folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hakkımda neyi düşünüyorsanız Allah ta size on mislini versin bi özlü söz vardı.bana küfür edene bende küfür ederek küçük duruma düşmeyi istemem.kotu söz sahibinindir.

Serdengecti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 yıl sık dişini gülüp geçeceğin günler onlar.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaKonda
    AnaKonda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cayan bunu yazdı

Sağol hocam Allah razi olsun senden

Serdengecti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnaKonda bunu yazdı
    Cayan bunu yazdı

Sağol hocam Allah razi olsun senden

Mayıs ayında geldim ben askerden bu yıl. Şırnaktaydım. Akıllı telefonu geç normal piyade telefonuyla bile konuşamıyorduk. Akşam 8 de alıyorduk telefonları sabah 8 de geri veriyorduk ama gece görevindeysen nöbetteysen ailenle konuşmak için 1 saatin vardı onun dışında gizli saklı kullanıyorduk. Nöbette ışık yüzümüze vurmasın diye elimizle perde yapıyorduk. Başkasının hatasında sürünüp eğitim görüyorduk ama her şey bittiğinde hatayı kim yaptıysa hakkımızı da helal etmesini biliyorduk. En azından ben gidip ediyordum. Çünkü başka huur çocuğu askere eziyet ediyor diye o çocuğun bir suçu olmuş olmuyordu. Yani az çok yaşadıklarını yaşadım belki beterini yaşadım Şırnak'taydım ama sıktım dişimi döndüğümde göreceğim ailemin hasretiyle sıktım hocam. Günler gelip geçiyor askerde daha zor geçiyor ama geçiyor.

Düşünme bunları ileride güzel anıların olacak. Güzel olmasa da yaptım diyeceksin en ufak baskıda pes etmek yakışmaz kardeşim.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

acemı birliginde basımızdaki cavuşları adam sayıp ciklet emanet etmezsin  ama tabur emanet etmişler   onlarda bızden kan alırdı

lan kacabılme ıhtımalım olan askerlıgı seve seve gelmısım bu ezıyet nıye dıye dusunurdum   sayıp sövmeyı sevmem basımızdaki adamların evlerının onundekı agaclara bıle sovdum 

sımdı umrumda bıle degıl demek bıle abes 

askerlık bıttııgınde evıne dondugunde cocuklarına sarıldın mı ne komutan kalır ne askerlık   

gec onu  hadı bı mallık yaptın kendını guya kurtardın    o cocukların pısıkolojısını bı dusun ıntıhar etmıs bır babanın evladı   ıflah olurmu la o cocuklar daha

hayatları boyunca bu psıkolojı ıle yasayacaklar 

gec onu 

kımse hemde hıc kımse o cocuklara sen gıbı bakmaz        boş gec bu muhabbetlerı 

ne olursa olsun  hayırlısı allahtan de  geç git

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah var konuları saçma olsada her açtığı konuları her nedense hit oluyo.. :)  Sanırım bazı arkadaşlar bu yüzden çekemiyo.. Böyle dedim diye banada kızmayın ha.. başka neden bulamıyorum çünkü. !

Şey var youtubede Poppy o geldi aklıma, kızcağızın sadece sesi güzel, başkacada güzel bir yönünü göremedim, Bizim burda Anakondaya Trol edikleri gibi, o kıza ha illumintidir dediler, ha şeytan kızdır dediler, ama dünyadaki popüleritesi arttıkça arttı, şimdi ise sadece youtubeden kaldırdığı para binlerce doları buluyor..  Yarın bi gün bu Anakonda sitede admin olursa şaşırmayın derim.. :)

Heeey Anakonda Kardeş Sakın intihar mintihar etmeyesin, sende daha çok iş var, ben potansiyeli görüyom. :))

Işık Savaşçısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sadce konu başlığına göre diyeceğim şudur,

intihar ya da ötenazi herkesin hakkı olmalı isteyen kendini öldürebilmeli isteyen ötenazi hakkını kullanabilmeli .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Kurtismail bunu yazdı

Allah var konuları saçma olsada her açtığı konuları her nedense hit oluyo.. :)  Sanırım bazı arkadaşlar bu yüzden çekemiyo.. Böyle dedim diye banada kızmayın ha.. başka neden bulamıyorum çünkü. !

