İntihar Etmek Günahların En Buyugumu Olur
-
İçki yasak.daha dun alkolik bi adamı karakola getirdik adam komutana küfür etmiş diye dayagini yedi mahkemeye sevk edildi.içki içmek kötülüklerin anasıdır.tövbe valla agzima içki bile surmem.içelim derken kahve içelim diye kastetmistim
-
Özür diledim özür dilemekte erdemliktir.bunu hatirlatayim
-
AnaKonda bunu yazdıizzmarit bunu yazdıAnaKonda bunu yazdıizzmarit bunu yazdıAnaKonda bunu yazdı
İzmarit sonda ben yazmisim gibi gosterdigin mesaj kaydı var.bunu benim sana ozelden attigimi ispatlamasan tahribat kurallarını iyice okuyacam kaçıncı maddeden yargilanman gerektiğini destek@tahribat.com dan isteyecem bilgi ne sunarim
Sonda sen yazmışsın gibi gösterdiğim mesaj kaydı nedir?
Neyi bana özelden attın?
Neyi ispatlıyorum?
Ozur dilerim izmarit ablam yaslandim tam anlayamadım.ozurumu kabul ettinmi
:D hakkaten değişiksin
özür dileyecek bir şey yok, sorun yok, rahat.
Askerlik bitmiyor ablalar ablası 3 ayim kalmis ben eve gideyim sen gel askerde yerime nöbet tut olmazmi.sana kebap lahmacun ismarlarim ablam.dedin ya İzmirde çok kaldım al ablam memleketinde senin olsun.ben gideyim eve olmazmi
Bir şey kalmamış yahu sık dişini az daha, vapura falan bin ne bileyim ben askerlik yapmadım ki ne diyeceğimi bilemiyorum
-
Vapura bindim konaktan karsiyakaya geçtim karsiyakadanda konağa geçtim asker kimlik kartını gostersek bize bedava ama bazıları bunu kabul etmiyor nedense.askeri sevmeyenler de var ne diyim.martilara senin yerine yem attım
-
AnaKonda bunu yazdı
Vapura bindim konaktan karsiyakaya geçtim karsiyakadanda konağa geçtim asker kimlik kartını gostersek bize bedava ama bazıları bunu kabul etmiyor nedense.askeri sevmeyenler de var ne diyim.martilara senin yerine yem attım
oh martılar adına teşekkür ederim (: