folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

HEPAR (Hak Ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HEPAR & MHP  cCc   Tek Geçerim... MHP'deydim Şimdi Hepar'a Gidip Teşkilatlandırma Olacakmı Die Öğreneceğim ;) Helal Olsun Osman PAMUKOĞLU

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

celik bunu yazdı:
    -----------------------------

daha öncede bi konuda söylemiştim savunma bakanlıgı yapabilir cokta basarılı olur kanaatindeyim..

ama basbakanlık yapamaz terörü bitirdi diyelim sonra..bence basarılı olamaz

zaten ülke sorunun yüzde 60 ı terör en çok para savunma sanayisine gidiyo uyuşturucuyu bu ülkeye terör sokuyo daha bi sürü şey yani terör deyip dağda gezen üç beş

çapulcu olarak bakmamak lazım dağda ölen teröristin bile masrafı oluyo bu devlete yani o kadar küçük bişey değil terör 

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bırakın şu osmanı :)

Gelin birlikte parti kuralım YDOY olsun partinin ismi :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

yahu adama sormazlar mı ?

- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye

el cavap

- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.

eeee demezler mi adama

- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?

yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa

ikinci konu Osman paşa ne zaman

- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi

işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...

Biz kimseden siyasi direktif emir almayız diyen osman paşa ab ile ilişkileri durduracak olanda osman paşa.

akpye hizmet edecek nasıl bir beyin düşüncesidir anlıyamıyorum. biz akp yi vahdettin olarak görüyoruz. ve  yoktan var eden bu ülkeyi atalarımıza ihanet eden akp vardan yok ettiğini söylüyoruz. bu gidişe bir son verilmelidir. akpye hizmet diye düşünüyorsun sana şunu bildiririm.

medyanın çoğu akp nin elinde. çok isteseydi heparı medyada gösterirdi. lakin ab abd sanki emir vermişte heparı ekranlara çıkarmayın. halk uyanmasın. sussun beyinler ülkenin satıldığı gerçeğine varmasın demiş gibisinden hiçbir bağı olmadığı kesindir. ve mitinglerin hepsinde akp lilere karşı söylemleri vardır. akpeye karşı olan birisi nasıl akpye hizmet eder araştırın biraz.

halkın kurduğu partidir. halkın desteğiyle ayaktadır. kimseye hizmet edecek yönü yoktur. siyaseti vatan aşkı olarak biliriz düşüncesi vardır.herşey halk içindir.Devlet millet için vardır. 

Çanakkalede kürtler yoktu. şimdi sen bunu nasıl anlıyorsun bilmiyorum. tarihi araştırın arşivleri açın. göreceksiniz gerçeği.

osman paşa burdaki mesajında pkk lı sırrı sakık denen meclisteki eşkiyaya cevabıdır.

kürtler vardı yoktu tartışmasında değildir. kürtler diye bölücülük olsaydı.diğer il ilçe teşkilatlarından daha hızlı ve ilk kurulan van teşkilatının hepsi kürt. nasıl olcak şimdi ? vatanı seven herkes 360 derece ayırımsız heparlıdır.

sırrı sakık çanakkaleye gelip bizimde atalarımız şehit oldu bizde bu vatanın evladıyız bizimde hakkımız var vs.

diyorki : bizde toprak sahibiyiz küsrdistan diye vatanı bölmek hakkımızdır diyerek bölücülük yapan ta kendisidir.

şimdi size soruyorum. ya siz dtp (pkk) lı görüştesiniz yada pkk lılara karşı görüştesiniz.

ayrıca :ekonomide (karma) ekonomi esastır. Atatürkün karma ekonomisi aynen uygulanacaktır.

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=69366283965&ref=mf 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    terörden başka gündemi yok diyenler herşeyi kestirip atan tiplerdir.bu ülkede terör sorunu bitmezse eğer geriye gideriz.herşeyin başı terördür. eğitime harca diyorsun.terör yüzünden doğuda okula giden yok.tivaret sanayi ye para ver diyorsun.kimse doğuda fabrika açmıyor terör yüzünden.sağlığa harca diyorsun.hastaneye pusu düzenleniyor. e bunları terör örgütü yapıyor.sonra yine sen doğuya neden devlet gitmiyor diyorsun nedenlerini sıraladım.terörü bitirmezsen hiçbişi bitmez

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Eeee terör bitti ya sonra ?

Yahu bu soruyu soran dangalaklara uyuz oluyorum !

Arkadaşım bir partinin tüzüğü vardır,planları vardır,kurmayları vardır.

HEPAR, tek kişiden oluşmamıştır. Bunun içerisinde Sosyolog,Ekonomist,Doktor,Bürokrat,Tarihci,Bilimadamı,Doğa Bilimcisi var... Siz ya çok sığ kafalısınız bir askerle herşeyin olup biteceğini düşünüyosunuz, yada gerçekden adamın yapacaklarını söylediğinde bir çekememezlik var direkt çamur atıyorsunuz.

Türk milleti haliyle paranoyak oldu,buna hak veriyorum - askere saldırdılar, aydınları terörist diye içeri alıp teröristleri kahraman yaptılar!

Gereğinden fazla hak veriyorum, ama siyasetin pisliğinin artık akıp gitmesi lazım.

40 yıldır aynı adamlar,aynı yüzler... Aynı ideoloji, sağ - sol! Biz bundan kaybetmedik mi ?

