folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur



İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2017
    Erkek

    Askerdeyim.birileri yazmış trol demiş trol kim.anakonda diye daha önce buranın huzurunu bozan bi muritmi vardı ne oldu.nickim anakonda.hic iyi değilim askerim çocuklarda var aklım hep cocuklarda.burda iki tane kendini bilmez komutan var askeri sevmezler hep askeri ezerler.bugünde o askeri ezen komutanlardan biri tum askerlerin android telefonlarini toplattirdi. kendisi başçavuş.derler 600 000 asker kaçağı var.adam askere gitmem diyor peki neden.bu askeri ezen maaşlı komutanlar askere askerlik yaptirmiyor tamamen küçük duruma düşürüp hakarete uğratıp askeri askerden sogutuyolar.şuan hic iyi değilim.gerçekten intihar etmek günahların en büyüğü olmasaydı kafama mp5 dayardim sikardim kafama tek mermi.hayat hep menfaatcilerle dolu.asker android telefon taşıması yasaksa komutanlarinda askeri alan içerisinde android telefon taşımaları yasak olması gerekmiyormu.günde sadece iki saat android telefona takilabilecekmisiz.gerçekten şuan hic iyi değilim.askerden önce alnimin teriyle kazanirdim kimseye muhtaç olmazdim ama şuan askerim.bi gelirim yok adi üzerinde askerlik.borçlar kapıda bekliyor.olumlu dünya ne bileyim.nobetteyken biri kafama siksaydi kurtulsaydim bu dünyadan diye düşünüyorum.en azından şehit olurdum belki de.şehitlik makamı çok kutsal bi makam.herkeste şehitlik makamına erişemez.beni dost olarak gorenler veya beni dusman olarak gorenlere tek diyecegimde budur olumlu dünyada hakkınızı helal edin.

     

    Mod not. Konunuzu dogru yere (derin konular) tasiyorum, geri yanlis yere (guncel konular) tasiyorsunuz. Bu 4 etti. Yapmayin :)

    AnaKonda tarafından 21/Eki/17 21:07 tarihinde düzenlenmiştir

    Serdengecti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Şubat/2010
    Erkek

    Sakin ol jandarma. Geçer hepsi.


    arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Hocam gerek yok saçmalamaya. Uzun dönem yapıyorsan hayatının hepi toğu 12 ayında yaşayacağın bir durum ile hayatının geri kalanını yaşamamak, yaşayamamış olmak. Ayıya dayı de geç. Elbet bitecek askerlik, o komutanla bir daha görüşmeyeceksin zaten. Söylediklerine katılıyorum ama sabır herşeyin başı. Sık dişini sonraki güzel günler için


    Titanyumun gücü adına!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Yeni mi başladın hocam askerliğe ? Eğer 4 - 5 ay olmadıysa sık dişini, 6. aydan sonra olaya ayak uydurmaya başlıyorsun. :)

    Şu an sen Dünya'da değilsin. Kendini farklı bir gezegendeymişsin gibi düşün. Bu bir rüya, uzun bir rüya ama sonuçta rüya ve sonunda bitecek. ;) 

    Rahatla lütfen.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2017
    Erkek

    Yahu hocam çocukların olduğunu demiştin bana, onlar için dayanmalısın.. Boş ver o komutanları zaten bu memleketin memurunun neye hizmet ettiği belli değil gerçektende, ne komutanı bu milleti adam yerine koyar, nede Oylarımızla seçtiklerimiz, ama güneşli günler göreceğiz hep birlikte, güzel günler göreceğiz dayanmalısın.. bunların devri devranı geçmişte kalacak bir gün, Bir gün bu milletin evladını gerçektende sahiplenen, memurlarımızda ülke liderlerimizde komutanlarımızda olacak, bunun için dayanmalısın çalışmalısın.. 

     

    Bu Melankolik hallerden çıkart kafanı, Askerlik hepimiz için kolay olmadı, senin diğerlerinden artın yada eksin nedirki, çekseksin bu çileyi bir dört ayın kaldı... Böyle şeyler düşünmemelisin.

    Birde hep deriz ya Mantığın bittiği yerde Askerlik başlar bizim dönemimizde Bırak androiti Radyo bile dinliyemezdik.. Sen yine iyi zamanda askerlik etmişsin, biz 18 ay ettik ne haber..

