HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------sniperscope terbiyesizlik yapmanın alemi yok.Ne demek milletin %80 i salaktır.
>> Yukaridaki laf aziz nesine aittir. Eger hakkini aramayi bilmiyorsa, etrafinda ne olur bitiyor bilmiyorsa, sazan gibi olaylara atliyorsa bana goreo kisi salaktir.
Sende bu millete dahilsin.
>> Dikkat edersen %80 dedim, %100 demedim. Kendinden suphen varsa salak olduguna dair ona birsey diyemem, Sahsen kendimi salak olarak gormuyorum. En azindan 3 tane diliaksansiz ve kesintisiz sekilde konusabiliyorum. Ayrica ingilizce de 1.5 yillik bir ogretmenlik deneyimim var ustelik yurtdisinda....
Önce insanımıza saygıyı öğren.Bu sözünü kınıyorum.
>> istedigin kadar kinayabilirsin. Serbestsin.
Evet eğer alman sikini sallaya sallaya dolaşşaydı şu anda kim kimin çocuğu olurdu belli olmazdı.
>> demekki sen hic hayatinda antalya veya marmarise gitmemissin.
Ağzıma almak istemiyorum kendi halkına yağlı kazık sokuldu diyen bir kişi kesinlikle terbiyesizdir aşşağılıktır.
>> Evet yagli kazik sokulmustur. Ekonomik tedbirler alinmadan bu ulke Gumruk birligine sokulmustur. Sonucunda ulke icinde ki uretim dusup issizlik almis basini gitmistir. Eger sen buna kazik diyemiyorsan demekki senin mikin kassagina denk.
Demişsinki bu ülkenin sorunu adam gibi adam olmayışıdır. Gözünü açıp baksan "Adam" ları görürdün.
>> Cok aradim ama adam gibi adam bulmadigim icin oyle yazmistim. Kendini adam sinifindan sayiyorsan bir sonraki mesajimda bir fikra anlatacagim.
Senin gibi cahiller yüzünden geri kaldık.
19 yasinda universite bitirmis, 3 tane dil konusan (yarim ispanyolcayi sayarsak 4 ediyor) birin cahil diyorsan demekki sen benden saha iyisin.
O düşman bu düşman avrupaya amerikaya açılamadık ihracat yapamadık kendi içimize sokulduk da sokulduk.
>> sorunun cevabi yukarida verilmistir. Heryerinden petrol fiskiran bir ulkede 1lt benzine (Turkiye'deki fiyati tam bilmiyorum)2tl veriyorsan ve amerika japonya benzini ithal ettigi halde amerikada 1gl(anlamazsin diye yaziyorum 1 galon = 4.5 litre) 1.5 dolar, japonyada ise 108 yen veriyorsa ve japonyada asgari ucret 2400dolar ise demekki bu benden degil bu ulkede sizleri salak yerine koyup habire benzine zam yapanlardan dolayi yurtdisina acilip ihracat yapamiyorsunuz.
İstiyorsunuz ki Türkiye küçük olsun. Hayır efendim sizin beyniniz küçük.
>> bu kelimeye diyecek bir laf bulamiyorum.
Dilinin altında geveleme açıkca söyle komünizm mi istiyorsunuz yoksa
>>Allahim son 10 dakikadir araliksiz guluyorum. Bu sitede az cok beni taniyan herkes bilirki ben FASISTIM
----------------------------->> Yukaridaki laf aziz nesine aittir. Eger hakkini aramayi bilmiyorsa, etrafinda ne olur bitiyor bilmiyorsa, sazan gibi olaylara atliyorsa bana goreo kisi salaktir.
