folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

s5 mi güzel yoksa iphone6 mı yoksa m8 mi acaba nexus hepsini tokatlar mı ? 

ben sana söylüyüm mü dostum ben daha güzelim kafam hepsinden daha da güzel

al birini kullan bu kadar kastırmaya gerek yok 

salihgs tarafından 10/Kas/14 10:59 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

6 güzel telefonda kıyaslama yapma mantığın çok yanlış olmuş

s3 bende de var.evet baya yavaşladı telefon.amk samsungunda güncelleme vermemsi tam bi mallık, google bile 512mb ile çalışır dediği işletim sistemine samsung güncelleme vermedi.rom atabilirsin.

gelelim kıyaslamana.kaç sene önceki telefonlar yeni çıkan telefonu kıyaslamışsın.e tabiki yeni çıkan daha iyi olacak.zaten öle olmazsa sorun vardır :Dşimdi sen desen ki note4 samsung s5 ile 6 yı kıyasladım ve arada çok fark gördüm bu  daha hızlı desen eyvallah diyecem.s3 ile 6 yı karşılaştırmışsın :D çok komik olmuş

onun dışında eski iphonelara bakarsan mesela 5, güncelleme aldıktan sonra telefondaki performans düştü.daha eskilere bakarsan onların daha da düşük.çünkü apple yeni telefonla birlikte yeni ios çıkarıp güncelleme yapıyor ve eski telefonların performansları düşüyor.6 şu anda super harika ötesi olabilir fakat 2 sene sonra appleın 8 i çıkınca ve 6 ya güncellemeler gelince 6da yavaşlayacak.

tabi çok absürt bişi bulup çok farklı bi işletim sistemi yapıp değişik bişiler olmadığı sürece.

bu iş neden böyle? çünkü market böyle.tüketim toplumu.eskiyi at yenisini al

edit: s3 ümden daha uzun dayanıyor demişsin.e tabiki dayacank.bataryaların arkasında mah'lar yazar.mah büyüdükçe batarya süresi artar.s3 de 2300 var diyelim, 6 da da 3000 varsa tabiki daha uzun dayanacak.sözün açığı sende apple fun olmuşsun.düşünmeden yorumlamışsın

Ekerci tarafından 10/Kas/14 10:05 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

M8 kullanmayan adama iphone saltanat gelir 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Panxer hocam tüm yorumlarını okudum lakin tek taraflı işi gücü elektronik cihaz olanlar için doğru cümleler kullanmışsın lakin..

Cümlelerinden bazılarına olumsuz eleştrilerde bulunmak isterim..

Bir android kullanıcısı olarak iphone alırken özgürlüğümden feragat edeceğimi tabiki biliyordum
    Son kullanıcı telefonunu bir servise götürdüğünde ona "iphone da öyle kafanıza göre herşeyi yapamazsınız belli kurallar kaideler var o sınırları aşamazsınız" de bak neler yapıyor sana :)

bluetooth ile dosya gönderemememek , tam olarak bir dosya sisteminin olmaması , internetten bir albümü indirip unzip yapamamak bunlarım bir kısmı , ayrıca müzik için itunes zorunluluğu vs.  
    Son kullanıcı adı üstünde uzman değil onun işini kolaylaştırmalısın zorlaştırmamalısın. İstesen de istemesende dünya üzerinde en çok kullanılan alışkanlık olmuş windows tree yapısı olmazsa yine son kullanıcıyı memnun edemezsin..

Şuanda şunu düşünüyorum tüm bu sorunlara çözüm mevcut , ve bu sınırlamaların tek bir sebebi var , stabilite ve performans. Cihaz androiddeki gibi her yola gelmiyor
    he sen son kullanıcıya bu telefon bu işi yapamaz diycen öyle mi?? :) adam 2000tl verip aldığı üründen bir tek camları silmesini beklemez söylemedi demeyin :)

Antivirüs derdi yok , ram temizleme uygulaması derdi yok , rehberde 2.000 kişi bile olsa samsung daki gibi 20 sn de açılan rehber derdi yok.
    Son kullanıcıya virüs var ya da yok dataları çalınıyor ya da çalınmıyor hiç önemi yok. Neyin önemi var biliyor musun. Sağ üst köşede yeşil renkli yanıp sönen adı antivürüs olan ama hiç bir iş yapmayan application ın paha biçilemez kendini güvende hissettirir.

