Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )
-
Türkiyeye ilk geldiği günden beri keşvediyorum. Mac bilgisyasarım ile uyumlu olsun diye aldım. Ancak sürüm çakışması bla bla oldu.
Eskiden samsung s3 kullanıyordum ancak bundaki hız performans kalite samsungta yok.
Belkide istediğin şeyi ile istediğin gibi oynayamadığın için performans yüksek ama son kullanıcıların yüzde kaçı bunu takıyor ???
Kesinlikle iphone dan şaşmam bu saatten sonra. Ön yargısı olanlar bi kullanırsa zaten kendileride görecekler.
-
PanxeR bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
/Murit-yalnizturk/
hocam o cihazlarda hiç mi sorun yok z serisi xperia alanların hepsi ekrandan şikayetçi
var muhakkak hocam sony de ekran sorunu yok kamerada yeşil nokta sorunu var ekranları uyduruk o başka fakat z3 le bu durum değişti ekranı gayet parlak en basitinden benim durumum 2350tl para verdim kasa açık çıktı samsundada var nokia 930 da ekranda mor renk sorunu var her markada sayabiliriz muhakak ama iphone nun her tek sayılı serisinde bir hata olması tesadüf olamaz görür bakarsın seneye 6s te sadece sağlam bir kasa hız aşırtılmış bir işlemci gelecek işletim sistemi 3gs den bu yana tasarım olarak aynı kısaca demek istediğim her telefonun ve işletim sisteminin kendi sıkıntıları var kendi kriterlerine göre biri birinden iyi gelebilir ama diğerine hata demek bence biraz fanatiklik oluyor tabiki saygı duyuyorum batarya bana 12 saat dayanabilecek olsa benimde hayalimde 6 vardı ama alsaydımda androidi pişmanlık olarak görmezdim
xperia z ekran kötü işlemci yavaş
xperia z1 kamera sorunu pixel sorunu dandik ekran
xperia z2 4k video çekerken donup kapanma sorunu , ultra kötü ekran sorunu , darbe alınca tıpalarının açılma sorunu , en çok su alan xperia cihazi.
xperia z3 , 4k video çekerken kapanma sorunu , giderilemeyen ısı problemi ( ısı borusuna rağmen ) kötü ekran paneli sorunu.
-
sansung galaxy serisi , mükemmel ekran iyi kamera kötü yazılım optimizasyonu ve leğen plastiği , bir türlü düzgün gelmeyen güncelemeler , aşırı değer kaybeden cihazlar.
-
htc one m7 , düşük mp kamera , kötü ekran paneli , mükemmel malzeme kalitesi , mükemmel yazılım optimizasyonu , kaliteli ses
htc one m8 düşük mp kamera , kötü ekran paneli , mükemmel malzeme kalitesi , mükemmel yazılım optimizasyonu , kaliteli ses
.
böyle böyle gidiyor hocam hepsinin artısı eksisi var. şuan en mantıklı çözüm bence ip.6
ya bi git. ya bi git. ya bi git.
baska bisi demiyorum.
-
Tek hatan beyaz almak olmuş.. Uzaktan bakınca samsung gibi duruyor. Bide benim de tek sıkıntı yaptığım nokta, kamera çerçevesi dışarı doğru çıkıntı yapılmış. Çizilme kırılma ihtimali çok yüksek
-
ergingur bunu yazdı
ios deneyimini yasamayan iphone ne oldugunu tam olarak bilemez
Iphone ve digerleri deyin lutfen iphonum nerde vb seyler onun bi ismi oldugunu telefon olarak anilmadigini hatirlatirim. Bi kere sirket s4 verdi simdi markette gorsem o standa gitmiyorum samsungu hatirlamim diye
-
konuyla alakası yok ama benim sirket telefonum olan iphone şarj girişin sorun çıkartı faturası falanda yok ama garantisi var 2015 agustosa kadar ben bunu nerede yaptırabilrim istanbul avrupa yakasında apple zorlu avm ye baktım orada randevu yok falan fişman seyler yazıo ben bunu nasıl yaptıracam bi fikri olan var mı ve fatura gerekio mu yaptırırken ?
