folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez

---------

bi tekrar okusan o satırı :) gene ne yakıştıracaksan yakıştır banada, ama bi okusan tekrar!

o cümle yanlış yazılmış tam bi anlam çıkmaz.

ama ben "bu ülkenin sağcısı, şeriatçısı orduyu sevmez." anlamını çıkardım. ama eğer sen başka anlamda yazdım diyosan ben özür dileyebilme yetisine sahibim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:
    Bu ülkenin sağcısında şeriatçısı orduyu sevmez

---------

bi tekrar okusan o satırı :) gene ne yakıştıracaksan yakıştır banada, ama bi okusan tekrar!

o cümle yanlış yazılmış tam bi anlam çıkmaz.

ama ben "bu ülkenin sağcısı, şeriatçısı orduyu sevmez." anlamını çıkardım. ama eğer sen başka anlamda yazdım diyosan ben özür dileyebilme yetisine sahibim :)

özür dilenmek değil benim kaygım hocam, ben sağçı kesimin içinki şeriatçılardan bahsettim, belki cümlem düşüktür.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    He bide bu cıktı cokta akıllıca davrandi. Kan uykusu belgeselleriyle kendi reklamini yapip ardindan siyasete atıl. Malzemede milliyetcilik tabi ya ne güzel. Yemezler be pasam bu millet artik din, etnik kesim, milliyetcilik üzerinden yapilan siyaseti yemiyor. Kendini capınıda zorlayan aciklamarla medya maymunu olma yonunde ilerliyor kendileri. Bknz :Hak ve Eşitlikler Partisi Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, 'Atatürk Tanrı değildir' diyen Altan Tan'ı canlı yayında dilini yakmakla tehdit etti. Kaynak

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sky bunu yazdı:
    He bide bu cıktı cokta akıllıca davrandi. Kan uykusu belgeselleriyle kendi reklamini yapip ardindan siyasete atıl. Malzemede milliyetcilik tabi ya ne güzel. Yemezler be pasam bu millet artik din, etnik kesim, milliyetcilik üzerinden yapilan siyaseti yemiyor. Kendini capınıda zorlayan aciklamarla medya maymunu olma yonunde ilerliyor kendileri. Bknz :Hak ve Eşitlikler Partisi Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, 'Atatürk Tanrı değildir' diyen Altan Tan'ı canlı yayında dilini yakmakla tehdit etti. Kaynak

İşte bi angut daha :)

Güzel kardeşim benim,evvela verdiğin adres veritabanı bağlantı sıkıntısı çekiyor,kaynağında haber7 olduğu için , benim açımdan 0'dan da aşşada bir inandırıcılığı var :)

Osman Paşa; din,milliyetçilik ve etnik kesim üzerinden siyaset yapıyor demek ?

Bana bu saydıklarınla ilgili bir satırlık bir yazılı kaynak sun! Sunarsan konuda cevap yazdığım her arkadaşdan tek tek özür dileyeceğim.

Bekliyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    herkes aynı seyleri soyluyor herkes halkını düsünüyor ama koltuk a oturdumu  hersey tersine donuyor kısaca hepsi en pok..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı:
    herkes aynı seyleri soyluyor herkes haklını düsünüyor ama koltuk a oturdumu  hersey tersine donuyor kısaca hepsi en pok..

kesinlikle - 40 yıldır hep bu oldu. %100 haklısın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

2 sinirli hucreli beyine sahip olsan bile googleden arayabilirsin madem link kırık bu farkli bi link: http://www.haber50.com/227195_Ataturk-Tanri-Degildir-Diyen-Yanar!.html

bunlarda kendi agzindan aciklamalar yeterli olur sanirim.

365 GÜNDE DAĞLARI TEMİZLERİM

Bu güne kadar eşkiyanın kökünün kazınamamasının sebebi ise tam bir siyasi irade ortaya konulamaması ile, eşdeğer bir kuvvetle onun karşısına çıkılamamasından kaynaklanmaktadır. Bizim milletimize taahhütümüz 365 günde dağları temizleyeceğimizdir. Yerleri her coğrafya ve arazi kesiminde belli, gidip alacağız. Net, kesin ve sade…

KÜÇÜK MHP ELEŞTİRİLERİNE NE YANIT VERDİ?

MHP’de sonuçta milli değerlerini göz önünde tutan ve özellikle Kürt açılımına, Avrupa Birliği’ ne girmeye ve bu nedenle de, dış güçlere taviz verilmemesi gerektiğini savunan bir parti. Siz de, asker kökenli bir insan ve terörle bizzat mücadele etmiş bir general olduğunuz için MHP ile benzer bir tarzınız olabilir mi? Ya da farklı olarak hangi görüşleri savunuyorsunuz?