<< Aziz Nesin peygamber mi ki her söylediği doğru olsun.Bu sözü söyleyen herkes soysuzdur.Kendini halkın dışında ayrıcalıklı olarak görüyorsan haa o zaman derdin meydana çıkmıştır demektir.Dağdaki çoban meselesi değilmi.Anladım derdini.Lan bi sen mi kaldın tek akıllı.(S.K)
>> Dikkat edersen %80 dedim, %100 demedim. Kendinden suphen varsa salak olduguna dair ona birsey diyemem, Sahsen kendimi salak olarak gormuyorum. En azindan 3 tane diliaksansiz ve kesintisiz sekilde konusabiliyorum. Ayrica ingilizce de 1.5 yillik bir ogretmenlik deneyimim var ustelik yurtdisinda....
<< Adam olamadıktan sonra okusan neye yarar okumuşun ama Adam olamamışın yırtma hiçbiyerini zorlama.kasma kendini 3 dili anlayabiliyorsun ama Türkçe konuşan milleti anlayamıyorsun.Çok yazık.Acımak isterdim ama acımıyorum :)
>> istedigin kadar kinayabilirsin. Serbestsin.
<< Susan dilsiz şeytandır.Ya sev ya terket.Sövme !
>> demekki sen hic hayatinda antalya veya marmarise gitmemissin.
<< Burası Türkiye.Hangi Alman sikini sallayarak namuslu kızlarımıza sarkacakta onu yaşatacak babayiğitlerimiz.Yürek lazım bu sende yok ! Belli ki elin Almanının yapamadığını sen yapmaya çalışıyorsun.Utan diyecem ama utanma duygun yokturk ki !
>> Evet yagli kazik sokulmustur. Ekonomik tedbirler alinmadan bu ulke Gumruk birligine sokulmustur. Sonucunda ulke icinde ki uretim dusup issizlik almis basini gitmistir. Eger sen buna kazik diyemiyorsan demekki senin mikin kassagina denk.
<< Hangi ekonomik tedbirden bahsediyorsunsen ABD , AB direk düşman ilan edip serbest piyasa ekonomisine atıp tutmuyor musun.Kaldı ki ihracatın düşmesinden bahasediyorsun.Ya ayakta uyuyorsun yada göremiyor hatta körsün.İçine kapanık bir Türkiye istiyorsun ama çoook beklersin.İşsizlik almış başını gitmiştir diyorsun.İşsizlik dünyanın her yerinde var.Türkiyenin dünyadaki yeri de ortada.Kalkıp ta niye işsizlik var demek ya Türkiyeyi aşmış amerika sanmaktır yada kendini kandırmaktır.Ayrıca Piyasadaki sömürü şirketleri kimlerin elinde iyi bak.Kendini ideolojik olarak yakın hissettiğin birileri varsa onların kime çalıştıklarını da gör.Aydın Doğan taktiği gibi hem amerika destekli hemde anti amerikancı görünen gibilerden değilim kusura bakma ! Ayrıca benim mikime taktıysan kafanı hallederiz sorun değil :)
>> Cok aradim ama adam gibi adam bulmadigim icin oyle yazmistim. Kendini adam sinifindan sayiyorsan bir sonraki mesajimda bir fikra anlatacagim.
<< Kalp bir körse görmez birşeyi.(S.K)
19 yasinda universite bitirmis, 3 tane dil konusan (yarim ispanyolcayi sayarsak 4 ediyor) birin cahil diyorsan demekki sen benden saha iyisin.
<< Sürekli kendini övmek hastalıktır.Ruh hastalığı.Sözlerin bile korkmuş kibrinden.
>> sorunun cevabi yukarida verilmistir. Heryerinden petrol fiskiran bir ulkede 1lt benzine (Turkiye'deki fiyati tam bilmiyorum)2tl veriyorsan ve amerika japonya benzini ithal ettigi halde amerikada 1gl(anlamazsin diye yaziyorum 1 galon = 4.5 litre) 1.5 dolar, japonyada ise 108 yen veriyorsa ve japonyada asgari ucret 2400dolar ise demekki bu benden degil bu ulkede sizleri salak yerine koyup habire benzine zam yapanlardan dolayi yurtdisina acilip ihracat yapamiyorsunuz.
