folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

la aslanım DJ ALPER dikkatli okursan zaten bende % 3 diyorum

süpriz sonuç anca gazı almış vatandaşlar sayesinde çıkar diye düşünmüştüm ama daha salim kafayla düşününce seçme ve seçilme yaşının 18 olduğu aklıma geldi gazı alıp köpürenlerin 18 yaş altı oldugunu hatırlayınca sadece ne demek gerek

- heee sende haklısın

:)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu adama sormazlar mı ?

- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye

el cavap

- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.

eeee demezler mi adama

- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?

yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa

ikinci konu Osman paşa ne zaman

- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi

işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...

gayet doğru söyledi paşa 10 yıldır tutturdunuz bi türkü kürt savaşmış çanakkalede sarıkamışta yemende diye kendinizi kandırıyosunuz hadi kendinizi kandırdınız onu geçtik bide geniş kitleleri kandırmaya başladılar sende o kandırılmış insanların içindesin diye düşünüyorum Paşa bu sözü sizin için söyledi sizin gibi belgesiz delilsin iddialarla kandırılanlar için söyledi bende sonuna kadar destekliyorum paşayı dinlediysen sana resmi rakamları söyledi eğer  kafasından konuşsa haklısın derdim ama gerçek bilgiyi paylaştı ;)

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:
    ozsar07 bunu yazdı:

yahu adama sormazlar mı ?

- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye

el cavap

- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.

eeee demezler mi adama

- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?

yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa

ikinci konu Osman paşa ne zaman

- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi

işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...

Çanakkale'de Kürtler yoktu dedi evet, var mıydı ?

' Biz bu toprak içinde kardeşiz, beraber savaştık, beraber çarpıştık!'

Kesinlikle beraber değildik. Kürt vatandaşlar içerisinde, ülkesini gerçekden seven, bayrağını gerçekden seven,ulusalçı,halkçı, Kürtçülük yada Türkçülük yapmadan sadece vatanseverlikle canını veren gerçek Kürt kardeşlerimiz vardı.

Kürtler yoktu! Onlar; Doğu aşiretlerinin toprak ve gelecek kaygısıyla zoraki olarak yanımızdalardı. Sonradan çıkarılan isyanlarda gördük o zoraki yandaşları! Görmedik mi ? Hadi çıksın desin bitanesi Kürtçüler isyan çıkarmadı diye ? İngiliz kışkırtmasıyla çıkan isyanlarda elimizden 2 büyük şehir gitti desin hadi ?

Diyebilir mi, diyemez!

O yüzden bir lafı çarpıtmadan durup düşüneceksin arkadaş, burada kimse bölücülük yapmıyor.Paşa; Doğu'daki gençlere satmamak kaydıyla 20 yıl toprak vaadediyor, toprak ağasına al işle şunlarıda beslede ses çıkarmasınlar demiyor!

Aklınızı sadece komplo teorilerine yorduğunuz sürece, bir ot kadarda olamazsınız! Öyle anca mal gibi Baykal'dan farkınız kalmadan muhalefet olursunuz, ne anlar - ne dinlersiniz !

" Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu"

ya tamam yokmuş diyelim :) nerdelermiş acaba ?

g.doğuda işgal altında olduğu için anca fransızlarla uğraşıyorlardı izmire istanbula gelmelerine gerek yoktu

diyememek bunu bilmemek yada bilipte dememektir asıl mallık. sanki sadece marmara ege akdenize düşman girmişte doğudan kimse gelmemiş :)

git bak her ilin bir kurtuluş destanı ve tarihi vardır .orayı biz burayı siz kurtardınız muhabbeti kime ne kazandıracak?

konuyu açıyorsun görüşü sana ters gelene mal diyorsun bi acaiplik yokmu bunda ?

paşa çok iyi biliyor ama oy alacağı kesim bellidir mhp den biraz çalar ..bende oy verecektim ..bu sözünden sonramı tabiki hayır.

boşuna atıp durma paşaya vercektim vermicemdiye senin oyu kime verip kime vermeyeceğini kestirebiliyoruz...

Senin fransız işgali altında dediğin toprakk Adana Gazi antep Urfa ydı Biz Diyarbakırdan Hakkariden Tunceliden bahsediyoruz sayın değerli aydın okumuş bilgili kültürlü sevilen hocam :) Ki gel gelelimki Adana Antep Kürt değildir ;)  

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

celik bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

ya güldürmeyin beni ya ...

basbakanlık yapamaz diyenlere  halk isterse olurMUŞ.

bu halkın yüzde 47 si akp ye oy verdi ne halkında bahsediyosun sen..

değişen bişi olmaz osman pasanda bi tv programından diğerine atlar durur sadece..bi süre sonra sabah sabah seda sayan a cıkar kaybolup gider..

Haddini bil. Seni bir yerde bulur gösteririm seda sayanı!

iyi biri değil... TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Pamukoğlu'nu yaklaşık 50 kişi izledi

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Nevşehir'de yaptığı konuşmada 20 bin kişilik asker ile terörü 365 günde bitirme sözü verdi. Pamukoğlu’nun mitingini yaklaşık 50 kişi izledi...