    Kurtismail tarafından 19/Eki/17 21:00 tarihinde düzenlenmiştir

    Işık Savaşçısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    sorun telefon kullanamaman mı, o cihazı kullanamadığın için ölmek mi istiyorsun :) telefonun hayatımıza girmediği dönemlerde yaşayanlar ne yapıyormuş nasıl yaşıyormuş düşün ? ne kadar saçma bir bahane ile Allah'ın sana bahşetmiş olduğu canın pazarlığını mı yapıyorsun. hayatta ne acılar var, ne hastalıklar var. düşün yatağa mahkum bir hasta olsan ne yapardın, veya sırf kalbi atıyor diye yaşatılan, belki uyanır umuduyla fişi çekilmeyen hastaları düşün. ve saçmalamaktan vazgeç. 2 saat telefon kullanabilmen bile çok büyük avantaj, biz kartlı ankesörlerle, sıraya girerek görüşme yapardık. daha androit 5 yıl öncesine kadar yoktu.15 yıl öncesine kadar telefon da yoktu. mektuplaşırdı askerler. askeriyeye gittiğimde şöyle yazıyordu, evinize hoşgeldiniz. sen orayı evin olarak görüp, kabullenirsen, arkadaş edinirsen, acemi isen verilen işleri yaparsan. çünkü sonraki devre geldiğinde o işleri onlara sen yaptıracaksın. bunu bir görev olarak görüp zoruna gitmeden yaparsan, komutanlara kafayı takmazsan, sen en fazla 12 ay askerlik yapacaksın o adam belki 20 yıl askeriyede kalacak kendini asla onlarla kıyaslama. mesela ben kısa dönem yaptım. bir arkadaşa uzman sordu ne iş yapıyorsun diye, uzay mühendisiyim dedi, o da ordaki köpeği gösterdi git bunu dışarı çıkart, çöpü de boşalt dedi :) adam sesini çıkaramadı çünkü o  3-5 ayın geçmesini bekliyor. hayatına devam edecek. malesef askeriyede, sivildeki standartlarınıızı unutmanız gerek. yani yaptığın ev kahvaltısının onda birini bile bulamayacağın bir ortam. belki tuvalet temizleyeceksin, yorulacaksın ama en önemlisi sabır kazanacaksın. askerlik bittiğinde olgun bir birey olarak hayatına devam edeceksin. sivildeki standartlarının değerini daha iyi bileceksin. 


    ///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Sende günde 24 saat bedavaya hizmet edecek birini bulsan . Sence de intihar etmesi günah olmamalımı?


    Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusemre
    yunusemre's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2016
    Erkek

    Her şeyi bir kenara bırak,

    Çocuklarım var diyorsun. Onların günahı ne?

    Aklını başına topla sık dişini hayatının en kötü senesini yaşasan kaç yazar. Eninde sonunda bitecek. 

    Güçlü ol.


    "Programcılar saatler boyunca çalışmak zorunda kalmalarına engel olacak sistemler tasarlamaya saatler boyunca uğraşırlar." David Allen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2015
    Erkek

    gelirin yoksa komutanın ile görüş bu gibi durumlarda belli bir miktar yardım veriyorlar. aynı şekilde oturduğun yerin belediyesine de başvurabilirsin. geçim derdi zor Allah yardımcın olsun; ancak şunu unutma çocukların için mücadele etmelisin.

     

    "Karagün kararıp kalmaz" 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2016
    Erkek

    Yaptigim askerligi anlatsam inanmaz cogudu kısaca yazayim. 10 ay gece uykusu uyumadim 4 saat gunduz uykusuyla gece nobeti tuttum tuncelide

    Devrecilik felanda gorduk tasin üstünde farelerin içinde yattik eksi derece soğuklar da nobet tuttum. Catismayada girdik bir kere kisa sureli

    Telefonu ben o sikdimin dağında bile kullanamadim siz iyimissiniz yine. Telefon bulduklarında 7 gün askerlik uzatıyor lardi. Sabah kopek gibi bokun icinde surundurup eğitim veriolardi biton sey ben askerliğim bitene kadar 5 dakika banyo yaptim karakolda su yotku tras olmazdik.

    Gotumuzu 1.5 pet lere su doldurup yikardik (suyo 30 dakkaligina aciolardi bazen)

    Us bölgesinden inmedim 

    Acemiligide kirkagacta yaptim intihar etmeyi deilde bitane orospu cocugunu vurup etmeyi dusundum

    Sobayi yakamadik diye biton küfür etmisti amk oglu ondan yani sabir et gecer suan 3 yil gecti heralde bir bok hatirlamiom aslerlige dair 😂😂😂😂

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2013
    Erkek

    intihar kaçıştır. sen herşeye rağmen savaşacaksın.. kimse senden değerli değil.  komutanlarla ilgili sıkıntılar varsa RDM hattına iletin güzelce.   


    beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
Toplam Hit: 18888 Toplam Mesaj: 105
i̇ntihar sucu gunahlarin buyugumu