folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Telefon defterine giremeyen kıçı kıytırık bir  samsungun touchwiz arayüzü yüzünden android  bok atmanında bir alemi yok ki. Kurarsın cynogenmod mod olur biter.

Geçen bir tanıdığım iphone 5s den note 4 e geçti. "IOS pişmanlıkmış" dedi. Adam bluetooth ile dosya yollayabileceğini görünce şaşırakaldı ya lan. Kalem i felan kullanınca zaten orgazm oluyor. Şimdiden note 5 ne zaman çıkar diye düşünüyor.

Bana kalırsa zaten akıllı telefona 1000TL üstü vermek pişmanlıktır. 2500TL ye buzdolabı+çamaşır makinesi 0 faturalı alınıyor, bana göre enayilik. Hele ki her yeni nesilde bir önceki nesil telefona göre yapacakların arasında bir fark olmamasına rağmen her sene yeni telefon alanlarınki zaten ayrı bir enayilik.

Kamu Spotu: BİLİNÇLİ TÜKETİNİZ

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Suçlarken Android'i suçlamayın bence yazılımsal hiç bir sorun yok Samsung gibi firmalar android'i kendilerine özel düzenledikleri için sıkıntı bugun bi Samsung veya Sony veya HTC hiç farketmez alan kullanıcı hayatında hiç kullanamayacağı uygulamaları telefonunda tutuyor gereksiz yere kaldıramaması ayrı bir rezilliktir ben Nexus 5 aldım kafam çok rahat daha sıkıntı yaşamadım güncelleme konusunda da hiç bir sorunum yok 1 haftaya kalmaz Android 5.0'ıda alırım :) bu durumda IOS cihazları suçlamıyorum hakkını yemeyelim gerçekten güzel :) ben sadece Apple'ın bilgisayarlarını kullanmaktan memnunum :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Iphonu kullanmayı bilen adam bi daha androidin yüzüne bakmaz, sıradışı bi işletim sistemi, alın 1-2 hafta kullanın aşık olacaksınız:) 

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Windows Phone pişmanliktir. HTC'ye o kadar para vereceğime gider iPhone alırım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Oneplus One aldım, gayet güzel telefon.

Hatta fiyatına göre mükemmel cihaz.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam iphone ilk başta tatlı geliyor hep ama zaman ilerledikçe ne kadar b.ktan bi cihaz olduğunu göreceksin.

Samsung ürünleri de zaman ilerledikce stabiliteyi kaybediyor ama daha performanslı çalışıyorlar iphone'a göre.

Iphone kullananların çoğu ilk başta yere göğe sığdıramazken 1-2 yıl sonra satıcam amk telefonunu sapıttı iyicene filan demeye başlıyorlar.

Samsung da biraz xboxlar gibi ya anakart yanıyor ya da ekran kırılıyor telefon pert oluyor. İkisinin de dezavatajları var.

İşletim sistemi olarak şuan en son ürünü ve sürümü kullanıyorsun bu yüzden herşey günlük gülistanlık olabilir ama android gibi değil malesef. Android güncellemelerinden sonra performans farkı göze çarparken ios tarafında malesef negatif bir durumu sözkonusu oluyor genelde. Bir önceki sürümde kullanıcıların yapabildikleri şeyleri filan kısıtlayıp ellerinden alıyor mağdur ediyorlar insanları. Bunun stabiliteyi korumak filan gibi bahanelere de başvurulması saçmalık bana göre.

S4 var bende gayet mutluyum. Geçen babam iphone 6 almış baktım hoşuma gitti baya gold verisyonu sanırım sarı çizgi filan var. Telefon eldeyken kalite hissini veriyor ama ben telefon değiştirirsem note 4 alırım herhalde.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Bluetooth diğer telefonlara vs baglanmiyor. 

Usb kablodan harici bellek gibi bilgisayara takıp kullanamiyorsun. İllaki kendi yazilimini yuklemeni istiyor. Ondada yok kendi formatina cevirme vs vs ugrastiriyor

İsletim sistemi guncellemesi berbat. Sikinti cikariyor

Harici hafiza karti takamiyorsun. (Harici hafiza kartinin cok avantaji var. Tecrubeyle sabittir)

Bence apple iphone jobs ile beraber öldü. Yeni bir sey cikarttiklari yok. 

Yaklasik fiyat bilgileri

Amerika harici fiyat 3 katina cikiyor. (Unlock olayi) 

Maliyet:100$

amerikadaki fiyat:200$

amerika harici unlock lu fiyat:600$

650liralik telefonla neredeyse ayni ozelliklere sahip ama 2500lira.

Neticede kendi gorusum bir telefona o kadar para verilmez. İlerde calinir kaybolur kirilir vs.. için acimayacak 😊

Ayrica artik bence iphone modasi gecti teknolojiden anlamayanlarin kullandigi telefon haline geldi.

Androide gelince

Takvim resim video rehber gmail maps çeviri disk youtube vs bir suru googlenin kendi servisi var. Tek hesapta hepsini senkronize edebiliyorsun.  