Adam Ulusalcı ve Milliyetçiyim diyor, Laik bir Atatürk İlke ve İnkılapları savunucusuyum diyor.

Sen gelipde Ayşe Böğürler denen kadın gibi, ' Nedir bu yeni sistemin adı?' diye mal ve fesat bir soru sorarsan, oda sana yapıştırır lafı.

' Atatürk İlke ve İnkılaplarına Bağlı Türkiye Cumhuriyeti Rejimi.)

Bundan mı korkuyorsunuz,bundan mı rahatsız oluyorsunuz!?

Adam size terörü bitirmeyi vaadmiyor sadece,okuyun parti tüzüğünü , parti politikasını.

Dangalaklık yapmayın..

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Kişilere değil sistemlere ve çözüm için ortaya atılan fikirlere oy verilir.Devamlı Osman Pamukoğlunun askeri geçmişi ve başarılarını ön plana çıkartıp bir siyasi partinin ne kadar doğru ve güvenilir olduğunu teyit etmeye çalışmak zaten başlı başına yanlıştır.Siyasi yelpazenin neresinde olursa olsun marjinal olmadığı müddetçe Osman Pamukoğlunun yaptıklarına saygı duymayan kimse yoktur.Ancak hâlâ,bu geçmiş parti fikirleri ile birlikte sunuluyorsa bu o fikrin ham olduğunu gösterir.Bir çok kişinin benimle birlikte en önemli sorunlarından biri olarak gördüğü,hatta en büyük sorun olarak nitelendirdiği siyâsî sorunu "Siyasal İslam"dır.

Cemaatler ile oluşmuş geniş bir yapı,kadrolaşma,medya ve diğer yayın organlarında tekelleşme.Polis teşkilatına sızarak silahlı kuvvet oluşturma.Yeşil sermaye ile desteklenen büyük bir siyasal islam burjuvazisi.İşte bizim en büyük sorunumuz budur.Ve bunlar şu anda yapılanmış durumda ve mevcut siyasal konjoktürün tam içindeler.Yaptıkları ve uzantıları ise şu anki bağlantıları arasında bir çok liberal de kontrolleri altında.Global bakış açısının getirdiği ve değişen sosyolojik yapının siyasal olaylara getirdiği bakış açılarına sırt çevirerek yukarıda belirttiğim düşman unsurlar ile savaşmak imkansızdır.Bir çekim kuvveti olarak yeşil burjuva,ulusal tabanlı milliyetçi hareketlerine karşı kendi siyasal konjoktürünü farkı varyasonlar yaratması için ayarlamıştır.Liberalizme yaptığı gibi (2.Cumhuriyetçiler) 

Şimdi ise kendi alanını ve konumu korumak için romantik ve etnik milletyetcilerin kendi marjinal görüşlerini sol bakış açısına maal ettirmektedirler.Bunun doğruluğunu ise aslında sosyolojik gelişmeleri yüzünden her toplumun farklı oluşundan dolayı aptallık olan başka ülkelerde uygulanması ile karşılaştırılmasını meşru göstererek yapmakta.Mevcut siyasal konjoktür,romantik duygular ile hakaret edenleri eritmek üzere inşaa edilmiştir.Hülasa,sol paratikli ulusal tabanlı bir iskelet yapı ile kendi içinde kronolojik dönüm noktalarına kadar makyavelist davranıcak bir siyasi parti olmadığı müddetçe bu ülkenin gerçek sorunları çözüme kavuşmayacaktır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    la bi de get ya böle laflara kanmayın :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    DeaD_BY bunu yazdı:
    la bi de get ya böle laflara kanmayın :)

'Durmak yok yola devam..' demi :) bu zihniyetin ta amk , gidecek yol mu kaldı lan? millet aç amk önünü göremiyor, çoluk çocuk pazardan artık topluyo, bazı mallar çıkıp ' Durmak yok yola devam..' soya soya anasını siktiniz ülkenin daha ne yolu amk...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

yahu adama sormazlar mı ?

- paşa sen zamanında oradaydın neden bitirmedin terörü diye

el cavap

- hükümet istemedi engel oldu vs. vs.

eeee demezler mi adama

- eee paşa ya hükümetin başına geçtiğinde de bir takım kişiler istemezse bitmesini terörün o zaman ne olacak?

yaaa bırakın Allah aşkına Hepar'ın yapacagı en fazla AKePe ye hizmet etmekten ileri gitmeyecektir %10 barajı olan bir sistemde sırf bu yüzde Osman paşanın AKePe direktifi ile harekete geçtigini düşünüyorum yanlış veya dogru zaman gösterecek nasılsa

ikinci konu Osman paşa ne zaman

- Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi

işte o an bölücülüğü kendi yaptığı için benim için bitti... Kimse kusura bakmasın biri sen Kürtsün ben Öz be Öz Türküm der vatandaşı ayırırsa yarın öbür gün herkesi ayrımcılıga sürükler kendi yandaşını kayırır ne Tayyeeppp den aşşagı kalır ne de Apo denen piçden...

Osman Pamukoğlu 

" Çanakkale'de Kurtuluş savaşında Kürtler yoktu dedi"..

bunu yiyen varmı acaba ?( zamanında "herkese 2 anahtar" sözünü yiyenlerde oldu gerçi)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 19236 Toplam Mesaj: 103