Bunu hemen ispatlayayım..

http://tr.wikipedia.org/wiki/I_am_Rich

O yüzden iphone pişmanlıktır tutsaklıktır:)

Android çok yaşa android çok yaşa  :)

rappermcs tarafından 10/Kas/14 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

ios deneyimini yasamayan iphone ne oldugunu tam olarak bilemez

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Alo diyip sms de atabiliyor mu

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Herhande yani kahrolası, android kadar boktan bir işletim sistemi görmedim, adamların çevirileri bile dandik bazı yerleri ingilizce bazı yerlerde kelime kısaltmaları filan yapıyorlar, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Telefon veri transeferi ve rehber kopyalamadan baska bisey yapmiyo sanirim.

Ayrıca Z3'e de kasıyo demissinde snapdragon 801 ve 3gb ramli alet 'kasmak' dedigin seyi nasıl yapiyo (uygulama oyun nedir yani ) ve çöp olarak degerlendirebidin merak ettim.

Hocam androidde bitiyor olay yazık olan bu zaten adam en iyi işlemciyi en iyi rami takiyor biraz uygulama açıyorsun başlıyor zorlanmaya. Bak Samsung a en güçlü Android diye satilan 8 çekirdekli 3gb Ramki cihaz şimdi ne hallerde. Yani donanımı koymak ile maalesef iş bitmiyor.

yazılım optimizasyonunu düzgün yapabilen bi HTC var şuan oda zamaninda en iyi cihazlarına ram az diyerek güncelleme vermemiş bir firma 

@hannibal hocam

önce verilerini bilgisayara yedekleme ile başla birde nano sim e ihtiyacın olacak elindeki kano değilse yedek simkart çıkarttırmalısın.

@salihgs hocam

telefonu sadece telefon özelliği için alıyorsan zaten hepsi ayni ama bir cep bilgisayari alıyorsan nasıl araba alırken hepsi farklı bundada öyle kişisel ihtiyaçlarına yönelik davranman gerekiyor.

@ekerci hocam

zaten işi samsung a bırakmadım çekemezdm o touchwizi daha fazla cynogen ile 4.4.4 kullanıyordum aylardır samsung a sorsan ram yetmiyor dio. Kız arkadaşımda s3 den eski iPhone 4s var 8.1 yüklü hiçte sorun çıkartmıyor ben direk s3 ile 6 yo kıyaslamıyorum zaten aradaki uçurumu anlatıyorum bir note3 bugun kasım kasım yarın z3 note4 de aynı olacak.

@heyquirs

m8 m7 kullandım iPhone almasam HTC alırdım androiddeki en kaliteli telefon ama yinede aynı Android bana şuan iOS kadar çekici gelmiyor müdür 2500 e aldigi m8i saatti 6 Aldı onada yetmedi

@rapper hocam güzel katkılarından dolayı teşekkürler ;)

PanxeR tarafından 10/Kas/14 11:37 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hacı öyle bir anlatmışsın ki sanki diyalize bağlı hastalar gibi telefona bağlıyız hepimiz. alt tarafı telefon amk rehber senkronizasyonu olmasa, veri hızı biraz yavaş olsa, mp3leri telefona atarken 3-5 sn fazla beklesek ölürüz sanki.

Biz ki tüplü tv + yükselticiyle atari oynamış nesiliz. gören seni süper teknolojik bir gezegenden geliyorsun veri hızı ve telefon biraz yavaş olunca nefesin kesiliyor sanacak. kendinizi bu kadar kaptırmayın :D 

Bir de insanlarda farkettiğim birşey var (lafım sana değil panxer genele söylüyorum) herkes telefon yarışına girmiş. geçen bi arkadaşla konuşuyorum "olm benima acilen s5 almam lazım" diyor :)

Alınık telefon ilanlarına bakıyorum "çok acil alınık s4", "en acilinden alınık android telefon". Vay amk sanki adam telefonsuz nefes alamıyor hayret ediyorum lan. Yeminle hayretler içinde izliyorum insanları :D

DadasAdam tarafından 10/Kas/14 11:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

iphone 4s aldım 2. el elimden düşüresim gelmiyor.  tamam anasini gözü gibi şeylerle uğraşmiyorum ama telefon  yormuyor kendini. rahat bir şekilde her oyunu oynaya biliyorum. internette gezebiliyorum yetiyor 

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 14533 Toplam Mesaj: 135