Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )
-
Android hiç kullanmadım.
Android'den iOS'a geçenlerin hemen hemen hepsinden duyabileceğiniz sihirli yorum. "Kasmıyor abi."
Daha yazmaya gerek var mı ? Bir fotoğrafı 26 dakikada çeken telefonu napayım ? Samsung kendi yazılımını üretemediyse bu onların sorunu..
-
ShyRain bunu yazdı
Şimdi soruyorum hangi telefon bana bunu sağlar tüm gün asistanlık yapar ve hiç takılmaz ve 2 yılda da mekanik birşey olmadıktan sonrada bozulmaz??

http://www.sonimtech.com/worldwide/index.php#tag
http://www.youtube.com/watch?v=tmC7bAxHn3k
Austen tarafından 10/Kas/14 18:41 tarihinde düzenlenmiştir -
2 hafta önce kendisiyle tanışmıştık, geçen hafta bugün garantiye gönderdim, çevremdekilere bakıyorum onlarda bu problemi göremedim ama telefonumun ekranında boşluk vardı ve üstüne bastırınca click sesi geliyordu, genpaya gönderdik bakalım amma ne zaman gelir bilinmez.
-
Fcuk bunu yazdı
2 hafta önce kendisiyle tanışmıştık, geçen hafta bugün garantiye gönderdim, çevremdekilere bakıyorum onlarda bu problemi göremedim ama telefonumun ekranında boşluk vardı ve üstüne bastırınca click sesi geliyordu, genpaya gönderdik bakalım amma ne zaman gelir bilinmez.
büyük ihtimal değşir hocam
-
PanxeR bunu yazdıFcuk bunu yazdı
5s te de benimkine benzer bir problem varmış nette biraz araştırdım, 6 da bu sorunu yaşayan 1 kişi mi ne gördüm, değiştirirler ama ne zaman cihaz gelcek bilmiyorum, halen onarım bekliyor yazıyor genpada.
-
Fcuk bunu yazdıPanxeR bunu yazdıFcuk bunu yazdı
5s te de benimkine benzer bir problem varmış nette biraz araştırdım, 6 da bu sorunu yaşayan 1 kişi mi ne gördüm, değiştirirler ama ne zaman cihaz gelcek bilmiyorum, halen onarım bekliyor yazıyor genpada.
Bulunduğun ilde yok sanırım Genpa. Direkt elden teslim edebilseydin hızlı servis ile yarım saatte fveriyorlar yenisini..
-
Fcuk bunu yazdı
Yanlış yapmışsın. Aldığın yere geri göturup değişim isteyebilirdin direk.
-
PanxeR bunu yazdı
Bir kaç kez başka konularda dile getirmiştim , bayilerde kontratlı alma zorunluluğu olduğundan ötürü apple zorlu dan sipariş vererek 20 günde alabildim cihazımı. 150 tl havale indirimi ile 64 gb iphone 6 silver aldım.
Müsadenle bir şeyi düzeltmek isterim; siparişi bir tanıdığınla Zorlu'dan aldırmadıysan yani Online Store'dan aldıysan, bu ürünün Zorlu ile hiçbir ilgisi yok şu an, apayrı bir konumdan, apayrı bir stoktan ulaştırılıyor. Yani operasyonlar farklı. -
darkroques61 bunu yazdıFcuk bunu yazdıPanxeR bunu yazdıFcuk bunu yazdı
Bulunduğun ilde yok sanırım Genpa. Direkt elden teslim edebilseydin hızlı servis ile yarım saatte fveriyorlar yenisini..
Konya'da vardı öncesinde ama şu an yok. Cihazı ankaraya gönderdiler, son kontrol tarihi olarak bugün görünüyor, cihazı aynı zamanda geri versem de yine aynısı olacaktı diğer arkadaş yazmış, ellerinde cihaz yok 128 Gold idi telefonum.
-
bende birşey yazacaksın sandım müdür.
belliki ios un büllüğünü yemişsin sonra kendini kandırmak için konu açmışsın :D
mmmmm çok lezzetli bir işletim sistemi bu.