-
3-4 sene sony ericson k790i kullandım
üni 1i bu telefonla geçirdim, 2. senemde telefon sapıtmaya başladı, biri arıyor basıyorum açmıyor
açıyorum bu sefer sesim gitmiyor vs
telefonu pedere verip, gittim samsung galaxy ace aldım
onu da 4 sene kullandım
şimdilerde s3 mini kullanıyorum. s3 mini kullanıncaya kadar galaxy ace'in ne kadar yavaş olduğunu farketmemişim öyle söyliyim.
ha sonuca gelirsek, androidi seviyorum, iphone'a para vermem (kullanmışlığım var)
çünkü o fiyatı bir telefona vermem. telefon lan bu. 2500 verince uzaya çıkmayacak.
ne ara böyle tüketir konuma geldik bilmiyorum.
bi telefona 1000 den fazla vermem. çünkü telefon o.
yanımda bilgisayar gibi bişey taşımak istiyorsam da gider ucuz tablet alırım.
-
Daft bunu yazdı
3-4 sene sony ericson k790i kullandım
üni 1i bu telefonla geçirdim, 2. senemde telefon sapıtmaya başladı, biri arıyor basıyorum açmıyor
açıyorum bu sefer sesim gitmiyor vs
telefonu pedere verip, gittim samsung galaxy ace aldım
onu da 4 sene kullandım
şimdilerde s3 mini kullanıyorum. s3 mini kullanıncaya kadar galaxy ace'in ne kadar yavaş olduğunu farketmemişim öyle söyliyim.
ha sonuca gelirsek, androidi seviyorum, iphone'a para vermem (kullanmışlığım var)
çünkü o fiyatı bir telefona vermem. telefon lan bu. 2500 verince uzaya çıkmayacak.
ne ara böyle tüketir konuma geldik bilmiyorum.
bi telefona 1000 den fazla vermem. çünkü telefon o.
yanımda bilgisayar gibi bişey taşımak istiyorsam da gider ucuz tablet alırım.
ucuz tabletin sorunlarını yazmıştım sana diye hatırlıyorum :) s3 mini hızlı geldiyse s4 s5 nasıl gelicek bide öyle düşün.
bu telefon degil , cep bilgisayarı. 24 saatimin 10 saati iş 2 saat kalk git yol vs desek 12 saat iş .
kalan 2-3 saat bilgisayar anca giriyorum. oda senle cs go atmak için şimdi ben bunu almayayım da ne yapayım sürekli elimde kullanıyorum :=) bu arada domain hazır , proje var gece anlatırım.
PanxeR tarafından 11/Kas/14 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayfonu begenebilirsiniz de androidi itin gotune sokmaya gerek yok. Onu diyorum.
Oyle bi anlationuz ki ayfonda yapilan seyler androidde yapilmiyor veya androidde her islem hata veriyor gibi
-
Daft bunu yazdı
Ayfonu begenebilirsiniz de androidi itin gotune sokmaya gerek yok. Onu diyorum.
Oyle bi anlationuz ki ayfonda yapilan seyler androidde yapilmiyor veya androidde her islem hata veriyor gibi
hata veriyor tabi.
s3 gibi telefonda yok kamera kapatıldı ( reset atmam gerekiyor açılsn diye ) yok çöktü
birşey yapıyorsun mesajlara girceksin 1 saatte açıyor , sonra telefonu açıyorsun bırakki 10dk kendine gelsin
şişme yavaşlama , kalitesiz market
VS. SV. tipik android problemleri , kurtulduğuma şükrediyorum :)
-
Bahsettigin hatalara custom rom ve kernelli ace de bile sık rastlamadim