Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )
-
Aliexprestekiler orjinal midir? Amazonda 70_80 dolar? Getirsek imei nasıl yaparız? Liseden beri içimde ukdedir.
-
PanxeR bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocalar çok fazla arama kayıt programı var ancak denemedim hiç birini.
hem android hem ios kullanan biri olarak son görüşüm
LAPTOP = LENOVO
MASA ÜSTÜ = iMAC
TABLET = TAB S (samsung )
TELEFON = iPHONE
AKILLI SAAT = MOTOROLA 360 & APPLE WATCH
yani telefonda apple tablette samsung bilgisayarda lenovo bana göre bu işin günümüzdeki kralları.
Fan olmaya gerek yok paranızın yettiğini alın. Param yoktu golf alamadım polo aldım mesela...
İşim gücüm teknoloji aldıysak var bi bildiğimiz :)
not : wp nin aq size birşey olmasın.
APPLE WATCH i nerede kullandin haci?
kullanmadiginiz cihazlarla ilgili bu kadar nasil emin olabiliyorsunuz?
akıllı saate karşıyım ancak uzun süreli tüm videolarını izledim motorola dan sonra en başarılı o geldi bana
şimdi sana ferrarimi lambo mu desem illaki cevap verirsn ama kuplanmış olman gerekmez
baska sorum yok sayin yargic.
supheli sizindir.
-
Şu işletmeciliğe bilimsel yöntemlerin karışması hiç iyi olmadı. Yok yani bu nasıl bir yöntemdir ki arkadaş; cinleri filan mı salıyorsunuz her telefon sahibine ki kendi telefonunuzun reklamını müşteriye sanki müşterinin kendi markasıymış gibi yaptırmasını sağlıyorsunuz. Yok çok hızlıymış da elinin önündeymiş her şey ve aklına geleni hemencecik yapıyormuşsun. Arkadaşım biz on tane noktaya dokunup, kendimize eziyet etmeye bayılıyoruz Android kullanıcıları olarak. Yok yani şu hız konusunu da anlamış değilim. Sanki adamın bina bina server tarlaları var ve milisaniyeler, saniyeler onun için çok önemli. Bunu da cumadayken hocanın selam verir vermez cemaatin kapıya hücum etmesine benzetiyorum. Sanki milletin ne acelesi var amk o kadar izdiham yaratıyor. :)
-
saçma bi yazı okuduğumu düşünüyorum. İlk postunu baz alarak söylüyorum çünkü diğerlerini okumadım. S3 ten ip6 ya geçersen tabiki yazarsın bunları arasında 100 tane farklı telefon modeli olan ve 2.000 tl gibi bi fiyat farkı olan iki telefon üzerinden konuşmuşsun. Ayrıca android dünyası Samsung'dan ibaret değildir.