<< Eğer televizyon izliyorsan bir medya patronunun sahip olduğu şirketleri biliyorsundur diyorum (dur söyleyim belki anlıyamazsın : Aydın Doğan) tekel olmak isteyen,başbakanları tehdit eden,pijamalarla karşılayan....Heryerden petrol fışkırıyorsa git çıkar durma.Durduğun kabahat.Sen bir amerikan ya da japon kadar akıllı mısın ki amerikayla japonyayla Türkiyeyi karşılaştırıyorsun.Yoksa sende karşılaştırma adaleti denen duygu yok mu ? Yoksa aklın mı yok ? Yoksa başka bir sorunun mu var...
>> bu kelimeye diyecek bir laf bulamiyorum.
<< Doğru söze ne denir...
>>Allahim son 10 dakikadir araliksiz guluyorum. Bu sitede az cok beni taniyan herkes bilirki ben FASISTIM
<< Pöhehehehe Zuahahhha Ahu ahuahuauh püyuuuuuuuuuuu.Güldüm anlayabildin mi ? Tekrar puhahaa zuhahaha..Ne olduğunun bir önemi yok.Çünkü önemli biri değilsin.Biz çok komünist kırması gördük faşizmin arkasına saklanan.(Hiçbir ima yok)
-
hoca seni buldum, benim yeni actigim foruma aqp yanlisi cevap yazansin degilmi.
hahaha, ezik aq p taraftari. Aldin orada cevabini. Sana yeter o tayyip denyosuna selamlarimi ilet.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------sinemadan çıktım normaldir. che yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından Atatürk'ün NUTUK'u çıkmıştır.
Benim gözümde Tek devrimci Atatürktür. belirtirim.
-----------------------------kuusra bakmada puha diyecem ben chenin hayatının didik diidk etim öldüğün üzerinde çıkan bütün eşyaların neredeyse tümünü biliyorum pekde çıktığı birşey yok :) günlükleri ve ıvır zıvır gündelik eşyları haricinde pek birşey çıkmadı
nutuk o dönemde ispanyolcayada çevirlmemiştir bile daha pek çok dile
ben hiç bir yerde nutuk üzerinde çıktı diye duymadım okumadım
senin söylediğin şey ulusalcı faşoların uydurduğu bir terimdir solculuk adı altına ırkçılık yapanlar
ben chavezde bahs ettim dikkat ett yukarda arkadaş güzel belirtmiş :)) sen en iyisi beynini formatla:))
osman pamuk oğlu hayranları belki kızacak ama o da beynini formatlasa iyi olur :))
-----------------------------sana şimdi bişey diyecem ayıp kaçacak.
bu ülkede sosyalist devrim olmaz. asker izin vermez.bunu kafana iyi sok.
Asker tayyibede izin vermiyodu noldu tayyip iktidar asker demir parmaklıklar ardında olmadımı.Bu ülkede sosyalizmde olur anarşizmde olur ben hiç şaşırmam.Asker bişeye izin vermediği için zaten gelişmemiş bağımlı geri üfürükten bi ülkeyiz.Anca şanlı tarih bilmem dedeler atalar der avunursun.Ne oldum değil ne olacağım demeli. -
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------hoca seni buldum, benim yeni actigim foruma aqp yanlisi cevap yazansin degilmi.
hahaha, ezik aq p taraftari. Aldin orada cevabini. Sana yeter o tayyip denyosuna selamlarimi ilet.
-----------------------------hiçbiyere hiçkimse taraftarı yazı yazmadım.Senin siten mi vardı yeni duydum yemin ederim.Beni "Karalamak" için "aqp" taraftarı diyosun.Çamur at tutmasada izi kalsın taktiği.Bunu komünistler yapar faşistlerin de yaptığı görülmüştür.Genel olarak uyuşabildiğim bir parti yok yeryüzünde.Daha önce de yazdım istersen fazla zorlama kendini.Tavsiyem sadece.
