folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Oğullarının Katliamı!

İsrail Oğullarının Katliamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kantar banlanma sebebinide yazayim.

orda arap halki denilen bir millet ki yillarca seni sirtindan vurmustur.

marasta madimakta olenler senin kardeslerindi. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

kantar banlanma sebebinide yazayim.

orda arap halki denilen bir millet ki yillarca seni sirtindan vurmustur.

marasta madimakta olenler senin kardeslerindi. 

Hocam yalnız şöyle bi durum var..

Adam müslüman'a kardeş diyo sen Türk'e kardeş diyosun..

Bu şekilde yargılamak doğru mudur?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

birisinin cikip kendilerini ingilize, amerikaliya, yahudiye teslim etmis onlarin oyununa gelmis bir insanla,

bir Turku bir tutuyor ustune birde

neyse

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Orada ölen çoluk çocugun nedeni israil degil gerizekalı anası babası yedi sülalesidir.Damarlarından kan yerine köpeklik,kancıklık,ikiyüzlülük,şerefsizlik akan kavim-i necaset bu saatten sonra da kendi arasında birlik olup savasamaz.Tarihte böyle yazmıstır bunu zaten.Kıclarının dibinde kendi kardeşleri ölürken som altından kenef taslarına sıcan bir ırktan bahsediyoruz.Sen abdyi çiçekle böcekle karsıla sen israile parayla toprak sat sonra vah efendim zulm yapılıyo ediliyo cart curt.Ya adam gibi savassaydın yada işgal altından birleşip direnişe geçseydin.En fazla sünni-şii çatışmasına gidip birbirlerini öldürürler.

İslam adı altından arap milliyetciligi ile yönetilen osmanlı 400 yıl çölde tassaklarını yayıp yatsınlar diye arabı korumak için senin benim dedelerimi kullansın aman peygamber soyudur aman bilmemne soyudur diye yüzyıllardır onlar için calıssın calısıtırılsın gerizekalı araplar için kan akıtalım su içsinler diye çeşme yapıtıralım ibadet etsinler diye cami yaptıralım birbirlerini köpek gibi öldürmesinler diye adaletli bir sekilde yönetelim sonra ihanete ugrayıp sırtımızdan hancerlenelim.Bu kadar serefsziligi yapan bir milletin soyu simdi kendi kardeşlerinin kanını içiyor.Bu saatten sonrada kardeş edebiyatına kimse gelemez.Geçin bunları zaten sırf su arap milliyetciligi yüzünden maraşta onlarca insan katledilmiştir.Bu kadar olaydan sonra hala kardeştir peygamber soyudur diyen bir zahmet filistine siktir olsun gitsin.

Birde orda ölen çocuklar iyiki ölmüş.Acı içinde yasayacaklarına erkenden ölümü tadıp kurtulmuşlar.Yoksa daha çok kardeş,ana,baba cesedi görüceklerdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

Valla israile hak verenleri hiç anlayamadım. Tamam bende arapları sevmiyorum. Ama orada ölenlerin "Babaları baksaydı bizene!" ölme sebeplerini olumluymuş gibi düşünmek çok yanlış. Ölenlere insan gözüyle bakmakta fayda var. Oradaki çoluk çocuğun, daha hayatın kirli yüzünden bihaber canların ölmesi iyi olmuş denilerek geçiştirilemez. He onlar müslümandır onlar haklı israil haksızda denilemez.

Bu başımızdaki siyasetçiler amerikanın israilin avrupanın götünü yalayıp duruyorlar son 40-50 yıldır. Yarın birgün israil veya amerika bizi vursa (TSK ' yı nereye vuruyorlar felan demeyin basettiğim konu farklı)diğer ülkelerde "Siyasetçileri ülkelerinin çıkarlarını düşünseymiş bizene!" dese iyi mi olur? Sizce son 40-50 yıldır siyasetçilerimiz bizi tam anlamıyla temsil edebiliyorlar mı? Ne onların babalarının yaptıkları onları TAMAMİYLE temsil eder nede bizim babalarımızın veya siyasetçilerimizin yaptıkları bizleri temsil eder arkadaşlar. Zira görüyorsunuz Dedelerimizin kanlarıyla canlarıyla borcunu ödeyerek aldığı bu toprakları bir tezatla birlikte şuanki siyasetçilerimiz 3 kuruşa 5 kuruşa satmaktadır bu ülkeyi bu hürlüğü bu bayrağı bu kültürü.

Lütfen bir insanlık ayıbının etnik köken olarak düşünmeyin. Zira şu an Türkiye nin yalpaladığı noktada bu avrupa hastalığı olan etnik siyasettir, düşünce yapısıdır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Tayok hojam bu dediğinin cevabı şudur, Tarihte birkaç IRK vardır. Vatan bilincine sahip olan. Bunlar Çinliler , Türkler , Ruslar , Acemler , Almanlar vsdir. Vatan millet bilincine sahip olmayan insanlar nasıl ıraklıların amerikan tanklarını davul zurnayla karışadıkları gibi ülkelerini(..tlerini bir biraya satarlar) Yukarıda saydığım ırktan insanlar hertür savaşa girmiş , vazgeçmemiş sonuna kadar direnmiş ırklardır. Bizi bu satıcı arap ülkeleriyle bir tutma , kıyaslama.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Nasıl bilmiyoruz Şerif Hüseyin ve kabilesinin ( bugün Arap yarımadasına hükmeden kansız Suud rejiminin sülalesi ) Osmanlı'yı İngiliz'e sattığını..? ve nasıl hükmedebiliyoruz bunların hepsini Arapların tümüne geçerli olduğuna ?