Şey var youtubede Poppy o geldi aklıma, kızcağızın sadece sesi güzel, başkacada güzel bir yönünü göremedim, Bizim burda Anakondaya Trol edikleri gibi, o kıza ha illumintidir dediler, ha şeytan kızdır dediler, ama dünyadaki popüleritesi arttıkça arttı, şimdi ise sadece youtubeden kaldırdığı para binlerce doları buluyor..  Yarın bi gün bu Anakonda sitede admin olursa şaşırmayın derim.. :)

Heeey Anakonda Kardeş Sakın intihar mintihar etmeyesin, sende daha çok iş var, ben potansiyeli görüyom. :))

hit olmasının sebebi her hagi bir uzmanlık alanı istemeyişidir. Fikri olanın konuşabileceği konular açıp konulardaki yoorum ve yazılar ın insanların hararetini yükeltip tartışmaya sürüklediği için . . . . . . . .  Hit isteyen instagram takipçi satın alıp istedii gibi egosunu tatmin eder. Ben bu fikri ilk sende görüyorum. Burada hit alan kişiye saxo çekmiyorlar ya da ne bileyim madalya vermiyorlar. Hit bu forum için zaten hiç bir anlam ifade etmiyor bilmem farkındamısın. Şahsen ve az kalmış bir kitle adına şunu söyleyebilirim ki : birşeyleri iyi bilen insnlardan iyi bildikleri konular hakkında yararlanıp yardım almak yardımlaşmak için burada takılıyoruz vs. vs.  Bence bir gün anakonda ile buluşun ve taşaklarınızı tokuşturun sizi ancak keser heralde :)   [ NOT: Taşak tokuşturmaktan kastım düzüşün falan değil yanlış anlamayın. Kastım : taşak geçmeyi seven biri ve onu destekleyen biri olarak ikinize nacizane önerimdir :) ]

dcpromo tarafından 21/Eki/17 10:04 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Sen şu, "dinazorlar zamanda yolculuk yaptığı için yok oldular" diyen üye değil misin?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kurtismail
    Kurtismail's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    Kurtismail bunu yazdı

hit olmasının sebebi her hagi bir uzmanlık alanı istemeyişidir. Fikri olanın konuşabileceği konular açıp konulardaki yoorum ve yazılar ın insanların hararetini yükeltip tartışmaya sürüklediği için . . . . . . . .  Hit isteyen instagram takipçi satın alıp istedii gibi egosunu tatmin eder. Ben bu fikri ilk sende görüyorum. Burada hit alan kişiye saxo çekmiyorlar ya da ne bileyim madalya vermiyorlar. Hit bu forum için zaten hiç bir anlam ifade etmiyor bilmem farkındamısın. Şahsen ve az kalmış bir kitle adına şunu söyleyebilirim ki : birşeyleri iyi bilen insnlardan iyi bildikleri konular hakkında yararlanıp yardım almak yardımlaşmak için burada takılıyoruz vs. vs.  Bence bir gün anakonda ile buluşun ve taşaklarınızı tokuşturun sizi ancak keser heralde :)   [ NOT: Taşak tokuşturmaktan kastım düzüşün falan değil yanlış anlamayın. Kastım : taşak geçmeyi seven biri ve onu destekleyen biri olarak ikinize nacizane önerimdir :) ]

Heeey @İlteris adamım, bence hayatı bu kadar ciddiye almamalısın, az gırgırına takılsana.. Tahribatta hit olayının önemli olmadığı hususunda sana katılıyorum, eyvallah. 

Işık Savaşçısı...
Toplam Hit: 22654 Toplam Mesaj: 105
i̇ntihar sucu gunahlarin buyugumu