Osman Pamukoğlu:Söylediğiniz partiye uzaktan ve yakından hiçbir benzerliğimiz yok. Ağızlarından hiç ekonomik bağımsızlık hakkında bir şey duydunuz mu? Terörle mücadele de bir yöntem ve yol biliyor mu? Eşkıya başını kimler teslim aldı? ABD Irak’a girmeden önce hükümeti kim yıktı? AKP’liyi Çankaya’ya kim çıkarttı? Hükümet mecliste sıkıntıya düştüğünde hemen payandalığa kim hazır? Bu kadar yeter herhalde!… Asker kökenli olmaya gelince; dünyada ismi öne çıkmış 1.000 öndere bakınız, şunu göreceksiniz; %85’i asker ve politikacıdır.

HALKÇIYIZ, MİLLİYETÇİYİZ…

Partinizin internet sitesine girdiğimde, kadınlara, erkeklere, gençlere çağrı yaptığınızı gördüm. Bu çok hoşuma gitti, çünkü bu şekilde arkasına halkın desteğini almış ve samimi bir görüntü çizildiğini gördüm. Zaman zaman köşe yazılarımda da değiniyorum, uzun yıllar siyasetin içinde, partiler oy alacakları zaman, amiyane tabirle, ‘ halka oynuyorlar’ sonra da, insanlar, ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor mu? Ya da güvenliği, refahı yerinde mi diye fazla da önemsemiyorlar. Çok özendikleri Avrupa Birliği ülkelerinde, halkı yönetenler, en ufak bir ihmalde koltuklarını bırakıyorlar ama biz de böyle bir alışkanlık maalesef gelişmemiş. Sizin partiniz de böyle mi olacak, yoksa eğer bir gün iktidar olursanız, sadece zenginleri değil, vatandaşı da kayıran politikalar yürütecek misiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sky bunu yazdı:

2 sinirli hucreli beyine sahip olsan bile googleden arayabilirsin madem link kırık bu farkli bi link: http://www.haber50.com/227195_Ataturk-Tanri-Degildir-Diyen-Yanar!.html

bunlarda kendi agzindan aciklamalar yeterli olur sanirim.

365 GÜNDE DAĞLARI TEMİZLERİM

Bu güne kadar eşkiyanın kökünün kazınamamasının sebebi ise tam bir siyasi irade ortaya konulamaması ile, eşdeğer bir kuvvetle onun karşısına çıkılamamasından kaynaklanmaktadır. Bizim milletimize taahhütümüz 365 günde dağları temizleyeceğimizdir. Yerleri her coğrafya ve arazi kesiminde belli, gidip alacağız. Net, kesin ve sade…

KÜÇÜK MHP ELEŞTİRİLERİNE NE YANIT VERDİ?

MHP’de sonuçta milli değerlerini göz önünde tutan ve özellikle Kürt açılımına, Avrupa Birliği’ ne girmeye ve bu nedenle de, dış güçlere taviz verilmemesi gerektiğini savunan bir parti. Siz de, asker kökenli bir insan ve terörle bizzat mücadele etmiş bir general olduğunuz için MHP ile benzer bir tarzınız olabilir mi? Ya da farklı olarak hangi görüşleri savunuyorsunuz?

Osman Pamukoğlu:Söylediğiniz partiye uzaktan ve yakından hiçbir benzerliğimiz yok. Ağızlarından hiç ekonomik bağımsızlık hakkında bir şey duydunuz mu? Terörle mücadele de bir yöntem ve yol biliyor mu? Eşkıya başını kimler teslim aldı? ABD Irak’a girmeden önce hükümeti kim yıktı? AKP’liyi Çankaya’ya kim çıkarttı? Hükümet mecliste sıkıntıya düştüğünde hemen payandalığa kim hazır? Bu kadar yeter herhalde!… Asker kökenli olmaya gelince; dünyada ismi öne çıkmış 1.000 öndere bakınız, şunu göreceksiniz; %85’i asker ve politikacıdır.

HALKÇIYIZ, MİLLİYETÇİYİZ…

Partinizin internet sitesine girdiğimde, kadınlara, erkeklere, gençlere çağrı yaptığınızı gördüm. Bu çok hoşuma gitti, çünkü bu şekilde arkasına halkın desteğini almış ve samimi bir görüntü çizildiğini gördüm. Zaman zaman köşe yazılarımda da değiniyorum, uzun yıllar siyasetin içinde, partiler oy alacakları zaman, amiyane tabirle, ‘ halka oynuyorlar’ sonra da, insanlar, ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor mu? Ya da güvenliği, refahı yerinde mi diye fazla da önemsemiyorlar. Çok özendikleri Avrupa Birliği ülkelerinde, halkı yönetenler, en ufak bir ihmalde koltuklarını bırakıyorlar ama biz de böyle bir alışkanlık maalesef gelişmemiş. Sizin partiniz de böyle mi olacak, yoksa eğer bir gün iktidar olursanız, sadece zenginleri değil, vatandaşı da kayıran politikalar yürütecek misiniz?

