İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur
-
Sabır etmek zorundasın... Şırnak Uludere de yaşadıklarımı hiç anlatmak istemiyorum. Şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama sabretmesini becermelisin dostum eninde sonunda bitiyor hepsi bi hayal gibi kalıyor geride.
-
Geride bıraktıkların senin için değersizse durma sık kafana. Çoğu insan zorluk içerisinde bi yerlere gelmiştir. Mücadele etmeden kazanılan zaferlerin anlamı olmaz. Ailen senin yüzünden ömrü boyunca acı çekmek kahrolmak zorunda değil!
Enquinx35 tarafından 20/Eki/17 07:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Sonra belki yaşadığın sıkıntıları bile gülerek anlatacağın hayatında nokta kadar bir zaman dilimi için değmez hocam. Hadi bu tarafını yaktın yaktın da ya inandığın öbür taraf ?
-
17 ay askerlik yaptım bütün tugay tugay komutanının ve hanımının geçtiği yolları deterjan ve paspasla yıkamak oldu dolu silah taşımak yasaktı bana 3 kere diskoya gittim pdr lik oldum yani 17 ay boyunca ne devlete ne millete hayrım oldu 3 tane de mermi sıktım telefon hak getire sigara kantinlerde yok tost sayılı gelir 1500 askere nöbet yerine gidip gelmek 2 saat bide böyle düşün ama ölmeyi hiç düşünmedim
-
intihar etsen ailen dışında kimsenin umrunda olmayacan
bence gerek yok aileni üzmeye siktir et
-
Yazdım yazdım sildim. Kısaca çocuğun varsa ölemezsin.
-
La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.
Florenzi tarafından 20/Eki/17 09:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Florenzi bunu yazdı
La ciddi ciddi millet akil vermis baslikta. Saka gibi yeminle. Bir trollun elinde müritler oyuncak olmus. Dur ya aslinda zevkli is bende bi üyelik acip „31 bagimlisi oldum, pipimi kesmekten korkuyorum“ diye baslik acayim. Nasilsa tiye almak bedava.
hocam bende ilk öyle düşündüm daha sonra tahribatta intihar eden müridler geldi aklıma zaten onlardada keske bi konu acsalardı bilseydik yardım edebilirdik dedik
ya trol degilse? trolse eglensin varsın ama değilse vicdan azabı cekmek sitemem
-
çocugu olan insanların böyle ağır düşüncelere girmeye hakkı mı var ben mi baska dünyada yaşıyorum amk.
madem en özürlü en saf en boş beleş insanların bile yaptıgı kıytırık askerlikte bu kadar ağlıcak pes edicek bir tipsin niye çocuk yapıyorsun be geçmişini siktiğim.
yarın öbür gün seferberlik çıksa vatanı savunsak sen yine ıngaa diye ağlarsın amk. neymiş birileri bari kafasına sıksaymışta intihardan göte gelmek yerine şehit olup cennete ışınlansaymışmış..
hasiktir diyoruz hasiktir ordan.
-
Florenzi bunu yazdı
Ya gerçekse diye veren vermiş siktir et . Hiç düşündün mü ya gerçeksesini bence düşünmedin düşünemiyorsun belki de !
Bu nasıl bir yorumdur ya arkadaş yemin ediyorum anlamıyorum sanane millet ti ye alınmak istiyor belki çıkıp da burda yorum yapanlara hakaret etme hakkını size kim veriyor ?