folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Sabır etmek zorundasın... Şırnak Uludere de yaşadıklarımı hiç anlatmak istemiyorum. Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama sabretmesini becermelisin dostum eninde sonunda bitiyor hepsi bi hayal gibi kalıyor geride.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Geride bıraktıkların senin için değersizse durma sık kafana. Çoğu insan zorluk içerisinde bi yerlere gelmiştir. Mücadele etmeden kazanılan zaferlerin anlamı olmaz. Ailen senin yüzünden ömrü boyunca acı çekmek kahrolmak zorunda değil!

Enquinx35 tarafından 20/Eki/17 07:03 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Sonra belki yaşadığın sıkıntıları bile gülerek anlatacağın hayatında nokta kadar bir zaman dilimi için değmez hocam. Hadi bu tarafını yaktın yaktın da ya inandığın öbür taraf ? 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

17 ay askerlik yaptım bütün tugay tugay komutanının ve hanımının geçtiği yolları deterjan ve paspasla yıkamak oldu dolu silah taşımak yasaktı bana 3 kere diskoya gittim pdr lik oldum yani 17 ay boyunca ne devlete ne millete hayrım oldu 3 tane de mermi sıktım telefon hak getire sigara kantinlerde yok tost sayılı gelir 1500 askere nöbet yerine gidip gelmek 2 saat bide böyle düşün ama ölmeyi hiç düşünmedim 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

intihar etsen ailen dışında kimsenin umrunda olmayacan

bence gerek yok aileni üzmeye siktir et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Yazdım yazdım sildim. Kısaca çocuğun varsa ölemezsin.

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.

Florenzi tarafından 20/Eki/17 09:58 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.

hocam bende ilk öyle düşündüm daha sonra tahribatta intihar eden müridler geldi aklıma zaten onlardada keske bi konu acsalardı bilseydik yardım edebilirdik dedik

ya trol degilse? trolse eglensin varsın ama değilse vicdan azabı cekmek sitemem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

çocugu olan insanların böyle ağır düşüncelere girmeye hakkı mı var ben mi baska dünyada yaşıyorum amk. 

madem en özürlü en saf en boş beleş insanların bile yaptıgı kıytırık askerlikte bu kadar ağlıcak pes edicek bir tipsin niye çocuk yapıyorsun be geçmişini siktiğim.

yarın öbür gün seferberlik çıksa vatanı savunsak sen yine ıngaa diye ağlarsın amk.  neymiş birileri bari kafasına sıksaymışta intihardan göte gelmek yerine şehit olup cennete ışınlansaymışmış..

hasiktir diyoruz hasiktir ordan.

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Ya gerçekse diye veren vermiş siktir et . Hiç düşündün mü ya gerçeksesini bence düşünmedin düşünemiyorsun belki de !

Bu nasıl bir yorumdur ya arkadaş yemin ediyorum anlamıyorum sanane millet ti ye alınmak istiyor belki çıkıp da burda yorum yapanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor ?

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 22660 Toplam Mesaj: 105
i̇ntihar sucu gunahlarin buyugumu