folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

Şu Samsung'U övenleri bir türlü anlamıyorum !! Ulan ilk aldığım dokunmatik  telefon galaxy wonder 650 tl para verdim. Telefonu aldıktan 3 ay geçmeden telefona ne güncelleme geldi ne başka bi bok aksine telefon kasmaya takılmaya başladı (şimdi git 250 tl vermiyorlar telefona). Samsung milleti s*kmek için yer arıyor. Adamlar bi NOTE serisi bi Galaxy S serisi bi de Galaxy Alpha,Grand vb. Serisi olmak üzere senede bir sürü model getiriyor. Böyle oluncada bi telefona güncelleme yapamıyorsun. Iphone öyle mi senede 1 telefon çıkarıyor bir Sürüm geliyor o sürümde bütün çoğu eski modele geliyor. Örnek vermek gerekirse 700 tlye yurtdışı girişli 4s aldım 150 tlde pasaport kaydı yaptırdım. Bana 850tlye geldi yani. Telefona ios7 ios8 olmak üzere 2 senede 2 Güncelleme yaptım halada stabil çalışıyor telefon. O yüzden burda kimse tantana yapmasın Samsung iyidir diye. He ben büyük telefon kullanmaya alışığım diyorsanız ona bir şey diyemem ama iphone 6 sonra artık bu tartışmalara girmeye gerek olduğunu sanmıyorum. uygulamalar konusuna girmeye gerek bile duymuyorum. En basitinden bi Androiddeki lig tv uygulaması ile ios taki lig tv uygulamasına bakmanızı tavsiye ederim.( sadede bir örnek verdim bunun gibi bir sürü örnek verebilirim ).

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

Bir ısırıklı elmaya 2500 lira verilmez her ne kadar cezbetsede insanı akıl karı iş değil bence

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MorganBlacK bunu yazdı

Bir ısırıklı elmaya 2500 lira verilmez her ne kadar cezbetsede insanı akıl karı iş değil bence

damacana samsung  a 2400 verilir mi yani ?

Kullanım ile alakalı hocam diğerleri de ucuz degilki.

PanxeR tarafından 10/Kas/14 15:14 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

sony xperia z2 var bende kurdum cm11 yag gibi akiyor.

firmalarin kendi arayuzleri android'i berbat hale getiriyor.

nexus serisi kullanipta memnun olmayan adam ben daha gormedim.

neden memnunlar? pure android. hantal arayuz yok.

ios'ta pure ios. sacma sapan arayuz var mi ios'ta? yok.

olay bu.

ayrica ios'un o kadar yag gibi olmasinin bir sebebide multitasking olayi. android'teki gibi multitasking olayini tam anlamini getirsinler o zaman gorelim :)

sendeki o kadar para verdim o zaman bu en mukemmeli psikolojisi. bi kac ay sonra bu konuya tekrar yorumlarini yazar ve aradaki farki anlarsin.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

Bluetooth diğer telefonlara vs baglanmiyor. 

Usb kablodan harici bellek gibi bilgisayara takıp kullanamiyorsun. İllaki kendi yazilimini yuklemeni istiyor. Ondada yok kendi formatina cevirme vs vs ugrastiriyor

İsletim sistemi guncellemesi berbat. Sikinti cikariyor

Harici hafiza karti takamiyorsun. (Harici hafiza kartinin cok avantaji var. Tecrubeyle sabittir)

Bence apple iphone jobs ile beraber öldü. Yeni bir sey cikarttiklari yok. 

Yaklasik fiyat bilgileri

Amerika harici fiyat 3 katina cikiyor. (Unlock olayi) 

Maliyet:100$

amerikadaki fiyat:200$

amerika harici unlock lu fiyat:600$

650liralik telefonla neredeyse ayni ozelliklere sahip ama 2500lira.

Neticede kendi gorusum bir telefona o kadar para verilmez. İlerde calinir kaybolur kirilir vs.. için acimayacak 😊

Ayrica artik bence iphone modasi gecti teknolojiden anlamayanlarin kullandigi telefon haline geldi.

Androide gelince

Takvim resim video rehber gmail maps çeviri disk youtube vs bir suru googlenin kendi servisi var. Tek hesapta hepsini senkronize edebiliyorsun.  

Android forever...

Harici hafıza kartı takılamaması hariç söylediklerinden doğru olan tek birşey yok biliyorsun değil mi?

Salla salla vur duvara.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konunun özeti :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

note 3 kullaniyorum. Genelde is amaçlı. 

428272 yıl daha güncelleme yapmasa da problem yok. 

herşey mükemmel neye ihtiyacim var ki... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

note 3 kullaniyorum. Genelde is amaçlı. 

428272 yıl daha güncelleme yapmasa da problem yok. 

herşey mükemmel neye ihtiyacim var ki... 

hocam olay bu zaten ihtiyacın yoksa yenisini almana da gerek yok :) herkez kendi ihtiyacına yönelik cihazlar alacakki memnun olsun

kaç tane yaşlı başlı kullanamayacağı halde kıskandıgı için note 4 note 3 alan bayan oldu baksan sadece konuşmak için kullanıyor ama

o onun için aksesuar aynısı htc veya iphone içinde geçerli.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

O kadar para verip alsam ben de seve seve severdim o aleti hocam boşuna abartmaya gerek yok. Stabilite konusunda iyi olabilir ancak içi bomboş. Doldurmak için jb yapmak gerekiyor jb yapınca da zaten stabilite diye bir şey kalmıyor. Jb yaptıktan sonra fikirlerini alalım bir de.

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Karşılaştırma yapmaya bile değmez diye düşünmekteyim. 

Wingardium Leviosa
Toplam Hit: 14510 Toplam Mesaj: 135