İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur
-
AnaKonda bunu yazdıdo_som bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıdo_som bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıdo_som bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıdo_som bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıdo_som bunu yazdı
elazıg ktm ye giren varmı :D ilk gittiğimde mescitte yattım amk monttan yastık yapıp :D teskere alırkende isteyerek dısarıda banklarda yattık millet nöbete gidiyordu doldur boşalt sesi geliyordu gece :D amk bizi görseler vurucaklar yanlıs anlayıp mallık etmisiz srkıhocardım :D
ktm ye sinema açmıslar :D ulan gidelim dedik erotik film gösteriyorlar içerde cips yiyerek izliyordu millet :D bıraktım cıktım amk
pisivarın borusu yoktu yıkardan isiyodun asagıdan ayaklarına sidik geliyordu a:SDASDAS ama ktm candır cok seviyodum amk :D
Bu A blok alt kattı değilmiş kardesim
anlamadım ne bloku
Androidin klavyesi bazen bozuk yaziyo.dediğin yer A blok en alt taraftaki kattı değilmi kardesim
valla mescidi diyorsan gece karanlıgında biryere götürdüler hatırlamıyorum ama o ictima aldıkları yer varya millet önünde sıra oluyor o o sıra olunan yerin karsınındaki binadan girmiştik sanırım
tam hatırlamıyorum yer yoktu 1 gün öyle takıldım sonra ktm yi çözünce takılmaya basladım orda
gazinodaki dürüm satan lavuklar birbirine pandik atıp tavuk sis felan yapıyorlardı :D duruyomu o bitane kısa boylu mavi elbiseli adam var gazinoda temizlik yapıyo :D sandalye felan aldınmı gelip sik sik konusuyo yok sandalyeyi yerine koy felan diye :D
O istima aldıkları yer dediğin alay istima siydi.alay istimasinda saatlerce ayakta istima aldıklarını hatırlarım.iki gecede dağa intikale ciktik
ben kırkagacı demiyorum orda ya elazıg ktm (toplama birligi) kırkagacta ki anılarım o yazdıklarım kadar :D doguya askerligi cıkanlar ktm ye teslim oluyo ktm den zırhlı konvoyla götürüyorlar onu yazdım ben
Bi an kızar gibi oldun belli ki sende o alay istimasinda benim kadar çok cekmissin.manisa Kırkağaç jandarma komando ya girdigim ilk gün cehenneme hoşgeldiniz demistiler hic unutmam.anfidede sürekli dağ 1 dağ 2 filmini izlerdik.eğitim neydi bilir misin orda film sinema izlemekte bi egitimmis
alay içtimada içtima alıcaz dedi komutanın biri amk gece olmus bütün bölükler koguslarda
yerde oturuyoz komutan geldi :D millet susmadıgı için kızdı komutan sabaha kadar size saga sola dön çök kalk yaptırıcam dedi
benimde keyfim yerindeydi içimden dedim istedigini yaptır amk sabaha kadar yapmayanı sikeyim :D neyse basladık saga dön sola dön 1.5 2 saat yaptırdı adam bir yagmur yagmaya basladı :D içeriye aldılar :D
anılar herkeste var hocam cok takma kafanı askerlige safakta sayma döndügünde yapacagın işlleri hayal et
hayırlı teskereler şimdiden size
canın sıkılırsa keyfin kacarsa pm de atabilirsin hocam
Sagol hocam babasın sen kendine iyi bak
sende iyi bak kendine hocam
-
Çocuk var diyosun aga ne intiharı ne yapacak o çocuklar ? Yaşamı övecek değilim hepimiz bombok bi hayat yaşıyoruz da maalesef yaşamak durumundayız bazı şeyler için..
-
obur tarafta her aninin boktan olacagini dusun.sanki kurtulus var
Yazilanlara bakilirsa yarilamissin,bu zamana kadar gelmissen bi bu kadar daha dayanacaksin hem asil askerlik disarda :p bizim patronlar inletiyor bizde de (android ios simbian wp) telefon yasak sigara yasak konusmak yasak yemekler tabldot hergun bocek cikiyor neyse konu dagilmasin 600 bin kacak var demissinde milyonlarca da o askerligi yapmis insan var.Binlerce sehit ve gazi sayili gun gecer sikma canini oksa mp5 ini
-
AnaKonda bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İntihar edersen ölürsün,
intihar edersen mücadele etmeden pes etmişsin demektir,
Bimere cimere detaylıca yaz emin ol ilgilenirler,
Valla yazdım hocam üzerini kaptanlar var ki Cumhurbaskanligi görmesin duymasın ne bileyim.İzmir urlada hocam daha gecen gün pasa koruması diğer bir pasa korumasını silahını temizlerken mermi namludaymis ateş etti arkadaşını öldürdü.bu haber gizli tutuluyor.daha basina yansimadi
Sen yaz farklı kurumlara boş verme ve direk makama yaz örnek veriyoru direk jçkkk komutanı sayın xxx e gibi,
-
Askerin terörden daha çok kendi silah arkadaşının, komutanının davranışlarından yılması da araştırma konusu olmalı.
-
Günah kısmına karışmam ama,
Aptallığın en büyüğü olabilir.
-
İntahar etmek en büyük günah kelimesi tanmamen yalan canın istiyorsa intahar et ama öyle mp5 palan değil direk g3 le sık kafana sağlam olsun öl ama sakat kalma. Çocuklarını sahipsiz ortada bırakman en büyük günahtır şunu unutma günler ne kadar zor olursa olsun geçmeye mahkumdur. Pendikte oturuyorum askerliğimi Bakırköyde yaptım bir gün telefon kullanmadım, gerek te duymadım çarşıya pazara çıkmadım ama eğitim sorumlusu olduğumdan telefon kullanan götler yüzünden çok fırça yedim hakaret işittim kullanma bütün sıkıntı telefonsa. Senin gibi çok tanıdığım asker arkadaşım oldu halada senin gibi sivil arkadaşım var askerliğinizi yapmadan evlenmek nedir oldu çatışmada öldün eğitimde öldün iste ozaman cehenneme gideceksin çocuklarını kasten yetim bıraktığın için şimdi sakin ol çocuklarını düşün iyice sonra ölmek işine bakarsın
-
Katolik hristiyanlik inancina sahipse sonsuza dek cehennemde kalir.
-
valla ben de çok bunaldım.
toplu bi organizasyon düzenleyelim, herkes helalleşip sağındakini kessin..
-
hocam kusura bakma pek teselli gibi olmayacak ama çocuk yaptığın anda zaten kendi hayatından kişiliğinden taviz vermeye hazır olman gerekiyor kendi ruh haline göre yaşama hakkın bitmiştir çocuk yaptığında depresyonda olmanında moralininde bir önemi yok çocuklara göre yaşamak zorundasın yaptığın şeyin sorumluluğunu al onlar senin ruh halinin ceszasını çekmek zorunda değil kaç ayınvarsa idare ediceksin artık çocuklardan bahsetmemiş olsan konuya mesaj yazmazdım herkesin kendi hayatı neyapacağınnı kendisi bilir zihniyetinde bir insanım normalde ama senin o lüksün yok katlanıcan