Android forever...

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

iphone 4s aldım 2. el elimden düşüresim gelmiyor.  tamam anasini gözü gibi şeylerle uğraşmiyorum ama telefon  yormuyor kendini. rahat bir şekilde her oyunu oynaya biliyorum. internette gezebiliyorum yetiyor 

aa benim durumun ve kafanın aynısı :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hala iPhone'da donanıma para verdiğini sananlar var. iPhone'da asıl parayı siz ios'a veriyorsunuz. Çünkü alternatifi yok. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Hocam "android bir hataymış" sözüne katılmıyorum. Nasıl ki iphone a bi dünya para verip kaliteli üst segment telefon alıyorsan android cihaz alırken de aynısını yap. Htc One m8 al dene. Android in en stabil halidir. Çok hızlıdır. İlk çıktığı hafta aldım ve bugüne kadar 1 kez bile donma, takılma, yavaşlama, hata vs.. ile kesinlikle karşılaşmadım. Cihaz ile ilgili şikayetler kesinlikle iphonelardan çok çok daha az.... 

Samsung gibi plastik hurda yığınından çıkıp iphone 6 ya geçmek tabiki eşekten inip mercedes e binmeye benzer. Ama benim bahsettiğim üst segment telefonlar ise iphone un kesinlikle dengi olanlardır... 

Hocam üstte de yazdım eğer android ile devam edecek olsaydım htc one m8 alırdım ki ben bunu almadan önce 1600 e htc one m8 vardı 1 aylık tertemiz garantili bimeksden almadım. HTC nin de yeni cihazları iyi olsada geçmişi çok parlak degil beats gibi para basma makınasını apple a kaptırdı cihazlarına düzgün güncelleme vermedi türkiye garantisi berbat.  4mp kamera koymuş her ne kadar ultrapixel de olasa o pixelin boyutu 4mp ve biraz zoom yapsan foto çamur oluyor. 

M7 ile çektiğim fotoları gören hayran oluyor 5 ve 5s yanına yaklaşamıyor, özellikle hdrsi mükemmel m8 deki daha iyidir diye düşünüyorum. Megapixel önemli mi bilmiyorum sonuçta 5 inç ekranda bakıyoruz, facebooka veya instagrama atıyoruz

Edit: m8 tasarım harici mükemmel telefon bana göre, alt ve üst çerçeveleri g3 gibi küçük tutsalar hiç olmadı m7 gibi olsa ve tuşlar ekranda olmasa kusursuz diyebiliriz. Ancak yazarken farkettim bunlar da az bi eksiklik değil :)

hocam HTC araştırırsan fanatikler hariç hepsi kamera çözünürlüğünden şikayetçi ki bu yüzden htc one m8 eye ( 13mp ) modelini çıkartmak zorunda kaldı. ne kadar kaliteli çekerse çeksin 4mp çözünürlük fazla küçük bilgisayarda açip düzenleme yapamazsın sadece sosyal medyaya atarsın. halbuki koysun 12 mp dual kamera sosyal medyaya atarken foto zaten oto küçülüyor.

hocam 4mp değil.. 4ultra pixel. Yani normal 13megapixel'e denk geliyor zaten. HTC'nin eye modelini çıkarması hep cahil kullanıcılar yüzünden.

hocam cahil diyorsun da o cihaz ultrapixel de olsa  (o isim htc nin koyduğu birşey apple ın 1080p ye retina hd display demesi gibi )

çözünürlük aynı. 

4mp çekiyor makina Dual 4 MP, 2688х1520 pixels, autofocus, dual-LED (dual tone) flash, check quality

ultrapixel nedemektir ? pixelleri daha büyük daha fazla ışık alıyor demek normalde 1 olan pixel boyutu 2µm pixel size oluyor 

iphone 6 ile birlikte iphone dada bu rakam 1.5µm oldu. fakat pixel büyüsede çözünürlük düşük oldugu için resme yakınlaşme veya düzenleme yapamıyorsunuz. bir adım gitseniz gidiyor o kalite. bunun htc de farkında fakat adam 2500 e satıyor telefonu daha büyük pixel koysa bu sefer maliyet çok artacak cihaz 2700 olacak zaten az satıyor hiç satamıyack.

@DrKill

note kullananlar 1-2 hafta sonra kalemi kullanmayı bırakıyor artık. ayrıca bende android kasarken abi iphone dosya bile göndermiyor diyordum , zaten ihtiyaç olmuyor ki sen bluetooth açip dosya paylaşana kadar whatsapp dan dünyanın öbür ucuna dosya atabiliyorsun ?

@sezeruludag

hocam nexusların kötü yanı hep bir exclusive özellikten yoksun bırakılmalarıdır. lg g2 ile nexus 4 aynı iken aynı başarıyı yakalayamadı çünki kırpılmış bir cihazdı , nexuslar hep bir adım geride oluyor. yazılım stabil ama cihaz sadece uygulama üreticilere yönelik.

PanxeR tarafından 10/Kas/14 14:29 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 15552 Toplam Mesaj: 135