İftira atma da bari ağzımı bozdurma !
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------sen önce savundugun seyi adam gibi anlatmayı ögren..
senin o boktan görüşlerine katılmayan herkez ya angut ya dangalak olmus..
sende de bu cok bilmişlğinle anca mal olur..
her zman secimden 1-2 sene önce birileri birileri cıkar böle insanları bi zayıf noktaları üzerinden sömürmeye baslar..
secimlerde osman pasan % 2-3 ü gecemeyince görürüz tekrar..
bu ülkeyi akp den kurtarcak kişi osman değildir..
anca akp karsıtı olan insanların oylarını böler , aq partisine hizmet etmekten baska bişi yaramaz
-
hocam kim nederse desin şuanda ülkede başbakanlık yapacak vasıfta birtek osman pamukoğluvar enazından hiçkimse onuniçin çaldı çırptı diyemez enazından güvenilir
herzaman sölerim osman pamukoğlu ile ilgili bişey sölemeden önce kan uykusu adlı belgeseli izleyin sonra nederseniz diyin
ayrıca hatırlatayım hepar halkın isteği üzerine kuruldu ki kurulmadan önce pamukoğlunun siyasete girmesi için katıldığı programlara mail atanlar arasında bende vardım
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------hocam kim nederse desin şuanda ülkede başbakanlık yapacak vasıfta birtek osman pamukoğluvar enazından hiçkimse onuniçin çaldı çırptı diyemez enazından güvenilir
herzaman sölerim osman pamukoğlu ile ilgili bişey sölemeden önce kan uykusu adlı belgeseli izleyin sonra nederseniz diyin
ayrıca hatırlatayım hepar halkın isteği üzerine kuruldu ki kurulmadan önce pamukoğlunun siyasete girmesi için katıldığı programlara mail atanlar arasında bende vardım
hocam ben herkezin düşüncesine saygılıyım..
keske bu konuyu sen acmıs olsanda fikirlerini böyle beyan etmiş olsan ne güzel olurdu...
bizde katıldıgımız ve katılmadıgımız kısımları söyler bi ortak noktada bulusurduk...
millet olarak daha adam gibi bi konuda fikir alısverişinde bulunmayı bile ögrenemedik
ama öyle tipler var ki kendi fikirleri dogru diğer herkez aptal bişi bilmiyor.bu tipler yüzünden her şey oldugu yerde sayıyor..
-
haklısın celik buarada buyrun parti tüzüğü 2-3. maddeleri
amaç
Madde 2 –Hak ve Esitlik Partisinin temel amacı; ekonomik kalkınmayı ve
kültürel gelismesini saglamıs, demokratiklesmesini gerçeklestirmis, her türlü
orta çag, sınıf ve feodalite kalıntılarından temizlenmis bir Türkiye’de
yurttaslarımızın bir lokma yiyecek ugruna yasamlarını tüketmeden insan
onuruna yakısır bir sekilde yasamasını saglamaktır.
