslede ses çıkarmasınlar demiyor!
Aklınızı sadece komplo teorilerine yorduğunuz sürece, bir ot kadarda olamazsınız! Öyle anca mal gibi Baykal'dan farkınız kalmadan muhalefet olursunuz, ne anlar - ne dinlersiniz !
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
el cavap
eeee demezler mi adama
- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?
yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa
işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...
Kesinlikle beraber değildik. Kürt vatandaşlar içerisinde, ülkesini gerçekden seven, bayrağını gerçekden seven,ulusalçı,halkçı, Kürtçülük yada Türkçülük yapmadan sadece vatanseverlikle canını veren gerçek Kürt kardeşlerimiz vardı.
Kürtler yoktu! Onlar; Doğu aşiretlerinin toprak ve gelecek kaygısıyla zoraki olarak yanımızdalardı. Sonradan çıkarılan isyanlarda gördük o zoraki yandaşları! Görmedik mi ? Hadi çıksın desin bitanesi Kürtçüler isyan çıkarmadı diye ? İngiliz kışkırtmasıyla çıkan isyanlarda elimizden 2 büyük şehir gitti desin hadi ?
Diyebilir mi, diyemez!
O yüzden bir lafı çarpıtmadan durup düşüneceksin arkadaş, burada kimse bölücülük yapmıyor.Paşa; Doğu'daki gençlere satmamak kaydıyla 20 yıl toprak vaadediyor, toprak ağasına al işle şunlarıda beslede ses çıkarmasınlar demiyor!
Aklınızı sadece komplo teorilerine yorduğunuz sürece, bir ot kadarda olamazsınız! Öyle anca mal gibi Baykal'dan farkınız kalmadan muhalefet olursunuz, ne anlar - ne dinlersiniz !
-----------------------------" Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu"
ya tamam yokmuş diyelim :) nerdelermiş acaba ?
g.doğuda işgal altında olduğu için anca fransızlarla uğraşıyorlardı izmire istanbula gelmelerine gerek yoktu
diyememek bunu bilmemek yada bilipte dememektir asıl mallık. sanki sadece marmara ege akdenize düşman girmişte doğudan kimse gelmemiş :)
git bak her ilin bir kurtuluş destanı ve tarihi vardır .orayı biz burayı siz kurtardınız muhabbeti kime ne kazandıracak?
konuyu açıyorsun görüşü sana ters gelene mal diyorsun bi acaiplik yokmu bunda ?
paşa çok iyi biliyor ama oy alacağı kesim bellidir mhp den biraz çalar ..bende oy verecektim ..bu sözünden sonramı tabiki hayır.
-
İnş Meclise gireceğiz
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
el cavap
eeee demezler mi adama
Diyebilir mi, diyemez!
-----------------------------" Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu"
ya tamam yokmuş diyelim :) nerdelermiş acaba ?
g.doğuda işgal altında olduğu için anca fransızlarla uğraşıyorlardı izmire istanbula gelmelerine gerek yoktu
diyememek bunu bilmemek yada bilipte dememektir asıl mallık. sanki sadece marmara ege akdenize düşman girmişte doğudan kimse gelmemiş :)
git bak her ilin bir kurtuluş destanı ve tarihi vardır .orayı biz burayı siz kurtardınız muhabbeti kime ne kazandıracak?
konuyu açıyorsun görüşü sana ters gelene mal diyorsun bi acaiplik yokmu bunda ?
paşa çok iyi biliyor ama oy alacağı kesim bellidir mhp den biraz çalar ..bende oy verecektim ..bu sözünden sonramı tabiki hayır.
Benim dediğimi diyosun ama farkında değilsin, her ilin bir kurtuluş destanı var çünkü destanı yazacak kadar vatansever Türk ve Kürt yurttaşları var. Hocam, düşman heryerde düşmandır - dıştan gelir seni vurur,parçalar,yok eder, karını - kızını kirletir,kundakdaki çocuğu öldürür.
ama birde düşman var,sana dost gözükür ama arkandan kuyu kazar. Biz bunu her yerde yaşadık, araplardan da - ermenilerden de - kürtlerden de. Kürtlerin,Ermenilerin elbette vatansever kesimleri vardı.Onlar onurlarıyla öldü. Birde onursuzlar vardı ki; onlar çok fazlaydı. O kadar fazlalardı ki; askerimizle anca bastırdık.Çünkü cahil halkı kandırdılar, çünkü kışkırtıldılar.
Herkes bizimle olsaydı biz 7 düveli meydanda 2 defa yenerdik! Bizim içimizdekilerde vurdu bizi. Şimdi anladın mı neden hep beraber değildik ?!
-
ben şu an bir başbakan göremiyorum türkiyeyi yönetecek hepsi gideni arattı adam gibi biri cıkmadı hep yedi yedi doymadı amk umrumda olmaz herkes parti kursun dtp hariç bütün parti başkanlarına EVET i basacam hepside başkan olsun yesinler birbirini a.g vergi ver hizmet yok oy ver vaadler yerine getirilmiyor dagda 2 tane capulcu ile ugraşamıyor koca devlet ülkeyi mi kurtaracak kardeşim bir ülkeyi millet yönetir devlet degil meclis angut herifler kürsüde olan vekile küfür eden mi dersin ne ararsan var hepsi birer mal neymiş millet vekiliymiş bu hayvan küfür eden hayvan benim vekilim olamaz olmasınıda istemem hepsinin arkasındayım hepsine de oy verecem daima ileri ha birde acılım konusunda 34 tane ibne getirldi türkiye onları tadavi için barınma ihtiyacı saglamak için gelecegini güvence almak için maddi manevi destek verenin ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anladın sen onu
-
bize ne osman pamuk oğlu ne tayiban :)
bize lazım olan hugu chavez
donker bush :) mister bush you are donker :))
lerning engilish with hugo chavez:)
you ara asassin :) fuck bush :) caman here:) bush deyip sözü bitiren bir insan :) darısı başımıza
-
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------bize ne osman pamuk oğlu ne tayiban :)
you ara asassin :) fuck bush :) caman here:) bush deyip sözü bitiren bir insan :) darısı başımıza
-----------------------------aslanım beynini yıkayan sosyalist abilerine deki ;
chavez öldüğünde cebinde Atatürkün nutuk kitabı çıkmış doğru mu de.
Sen önce Atanı sev. chavezin devrimi kübada yaşıyor. devam ediyor.
senin yapacağın bu ülkenin devrimlerine sahip çıkmaktır.
Benim sana tavsiyem Tek devrimci Atatürktür. diğer ülkeler Atatürkten ilham almıştır.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------bize ne osman pamuk oğlu ne tayiban :)
-----------------------------aslanım beynini yıkayan sosyalist abilerine deki ;
chavez öldüğünde cebinde Atatürkün nutuk kitabı çıkmış doğru mu de.
Sen önce Atanı sev. chavezin devrimi kübada yaşıyor. devam ediyor.
senin yapacağın bu ülkenin devrimlerine sahip çıkmaktır.
Benim sana tavsiyem Tek devrimci Atatürktür. diğer ülkeler Atatürkten ilham almıştır.
-----------------------------kaygusuz senin işlemci fena şekilde karışmış formatta atsan hava :)
o anlattığın che guevera olmasın sakın
yaşayan adamı öldürmüşün:) chavez venezüela devlet başkanı ve el tarikatın da belirttiği kelimeleri busha sarfeden adam..
-
sinemadan çıktım normaldir. che yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından Atatürk'ün NUTUK'u çıkmıştır.
Benim gözümde Tek devrimci Atatürktür. belirtirim.