folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Oğullarının Katliamı!

İsrail Oğullarının Katliamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

-----------------------------------------

arap gibi bir çöl hayvanını da yanımıza din yada herhangi bir nedenle müttefik(?)ten öte "kardeş" olarak gören aklıevveller varsa Türk ulusunun parçası olamadıklarına ve mutlaka etnik özürlü biryanlarının olduğuna inanıyorum

evet tüm müslümanlar benim kardeşimdir diyorum ve safkan Türk'üm.

ilahi adalete inanıyorum diyorsun tanrıdan dileğim var diyorsun sonrada arap ırkına küfredip hakaret ediyorsun. Senin peygamberin hangi ırktan. ve ne demiş.

‏{الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ، لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يُسْلِمُهُ، وَمَنْ كَانَ فِي حَاجَةِ أَخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِي حَاجَتِهِ، وَمَنْ فَرَّجَ عَنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ كُرْبَةً مِنْ كُرُبَاتِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ، وَمَنْ سَتَرَ مُسْلِمًا سَتَرَهُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ‏}‏‏

[Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]

[Buhârî, Mezâlim 3]

http://www.cemalagirman.com/h_yorum_02.html

bak bakalım etnik özürlü kimmiş şimdi. sanırım sen ya yahudisin yada hristiyanlık inancını benimseyen ırkların mensup olduğu ırkdansın.  ;)

-----------------------------

doğru konuş ! Türk kökenime laf edene o laflarını yediririm ve ne peygamberi ? ben arabın peygamberine inanıyorum dedimmi ???? iğrenç yahudiler ve iğrenç hristiyan olduğumu iddia etmeni hakaret olarak kabul ediyorum ve aynı şekilde karşılık veriyorum. Ben hunların oğuzların ırkındanım, ama senin arap gibi bir çöl hayvanına daha yakın bir türe ait olduğun yada biz Turanlılardansa onları tercih ettiğin açıkça görünüyor. arapça bişilerde yazmaya yeltenme bu mahlukatın dilini anlamıyorum  , kusar gibi konuştukları iğrenç dillerini(!) duymaya bile tahamül edemiyorum.

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    xz bunu yazdı:

-----------------------------------------

doğru konuş ! Türk kökenime laf edene o laflarını yediririm ve ne peygamberi ? ben arabın peygamberine inanıyorum dedimmi ???? iğrenç yahudiler ve iğrenç hristiyan olduğumu iddia etmeni hakaret olarak kabul ediyorum ve aynı şekilde karşılık veriyorum. Ben hunların oğuzların ırkındanım, ama senin arap gibi bir çöl hayvanına daha yakın bir türe ait olduğun yada biz Turanlılardansa onları tercih ettiğin açıkça görünüyor. arapça bişilerde yazmaya yeltenme bu mahlukatın dilini anlamıyorum  , kusar gibi konuştukları iğrenç dillerini(!) duymaya bile tahamül edemiyorum.

tüm müslümanlar benim kardeşimdir diyorum sen böyle diyenler için etnik özürlü bir yanları var diyorsun. sonrada kökenime laf edene o lafları yedirtirim diyorsun. sence ben ne yaparım. ulan realde benim kanım aktı, kan akıttım ben. üni 4 sene uzadı. hayatında ne yaptın turanlılar için, biz Turanlılar dansa diyorsun ben realde 10 seneden fazla sayısını bilmediğim kadar yasadışı izinsiz eyleme/gösteriye katıldım düzenledim. doğutürkistan için, musul/kerkük iiçin v.s. ayrıca turanlılar çeçenistana gidip savaştılar, filistine gidip savaşıyorlar. kanıt varmı yok, inanırmısın bilmem, sikimde olurmu olmaz.

böyle diyorsan saygıyla eğiliyorum yaptıkların karşısında , Türk ırkını ilgilendiren herşey benide ilgilendirir. üniversitede , askerde ve sivilde herzaman taraf oldum birçok protesto eylemine katıldım,  aynı amaca hizmet eden gruplar içinde yer aldım. Elimden gelen başka birşey varsa yapmaya da hazırım.  Arap dini budunu bölen bir bahane de olmamalı ayrıca kardeşim dediğin toplumlar içinde bir kez daha düşünmeni öneriyorum. benim kadar tiksinmiyor olabilirsin ama kabul etmelisinki Türkün Türkten başka dostu yoktur. Dünya üzerinde ki Türkler başta kendi aralarında yabancıların dinini bahane ederek bölünmüşler ne yazıkki ( islam , hristiyanlık , budizm vb gibi ) bu bölünmüşlüğü aşmalıyız , düşmandan önce kendi irademize karşı bir savaş vermek zorundayız bilmem anlatabiliyormuyum.

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:
    hiç bir ideal çocuk öldürmenin bahanesi olamaz... israili ve israili destekleyenleri kınıyorum!
    ----------------------------

öncelikle yahudidende araptanda tiksindiğimi ikisindende eşit ölçüde nefret ettiğimi belirteyim, arap nekadar çöl hayvanı ise yahudide o kadar şeytanın ta kendisi , hayvan mı şeytanmı gibi bir tercihi de reddediyorum. ölenleride dolayısı ile çocuk olarak göremiyorum, onlar yavru çöl hayvanları ve dişi çöl hayvanları kanaatimce, iblisin teki tarafından avlanmış olmaları belki endişe verici ama bu yahudi iblisi yeni çıkmış bir mevzu da değil  ...

ancak şu noktada bu yavruların ölümüne neden olan israil şeytanından çok, kendi dişilerini ve yavrularını kalkan olarak kullanmaktan çekinmeyen düşmanının karşısına çıkıp erkek gibi en azından insan gibi savaşmayı beceremeyen arap mahlukatıdır. madem silahsızların ölmesini istemiyorsun neden onları kalkan olarak kullanıyorsun, neden aralarına saklanıyorsun, şu saate kadar bölgeden sivilleri tahliyeye yada sığınaklara doldurmaya başlamaları gerekirdi, insanların yaşadığı toplumlar savaş anında böyle yapar ancak sözkonusu olan sapık bir şeriat ideolojisi ile donanmış, ruhsuz bir hayvan olan hamas ve tek yapabildiği yahudi denen iblisin çocuklara(!) hele senin çocuklarına acımasını yaşamasını umursamasını beklemek. tabiki ama çöl hayvanı bunu düşünecek kadar beyin gelişimine sahip değil ve ahir zamanında zekası da olmayan cesareti ve yerlerde sürünen onuru ile birlikte tükeniyor, bebek cesetlerini marifet gibi dünyaya gösterip , kendini acındırmaya çalışması, kasabın önünde bekleyen davarlardan farkının kalmadığını da kanıtlar vaziyette sadece.

zavallı memleketim türkiye ve gariban alçakgönüllü türk insanımızda halen mazlum diye iblise karşı hayvanın yanında yer almaya çalışıyor. burada israili savunuyorsun diyen denyolarında izin versinler kafasına zçayım, insanlığın tarihten beri en büyük düşmanı olan yahudioğulları ve onların sapık dinlerine karşı olan herçeşit tehtid tecavüz zulüm haktır mübahtır , nefsi müdafadır. iblisin gördüğü yerde ezilmesi konusunda tamamen müslümanlarla aynı fikirde olunması gerektiğini - eğer gerçekten fikirleri buysa tabi - göstermek gerekir. Türkiye gibi büyük bir ülke ve Türk ırkı gibi kutlu bir varlık , saf kötülükle saf ilkellik arasında bir tercihe zorlanamaz , bu akla mantığa sığabilecek birşey değildir. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 19253 Toplam Mesaj: 114