folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.

hocam bende ilk öyle düşündüm daha sonra tahribatta intihar eden müridler geldi aklıma zaten onlardada keske bi konu acsalardı bilseydik yardım edebilirdik dedik

ya trol degilse? trolse eglensin varsın ama değilse vicdan azabı cekmek sitemem

Alper yok kardesim yok. O rahmetli arkadaslar baskaydi, taninan sevilen insanlardi. Bunun Tahribat‘a girisi belli, actigi sacma sapan basliklar belli, özelden millete yolladigi salakca mesajlar ortada. Kendisi ya önceden ban yemis ya da multi hesapla aramizda olan biri. Bende birazdan yukaridaki basligi acicam Alper. Bakalim bana da ne gibi tavsiyeler gelecek.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Özelden gel bölük komutanının ismini rütbesini söyle bana belki yardım dokunur.

Hocam bu arkadasin postun gormedin herhalde... Belki yardimi dokunur... Bi up olsun

Ayrica ne intihari sacmalama....

Komutanmidir nedir gerektiginden cok manyaklik yapiyorsa sende askerligi yarida kesmek istiyorum, erteleme alacam, daha ust rutbeliyle gorusme taleb ediyorum de.  Izin vermezse daha deli ol git konus amk.. Kendilerine gelsinler... Askerler evet komuta altindadir ama o asker devletin askeri onlarin oyuncagi degil.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.

Ya gerçekse diye veren vermiş siktir et . Hiç düşündün mü ya gerçeksesini bence düşünmedin düşünemiyorsun belki de !

Bu nasıl bir yorumdur ya arkadaş yemin ediyorum anlamıyorum sanane millet ti ye alınmak istiyor belki çıkıp da burda yorum yapanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor ?

Oglum sen ne diyosun? Ben forumdaki diger üyelere nerde hakaret etmisim? Onlari düsündügüm icin bu mesaji yazmisim ben. Tamam ne halt yerseniz yiyin bununla. Hadi engelleyin intiharini.

Florenzi tarafından 20/Eki/17 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Askersin sen biraz kara damaklı olmak zorundasın. Neden diye daha az sormayı, sana emredileni daha çok yapmaya çalış. Yoksa sürekli böyle sorup çok derinlere dalıyorsun.

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Ya gerçekse diye veren vermiş siktir et . Hiç düşündün mü ya gerçeksesini bence düşünmedin düşünemiyorsun belki de !

Bu nasıl bir yorumdur ya arkadaş yemin ediyorum anlamıyorum sanane millet ti ye alınmak istiyor belki çıkıp da burda yorum yapanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor ?

Oglum sen ne diyosun? Ben forumdaki diger üyelere nerde hakaret etmisim? Onlari düsündügüm icin bu mesaji yazmisim ben. Tamam ne halt yerseniz yiyin bununla. Hadi engelleyin intiharini.

Burda yorum yapanlara bir trolün elinde oyuncak olmuşsun demek bana göre hakaret. Artı uslüp de kaba OĞLUM bile !  Ben 30 yaşında 4 yaşında bi oğlu 45 günlük Kızı olan bir adamım oğlum da hoş olmamış ayrıca hocam 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Bu profile sahip biri için ne denir? Hayır yani yüzyılın daşşak konusu falan mı bu? Diğer müridler son derece önemli birşey sormuş(birkaç kişi) cevaplayan 1 ya da max 2 kişi. Oradaki sorunların çözümünü ya da konu ve cevapları okuyan bir kişi az da olsa bilgilenir aydınlanır. Ama bu konuya giren adam niye girer konu neden bukadar hit olur anlam veremedim. Şu profile bir bakın 2 ihtimal var ki %99 daşşak geçiyor %1 adamın psikolojisi bozukk.   İntihar kime göre neye göre günah değişir. Ateistsen direk sık kafana kardeş günahı yok. 