Link

İKTİDARA YÜRÜYORUZ diyen Pamukoğlu'nu 300 kişi karşıladı

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Milli Uyanış Mitingi’ düzenleyen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yaklaşık 300 kişiye hitap etti

Link

Hala İktidar olacağını düşünüyor mu acaba kendisini hala buna inandıran insanlar varmı acaba?

Oyun yeni başlıyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

T-Bag bunu yazdı:

Pamukoğlu'nu yaklaşık 50 kişi izledi

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Nevşehir'de yaptığı konuşmada 20 bin kişilik asker ile terörü 365 günde bitirme sözü verdi. Pamukoğlu’nun mitingini yaklaşık 50 kişi izledi...

Link

İKTİDARA YÜRÜYORUZ diyen Pamukoğlu'nu 300 kişi karşıladı

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Milli Uyanış Mitingi’ düzenleyen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yaklaşık 300 kişiye hitap etti

Link

Hala İktidar olacağını düşünüyor mu acaba kendisini hala buna inandıran insanlar varmı acaba?

hocam aylardır diyorum %2 yi aşarsa büyük başarı %2 yi aşsın desinki ben iktidaı düşünüyom eyvallah derim ama şu çerçevede zor çok zor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

T-Bag bunu yazdı:

Atatürk samsuna çıktığında sine-i millete dönüş yaptığında vapurdan indiğinde kaç kişi karşılamıştı ? pek az.

kurtuluş savaşını başlatırken kaç kişiyle başlatmıştı ? 55 60 civarı.

parti yeni kurulmuş 1 yıl olmuş. vatanı kurtarma mücadelesi için milli bir uyanış başlatılmış.

seçim yok bir hal yok. niye bu milli uyanış mitingleri? geleceğin çökeceği bellidir.

şimdi siz kendinize sorun ;

Gelecekte işsiz kaldığınızda küfredeceğiniz akepe olacak

gelecekte vatan kuşatılmış durumda iken bütün herşey satıldığında küfredeceğiniz akepe olacak.

akepe gittiği zaman pabucunuzu yaladığınızda tv karşısında göbeğinizi kaşıyamadığınızda küfredeceğini akepe olacak

şunu hiç unutmayın : Bu sefer gemileriyle değil. ekonomiyle düşman yurdu işgal ediyor. ama körler göremez.

nevşehir normaldir. samsunda 300 değil bini geçmiş haber yalandır.

siz bulgur pilav makarna kömür verenleri seversiniz. onurunuzu satarsınız. şerefinizi iki paralık edersiniz.haysiyetse yoktur

Biraz daha dibi görsün halk. bu çökmüş düzenden kurtaracak olan ve son sözü söyleyecek olan millettir.

Siz müslümanlar fatihin torunuyuz diye övünürken amerikanın kucağına oturmayı çok seversiniz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

T-Bag bunu yazdı:

Atatürk samsuna çıktığında sine-i millete dönüş yaptığında vapurdan indiğinde kaç kişi karşılamıştı ? pek az.

parti yeni kurulmuş 1 yıl olmuş. vatanı kurtarma mücadelesi için milli bir uyanış başlatılmış.

seçim yok bir hal yok. niye bu milli uyanış mitingleri? geleceğin çökeceği bellidir.

gelecekte vatan kuşatılmış durumda iken bütün herşey satıldığında küfredeceğiniz akepe olacak.

akepe gittiği zaman pabucunuzu yaladığınızda tv karşısında göbeğinizi kaşıyamadığınızda küfredeceğini akepe olacak

şunu hiç unutmayın : Bu sefer gemileriyle değil. ekonomiyle düşman yurdu işgal ediyor. ama körler göremez.

siz bulgur pilav makarna kömür verenleri seversiniz. onurunuzu satarsınız. şerefinizi iki paralık edersiniz.haysiyetse yoktur

Biraz daha dibi görsün halk. bu çökmüş düzenden kurtaracak olan ve son sözü söyleyecek olan millettir.

Siz müslümanlar fatihin torunuyuz diye övünürken amerikanın kucağına oturmayı çok seversiniz.

Bak hocam Şu herifi Atatürk yerine koymayın   bana diyorsun koymuyorum ama kendi yazdıkların farklı önce ne yazdığını bil 

Bu herif tırnağındaki kir olamaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

T-Bag bunu yazdı:

Bak hocam Şu herifi Atatürk yerine koymayın   bana diyorsun koymuyorum ama kendi yazdıkların farklı önce ne yazdığını bil 

Bu herif tırnağındaki kir olamaz

Atatürkle aynı kefeye koyan yok. bunu sen yazıyorsun...Atatürkün çizdiği yoldan gidilmektedir.

burda anlatmak istediğim 2. bir milli uyanıştır. Halkın gücüyle yeniden dirilme savaşıdır.

Atatürk meclistekiler gibi oturduğu yerden her gün bildiri yayınlayıp koltukta oturup bağımsızlık hayali kurmadı.

bizzat halkın içine girip halkını bilinçlendirmeye onları uyandırmaya çalışmıştır.

Tırnağındaki kir olamaz lakin Atatürkün askeri olmuştur...vatanı federesyona çevirmek isteyenlere askeriyle tokat atmıştır avrupaya.

sen ne oldun ? ne yaptın bu vatana ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kaygusuz çok boş ve tutarsız konuşuyorsun hocam

neyse seçimlerden sonra konuşuruz

Toplam Hit: 19256 Toplam Mesaj: 103