Verdiğin haber sitesinde, sözü biraz daha abartmışlar - ben olsam Tanrı Atatürk diye başlık atardım :) Eee yalakaların allayıp pulladıkları tek kalemden gelen yazılar olunca, şaşırmadım. Haa öyle demiş mi ? Dedi evet, adama o dilini yakarım dedi. Ama neden dedi ; o şerefsiz herif artık sizin zamanınız bitti , eskisi gibi değilsiniz dedi. Adam alelade Atatürk'ün devri kapandı demeye getirdi, Paşa'da lafı koyunca sustu.

Bu eğer senin açından da kötüyse, açık açık deki bende Atatürk'e karşı bir nefret besliyorum. Böyle çapulcuların lafları ardına sığınmana ne gerek var?

Bir kelime istemiştim; bana yazdığın yazıdaki başlığa bak :) ' HALKÇIYIZ, MİLLİYETÇİYİZ…'

Burada sağ-sol için bir propaganda var mı ?

Atatürk'ün 6 ilkesindeki 2 ilke değil mi ? :) Hey benim canım kardeşim :)

Sağı solu bırakın , ulusalcı ve milliyetçi olun ki artık kokuşmuş zihniyetten kurtulalım :)

Benim askerime çuval geçirecekler,sonra komutanları gelip minnetle ve şükranla teşekkür edecek.Başlarım onun şükranından....

Benim askerime kurşun atan adam gelip ağalar gibi karşılanacak, bunun adı barış elçiliği olacak, sokarım öyle elçiye....

Şunu anlasak olay ortadan kalkacak, hepimiz ülkemizi seviyoruz. Ama hepimiz birbirimizden nefret ediyoruz...

Biri kürtleri sevmiyor diye laf çıkartır şimdi :) ben şahsen 17 yılımı kürt vatandaşların arasında geçirdim, ilk okulda,orta okulda,lisede hep beraberdik...

Onlar vatanlarını sevdiği için bende onları çok seviyordum....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

neyse benim yazmama gerek kalmamis sen benim yerime cumleler bile kurmussun yok Ataturkten nefret ediyomusum capulcularlada isim olmaz sıkıntı yapma sen :)

Simdi tarafsiz olarak bakalim belli bi ideolojiye sahip degil ki. Cok yonlu yaklasiyo sebebide her kesimden oy almak milliyetcilikle mhp tabanina, Atatürk üzerinden de baska kesimlere bunlarida gectik. Soylemlerinde agir basan  teroru bitircez, idami getircez falan filan, olmaz be pasam bunlar. 

Genis cercevede bakilmali olaya kimse teroru bitiremez Turkiyede de dahil dunyadakinden bahsediyorum. Teror orgutleri global dunyada marka olmuslar paravan sirketler gibi calismaktadirlar ki arkalarindaki isvelerine gore calisirlar. Paravan kalkinca nolur asil yuzler gorunu.Bundan dolayi bu sekilde bisey soz konusu olamaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Sky bunu yazdı:

neyse benim yazmama gerek kalmamis sen benim yerime cumleler bile kurmussun yok Ataturkten nefret ediyomusum capulcularlada isim olmaz sıkıntı yapma sen :)

Simdi tarafsiz olarak bakalim belli bi ideolojiye sahip degil ki. Cok yonlu yaklasiyo sebebide her kesimden oy almak milliyetcilikle mhp tabanina, Atatürk üzerinden de baska kesimlere bunlarida gectik. Soylemlerinde agir basan  teroru bitircez, idami getircez falan filan, olmaz be pasam bunlar. 

Genis cercevede bakilmali olaya kimse teroru bitiremez Turkiyede de dahil dunyadakinden bahsediyorum. Teror orgutleri global dunyada marka olmuslar paravan sirketler gibi calismaktadirlar ki arkalarindaki isvelerine gore calisirlar. Paravan kalkinca nolur asil yuzler gorunu.Bundan dolayi bu sekilde bisey soz konusu olamaz.

İdam geldiğinde - yanına arkadaş gönderilen ve 5 milyon dolarlık bir hapishanede, günlüğü Türkiye'ye 125.000 TL'ye mal olan o itoğlu it; yağlı urganda sallanacak ve sizlerde şahit olacaksınız.

Önce önyargıyı bırakın, yoksa; o olursa bu olmaz- bu olursa şu olmaz diye diye bir ömür daha harcarız....

Toplam Hit: 19247 Toplam Mesaj: 103