Bu amacın gerçeklestirilmesi için Hak ve Esitlik Partisi;
Bir millete yapılabilecek en büyük kötülük olan gençligin yakıcı atesinin bir an
için bile söndürülmesine izin vermeden okumaya hevesli, düsünmeyi seven,
olayların akısını takip edip müdahale edebilecek bir nesil yetistirmek üzere Türk
Gençliginin önündeki çagdas uygarlıga uzanan tüm yolları açmaya ve engelleri
kaldırmaya,
Halkın kendi gücünün ve olanaklarının farkına varmasını saglayıp toplumdaki
moral çöküntüsünü ortadan kaldırarak sürüklenilmekte olan agır buhrana engel
olmaya,
Tam bagımsızlıga ve ulusal gönence uzanan yolda kadınlarımızın ve
erkeklerimizin ortak mücadelesini saglamaya,Yepyeni, akıllı, adil ve saglam bir devlet yönetimi olusturarak mevcut çürümüs
düzeni tümüyle tasfiye etmeye,
Kolay ve kestirme yollara asla sapmadan, taviz vermeden, bahanelere
sıgınmadan toplumun yenilenerek gelismesini saglamaya,
Ülkeyi hem emperyalizmin etkisinden ve hem de kapitalizmin kontrolünden
çıkartarak Türkiye’yi dünya devletleri içerisinde politik ve ekonomik açıdan hür
ve esit hale getirmeye,
Ülkenin güvenligini, bütünlügünü ve ulusal birligi koruyup güçlendirmeye,
Ulusal iradenin olusmasına katkı saglayarak demokratik bir devlet ve toplum
düzeni içinde ülkemizi çagdas uygarlık seviyesine ulastırmaya çalısacaktır.siyasal görüş
Madde 3 – Hak ve Esitlik Partisi “iÇERiDE VE DISARIDA- HER ZAMAN
VE HER YERDE- HAK VE ESiTLiK ESASTIR” düsüncesi üzerinde
yükselen bir siyasal anlayısa sahiptir.
“iTiBARLI, GÜÇLÜ, BAGIMSIZ TÜRKiYE HERSEYDEN
KIYMETLiDiR” anlayısındaki Partinin istisnasız tüm üyeleri kendilerini
Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini olusturan ulu önder Mustafa Kemal
Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin gözü
pek muhafızları olarak görürler.
“TAM BAGIMSIZLIK VE ULUSAL EGEMENLiK” Hak ve Esitlik
Partisinin tüm faaliyet ve çalısmalarının temelini olusturur.
Laiklik, tam bagımsızlık ve ulusal egemenlik kavramları gibi Partinin yasamsal
ilkelerinden birisidir.
Hukukun üstünlügünü, insan haklarını ve temel özgürlükleri, gerçek esitligi,
sosyal adaleti, sosyal devleti ve “DEVLET HALKA HiZMET iÇiN
VARDIR VE DEVLETiN ESAS SAHiBi MiLLETTiR” ilkesini savunan ve
“ALDATILMAYI VE AVUTULMAYI SONA ERDiRECEK” olan Hak ve
Esitlik Partisi Türkiye’nin ekonomik, toplumsal ve kültürel kalkınmasına
öncelik veren, bilime sanata ve kültüre sahip çıkan bir Partidir.
“YENiLENECEK VE GELiSECEGiZ’’. Partinin ulasmak istedigi temel
hedef budur.
55 HAK VE ESiTLiK PARTiSi
Hak ve Esitlik Partisi tüm faaliyetlerinde her türlü dil, ırk, renk, cinsiyet, din,
mezhep, bölge, felsefi düsünce gibi nedenlerle ayrım yapılmasına, imtiyaz ve
itibar yaratılmasına karsı çıkar.
Parti, cinsiyet ayrımcılıgına kesinlikle karsıdır. Ancak kadın üyelerinin Partide
ve iktidar oldugunda kadın yurttasların ülkede etkin rol ve görev almalarının
önündeki engelleri kaldıracaktır.
Hak ve Esitlik Partisi Türkçe’yi ulusumuzun tarihsel ve kültürel köklerinin
olgunlasmasındaki temel ögelerden biri olarak kabul eder.
Dinsel inancın vicdanla olan dogrudan iliskisinden dolayı Parti, dini dünya ve
devlet isleri ile politikadan ayrı tutmayı, milletimizin çagdas uygarlık yolunda
ilerlemesi için baslıca sartlardan biri sayar.
“ÜLKEDE SOSYAL GÜVENLiGi OLMAYAN TEK KiSi
KALMAYACAK” hedefine ulasabilmek için çalısacak olan Hak ve Esitlik
Partisi “ALINTERi VE EMEK HER SEYDiR, ÖNÜNE HiÇ BiR SEY
GEÇEMEZ” ilkesini savunur. -
sniperscope afferin tebrikler...
ats30
salak dendiği için kızıyorsun da aşşagıdaki söz de sana ait
Sen bir amerikan ya da japon kadar akıllı mısın ki amerikayla japonyayla Türkiyeyi karşılaştırıyorsun.Yoksa sende karşılaştırma adaleti denen duygu yok mu ? Yoksa aklın mı yok ? Yoksa başka bir sorunun mu var...
komik olma...
