Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )
-
Herkes hata yapabilir.Linux rulz ;
Telefondur.Cebinizde taşıyabilirsiniz.Ekran dayanıklılık testi yapamayacak kadar bağlar adamı.Güncelleme gelse de belki bu sefer hayatımız renklenir diye bekleme derdi yoktur.Ancak tuvalete gidip ayna karşısında 30 tane selfie çekenler için kamerası iyi değildir.Konuşabilirsiniz,şarjı en az 3 gün dayanır.Su geçirmez ibaresi yoktur,su geçireceğini bilirsiniz.Düşünce dağılan bir telefon yerine bundan 100 tane alabilirsiniz.Ve son olarak ;
-
AbdullahAzad bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocalar çok fazla arama kayıt programı var ancak denemedim hiç birini.
hem android hem ios kullanan biri olarak son görüşüm
LAPTOP = LENOVO
MASA ÜSTÜ = iMAC
TABLET = TAB S (samsung )
TELEFON = iPHONE
AKILLI SAAT = MOTOROLA 360 & APPLE WATCH
yani telefonda apple tablette samsung bilgisayarda lenovo bana göre bu işin günümüzdeki kralları.
Fan olmaya gerek yok paranızın yettiğini alın. Param yoktu golf alamadım polo aldım mesela...
İşim gücüm teknoloji aldıysak var bi bildiğimiz :)
not : wp nin aq size birşey olmasın.
APPLE WATCH i nerede kullandin haci?
kullanmadiginiz cihazlarla ilgili bu kadar nasil emin olabiliyorsunuz?
akıllı saate karşıyım ancak uzun süreli tüm videolarını izledim motorola dan sonra en başarılı o geldi bana
şimdi sana ferrarimi lambo mu desem illaki cevap verirsn ama kuplanmış olman gerekmez
-
mataramasuko bunu yazdı
Yeni zumsukumuz hayırlı olsun :)
Edit: benim m7 bile kasmıyo bundan sonra kasan android amiral gemisi çıkmaz diye düşünüyorum
Benim m7 de kasmiyordu.. Lg g3 beni telefondan soguttu.daha lg alani sahsima...
-
ummeti_bela bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Edit: benim m7 bile kasmıyo bundan sonra kasan android amiral gemisi çıkmaz diye düşünüyorum
bende 3 sene önce heralde artik kasan amiral gemisi çıkmaz diodum htc m7-8 disinda kasmayan
amiral gemisi yok. sony kasiyor note4 kasiyor lg kasiyor
yani bunu bile bile dünyanin parasini verip saçma sapan cihaz alanlara bişi yok
yeter artik kasmasin performansı iyi olsun diyip iphone alınca zumsuk mu olduı hacı
önce bi düşünmek lazim ben bu parayi bu tele niye vermişim
-
PanxeR bunu yazdıummeti_bela bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
bende 3 sene önce heralde artik kasan amiral gemisi çıkmaz diodum htc m7-8 disinda kasmayan
amiral gemisi yok. sony kasiyor note4 kasiyor lg kasiyor
yani bunu bile bile dünyanin parasini verip saçma sapan cihaz alanlara bişi yok
yeter artik kasmasin performansı iyi olsun diyip iphone alınca zumsuk mu olduı hacı
önce bi düşünmek lazim ben bu parayi bu tele niye vermişim
Belki telefondan kaynaklidir diye 3 kez deistirttim telefonu gsm sirketine hepsi ayni bokun laviverti
-
he şunu bileydin
-
Rabinski bunu yazdı
Hacı abi iPhone 5s aldım, kargoda şuan. Haftaiçi elime geçer. İlk yapmam gerekenleri anlatırmısın? Ama Bilal'e anlatır gibi anlat. Android'den İOS'a yeni geçiyoz.
Merak etme zaten telefon Bilale anlatır gibi gösteriyor. Kimse alınmasın üstüne de, apple ürünlerini gerizekalılara hitaben üretir. tam anlamıyla idiot-proof bir işletim sistemi. Bunu çamur atmak için falan söylemiyorum yanlış anlamayın ama 3 kişi 3 telefonu aynı masaya koysanız facebooku ya da galeriyi falan açmadan anlayamazsınız kiminki kiminkiymiş diye. ah tabi havası da var, herkeste aynı zil ve bildirim sesi, birine mesaj gelsin keriz gibi hepsi telefonu cebinden çıkartıyor :D
Bu arada panxer yeni zumzuk olmuş gibi sonraki sayfaları incelemedim pek ama pil yeterliliğinden bahsediyorsan bitmiştir olay.
Bİr de bu olay var tabi, Türkçesi "Bir arada olun, tamamen aynı değil."
-
obie bunu yazdı
Telefondur.Cebinizde taşıyabilirsiniz.Ekran dayanıklılık testi yapamayacak kadar bağlar adamı.Güncelleme gelse de belki bu sefer hayatımız renklenir diye bekleme derdi yoktur.Ancak tuvalete gidip ayna karşısında 30 tane selfie çekenler için kamerası iyi değildir.Konuşabilirsiniz,şarjı en az 3 gün dayanır.Su geçirmez ibaresi yoktur,su geçireceğini bilirsiniz.Düşünce dağılan bir telefon yerine bundan 100 tane alabilirsiniz.Ve son olarak ;
Bulabiliyor muyuz bundan?
-
aliexpress de var hocam.15 dolara bile bulabilirsin.
-
obie bunu yazdı
iyide bu telefon javaydı ? Linux degil ? Ek olarak Aliexpress"te satılanların imei kaydı yok.