folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

sony xperia z2 var bende kurdum cm11 yag gibi akiyor.

firmalarin kendi arayuzleri android'i berbat hale getiriyor.

nexus serisi kullanipta memnun olmayan adam ben daha gormedim.

neden memnunlar? pure android. hantal arayuz yok.

ios'ta pure ios. sacma sapan arayuz var mi ios'ta? yok.

olay bu.

ayrica ios'un o kadar yag gibi olmasinin bir sebebide multitasking olayi. android'teki gibi multitasking olayini tam anlamini getirsinler o zaman gorelim :)

sendeki o kadar para verdim o zaman bu en mukemmeli psikolojisi. bi kac ay sonra bu konuya tekrar yorumlarini yazar ve aradaki farki anlarsin.

ben nexus 4  ten başlarda memnunndum 1 sene geçti telefon yarağı yedi, bi gün sinirlendim duvara fırlattım, iphone 6 aldım şimdilik sıkıntım yok, ilerleyen durumlarda sapıtır mı bilmem.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

olay bu.

ayrica ios'un o kadar yag gibi olmasinin bir sebebide multitasking olayi. android'teki gibi multitasking olayini tam anlamini getirsinler o zaman gorelim :)

sendeki o kadar para verdim o zaman bu en mukemmeli psikolojisi. bi kac ay sonra bu konuya tekrar yorumlarini yazar ve aradaki farki anlarsin.

ben nexus 4  ten başlarda memnunndum 1 sene geçti telefon yarağı yedi, bi gün sinirlendim duvara fırlattım, iphone 6 aldım şimdilik sıkıntım yok, ilerleyen durumlarda sapıtır mı bilmem.

kuzenimin 64 gb iphone da 140 mb boş alan var 1 gram kasma yok o kadar dolu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı

olay bu.

ne olduda o duruma geldi peki?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Konunun özeti :

Bu iyiymis bak. Intel vs. Amd kapismasindan baska bisey degil su tartisma. Her yer fanboy :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Konunun özeti :

Bu iyiymis bak. Intel vs. Amd kapismasindan baska bisey degil su tartisma. Her yer fanboy :D

aynen hocam git al hepsini kullan her çiçekten bal al iphone kullan onu sat git z3 kullan yarın s6 çıkar git onu al sonra sat note 5 kullan.sonuçta sen apple ya da android temsilcisi değilsin sana burdan kar payı falan vermiyorlar kafana göre takıl kardeşim. : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Hacı abi iyi diyorsunda S3 aldık 24 ay taksitle 2200tlye

ne bir oyun oynarım ne de saatlerce konuşurum tek yaptığım maillerime bakmak mail atmak 5 tane mail takibi ve takvimim falan...

20. ayına geldi 4 ay daha 150tl ödüycem ve telefon bozuldu sürekli kendini kapatıp açıyor...

Kafamda şu soru var zamanında o paraya iphone alsaydım bugün bu sorunu yaşarmıydım??

Benim gibi bir adam ne yeni telefon öğrenmeye kasar ne de her sene 2000tl para verir telefona o yüzden araştırıyoruz bakıyoruz..

Fan olmakla falan alakası yok dediğin gibi git z3 al yok s5 al diyemiyorum öyle bir bütçemiz herzaman almıyor bir telefon alıcam bana yeticek ve 5 sene kullanıcam işte bu...

Ne bir güncelleme ne bir birşey isterim maillerim outlookla senkronize mi takvimim kişilerim organizasyon hatırlatmalarım düzenli olarak çalışıyormu işte bu....

Şimdi soruyorum hangi telefon bana bunu sağlar tüm gün asistanlık yapar ve hiç takılmaz ve 2 yılda da mekanik birşey olmadıktan sonrada bozulmaz??

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

taahütlü alımda dediğin doğru ama peşin almışsan değiştirme imkanın var kafaya göre takılmak güzel ben mesela android kullanıyorum askerden geleyim apple alacağım kullanacağım sonra satar başka alırım. apple da android de insanlar için yapılmış pişmanlıkmış hataymış falan gerek yok bunlara

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

G2 kullanicisiyim beleşten iphone 6 düşüreyim kutusunu bile açmadan satar m8 alırım 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    beyaban bunu yazdı

G2 kullanicisiyim beleşten iphone 6 düşüreyim kutusunu bile açmadan satar m8 alırım 

bi iphune u satip m8 alırsın ama bi m8 i satip onu alamıyorsun hocam değerleri farklı :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

millet  S5, M8, G2, Z3, iphone 6... karşılaştırıyor telefonları.

şimdi "discovery var bende ve gayet memnunum" desem g*tleriyle gülerler heralde :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 14532 Toplam Mesaj: 135