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Burda yorum yapanlara bir trolün elinde oyuncak olmuşsun demek bana göre hakaret. Artı uslüp de kaba OĞLUM bile !  Ben 30 yaşında 4 yaşında bi oğlu 45 günlük Kızı olan bir adamım oğlum da hoş olmamış ayrıca hocam 

Allah bagislasin hocam. Bi anlik sinirle yazdim sana öyle kusura bakma.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Allah bagislasin hocam. Bi anlik sinirle yazdim sana öyle kusura bakma.

Aöşn hocam Allah razı olsun Önemli değil eyw tahmin ettim. Ben çünkü alıntı yapıp sitem edeceksem profiline girip bakıp öyle ederim hocam kayıt 2006 seninde. Bu tarz yaklaşacağını tahmin ettiğim için alıntı yaptım sitem ettim. Sende kusura bakma 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Florenz, ve @ilteris Hacılar neden böyle celallendinizki anlıyamadım, adam üni okuyordu geç askere gitmiş, Çocukları olduğuna göre belliki yaşı otuz üzerinde, siz hiç psikoloji denen illeti bilirmisiniz? bu kadar vicdansız olmayın bence, @Korkarabatak tı sanırım küfür etmiş, ne diyim Allah Islah etsin onu, Demişki, Savaş çıkarsa böyle ağlayacakmısın falanda demiş, nedir bu aşşağılayıcı tavırlar, ateşe körükle gitmeler, bu çocuk hanginize ne zarar vermiş, sevilmeyen birinin multisiyse ortaya çıkarın kanıtlayın öyle konuşun, eyvallah, böyle bok atmalar falan? Ne oluyoruz yani bunlar hoş hareketler değil.

Çocukları var ve Askerde, normaldir hacılar, bu adamın psikolojik buhranlar yaşaması normaldir, şimdi bize düşen insan olmak ve Tahribata üye olmuş bu kişiyi diğer müritleri kucakladığımız gibi sevmek ve kucaklamak zorundayız, ha bir hilesini bir kötülüğünü görürseniz ne ederseniz edin, ama böyle bedava da bir müridimizi harcamayın.

Işık Savaşçısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kurtismail bunu yazdı

@Florenz, ve @ilteris Hacılar neden böyle celallendinizki anlıyamadım, adam üni okuyordu geç askere gitmiş, Çocukları olduğuna göre belliki yaşı otuz üzerinde, siz hiç psikoloji denen illeti bilirmisiniz? bu kadar vicdansız olmayın bence, @Korkarabatak tı sanırım küfür etmiş, ne diyim Allah Islah etsin onu, Demişki, Savaş çıkarsa böyle ağlayacakmısın falanda demiş, nedir bu aşşağılayıcı tavırlar, ateşe körükle gitmeler, bu çocuk hanginize ne zarar vermiş, sevilmeyen birinin multisiyse ortaya çıkarın kanıtlayın öyle konuşun, eyvallah, böyle bok atmalar falan? Ne oluyoruz yani bunlar hoş hareketler değil.

Çocukları var ve Askerde, normaldir hacılar, bu adamın psikolojik buhranlar yaşaması normaldir, şimdi bize düşen insan olmak ve Tahribata üye olmuş bu kişiyi diğer müritleri kucakladığımız gibi sevmek ve kucaklamak zorundayız, ha bir hilesini bir kötülüğünü görürseniz ne ederseniz edin, ama böyle bedava da bir müridimizi harcamayın.

Hocam ben ne yapsam küfür edenler çıkıyor.tahribat kurallarına da saygılı olsamda ben 24 saat boyunca ban yedim adam bana küfür etmiş sadece 12 saat boyunca ban yemiş bu nasıl bir adalet bunu anlamış değilim.zaten sikintilarim var adam bana küfür etmiş.empati yapın bakalım kendinizi de benim yerime koyun biri size bu kufurleri saysa siz ne yapardınız.tahribatta hepimiz bir aileyiz

Serdengecti
Toplam Hit: 22644 Toplam Mesaj: 105
i̇ntihar sucu gunahlarin buyugumu