AKePe fanatikleri yetmezmiş gibi şimdi birde HEPAR fanatikleri çıktı hadi hayırlısı...
Son olaylarla birlikte MHP kanadı ve milliyetçi düşünce AKePe için seçimlerde tehdit oluşturmaktadır bunu gören Teyyippp MHP oylarını bölmek için herşeyi yapar zamanında Baykal ve Bahçeli nasıl elbirliği ile Teyyipp efendiyi meclise soktuysa önümüzde ki seçimde oynanacak hiçbir oyuna şaşırmayın seçim sistemi degişmediği sürece %10 barajının altında kalan her parti ve lider istese de istemese de en fazla oy alan partiye yarar sağlar
seçim sistemini anlamayan bilmeyen arkadaşlar ancak KOMPLO TEORİSİ diyerek kendilerini avutur dogru söyleyene MAL ve OT yakıştırması yapar biraz resmin dışına bakmayı bilseler ara sıra aynaya baksalar OT nerede MAL nerede göreceklerde neyseee...
-
sirpence bunu yazdı:
C_e_Z_a bunu yazdı:
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------eğer asker sosyalist bir hükümete izin vermiyorsa sizde kusura bakmayın evet ordusuyla hükümetiyle bu sistem tümden ingiliz ve amerikan egemenliğindedir ordunun görevi siyasete ülek yönetimine müdahle etmek değildir etide ne oldu bu güne kadar tayiban gibi oluşumların hükümet olmasını engeliye bildimi
bu ordunun başındaki generaler neden hep siyasete müdahle eder onu anlamam ampulu kontak olanları halk gönderir
neden hiç açılık sefaletlik konusunda fikir belirtmiyor madem halkın ordusuya
bu yıl 1200 yakın çocuk kaybolma olayı oldu orduda tek kelime çıkmadı kaybolan çocukların çoğu jandarma bölgesinde herşey hakkında fikir görüş belirtiyor bu konular hakkıdnada belirtsin
bakın hondurasada darbeciler nasılda gitti geldiği gibi :)
Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez - askerliği sevmez, askeri sevmez - zira rejimin ebedi koruyucusudur!
Bu ülkenin solcusunda koministi ve aşırı sosyalisti orduyu sevmez - ona göre faşisttir , darbecidir , askerliğide sevmez 'vicdani red' diye bir şey çıkartarak , insan öldürmeyi reddeder kendince.
Bu orduyu kim sevecek ? Ordu, milletin kendi öz evlatlarından değilse, paralı adam mı bunlar ? Kimin ordusu ?
Bu adamlar sayesinde kardeş kardeşi öldürmüştür , ama gel gelelim ki ordu kardeş kanını dökenlere dur dediğinde - darbeci olmuştur.Sivil yönetimler her haltı yiyip milletin anasını ağlatmıştır, arkalarını ordu temizleyince ordu darbeci olmuştur - ama o siyasiler kahraman!
Bu ne biçim adalet amk , orduya sahip çıkmayan bir zihniyet, hangi çıkarlarını gözetirki ; gerçek savucunusu olan kuruma kin duyar, nefret kusar!?
Anlamıyorum bilader ya, anlamıyorum...
-----------------------------ben sağcıyım orduyuda severim. Benim için asker olmadan devlet olmaz. afedersinde düz mantıkla sağcılar askeriyeyi sevmez dersen bende sana başka yakıştırmalarda bulunurum ama bana uygun değil genelleme yapmak.
Lan cahil çocuk menderes solcumuyduda asker astı tarih okuyun biraz kulaktan dolmayın.