Nasıl bilmiyoruz Filistin topraklarının sadece % 5'inin satıldığını ( ki dikkat edersek Türkiye Filistin'e nazaran daha çok tehlikede)

"Aç insanın yemek kaplarına saldırdığı gibi milletlerin size saldırması yakındır.

Ya Rasulallah ! Biz o zaman sayıca az mı olacağız ?

Hayır, siz çok olacaksınız ancak, selin üzerindeki köpük gibi ağırlığınız olmayacak." ( hadis-i şerif )

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Tayok bunu yazdı:

Valla israile hak verenleri hiç anlayamadım. Tamam bende arapları sevmiyorum. Ama orada ölenlerin "Babaları baksaydı bizene!" ölme sebeplerini olumluymuş gibi düşünmek çok yanlış. Ölenlere insan gözüyle bakmakta fayda var. Oradaki çoluk çocuğun, daha hayatın kirli yüzünden bihaber canların ölmesi iyi olmuş denilerek geçiştirilemez. He onlar müslümandır onlar haklı israil haksızda denilemez.

Bu başımızdaki siyasetçiler amerikanın israilin avrupanın götünü yalayıp duruyorlar son 40-50 yıldır. Yarın birgün israil veya amerika bizi vursa (TSK ' yı nereye vuruyorlar felan demeyin basettiğim konu farklı)diğer ülkelerde "Siyasetçileri ülkelerinin çıkarlarını düşünseymiş bizene!" dese iyi mi olur? Sizce son 40-50 yıldır siyasetçilerimiz bizi tam anlamıyla temsil edebiliyorlar mı? Ne onların babalarının yaptıkları onları TAMAMİYLE temsil eder nede bizim babalarımızın veya siyasetçilerimizin yaptıkları bizleri temsil eder arkadaşlar. Zira görüyorsunuz Dedelerimizin kanlarıyla canlarıyla borcunu ödeyerek aldığı bu toprakları bir tezatla birlikte şuanki siyasetçilerimiz 3 kuruşa 5 kuruşa satmaktadır bu ülkeyi bu hürlüğü bu bayrağı bu kültürü.

Lütfen bir insanlık ayıbının etnik köken olarak düşünmeyin. Zira şu an Türkiye nin yalpaladığı noktada bu avrupa hastalığı olan etnik siyasettir, düşünce yapısıdır.

Canım o zaman çinde ki çocuk işciler içinde,afrikadakiler içinde aynı hassasiyeti göstereceksiniz bizde size humanist diyecegiz bazılarımız alkıslıyacak evilermize dagılacaz.Fakat sorun ve tepki bu humanist zamazingodan kaynaklanmıyor ki bizler bu kadar bariz bir göz ardına gidelim.Bazılarımız sırf karsındaki müslüman bilmemne diye üzülürken diger taraftan aynı hasasiyeti gomunist piçi diyerek çindekilere göstermiyor.Ve buna baglı olarak bizden dolaylı olarak bakın onlar musluman gardaşh gardaşh diyerek yaptıları hataya dogru cekiyorlar.Üstelik elinde siyasi güç,para vs olmadıkdan sonra ahlaıyp vahlamak gözünün önündeki hocalıyı bu ülkeinin evladına unutturur.Söyle birsiteyi gez dolas bakalım burda ahlayıp vahlayanlardan kacı hocalı vb katlilamlar için aynı tepkiyi göstermiş yada aynı hassasiyette bulunmus.

Kaldı ki yarın bizi vursalar demişsin.O iş sadece age of'da olur.Böyle imleci getirip tıklarsın saldır tamam sesleri eşleginde savasırsın.Hadi diyelim saldırdılar sen ben düşmanı çiceklerle türkülerlemi karsılayacagız.Hangi millet olursa olsun düşmandan af dileme serefsizligi gösterirse karsısındakinden gelebilcek herseyi kaluş etmiş demektir.Sonra ahlayıp vahlamak care olmadıgı gibi peşisıra siktiri çekerler.İşte biz bu yüzden karakter olarak araptan ayrılırz.Bizler yeri geldigi zaman içimizden Mustafa Kemal ATATÜRK gibi vatanperver bir deha çıkartırız ama onlar sadece sakalı tassagına degen onlar şii vurun bunlar sünni kesin diyen gerizekalıları çıkartabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

burada yazılanları okuyunca kanım dondu.

Bu nasıl bir zihniyettir yahu tamam dinsiz imansız islamdan bu kadar nefret ediyor olabilirsiniz yalnız sizde hiç mi insanlık yok? hiç mi vicdanınız yok  orada masum insanlar ölüyor ve ölüye saygı denen bişey bile yok. ölen insana bile pislik sarıklı cübbeli diye hakaretler ediyorsunuz bu nasıl bir insanlıktır. Bunu diyip birde türk olduğunuz için övünüyorsunuz hangi Türk ahlakında terbiyesinde böyle bişey vardır.

Orada ölen insanlar müslüman olduğu için benim din kardeşimdir geçmişte bize türklere kazık atmışlar mı evet ?? ama bu neyi değiştirir? 1000 yıllık tarihimizde 100lerce devlet bize kazık atmıştır şu an dünyada hepsine düşman mı olacağız ayrıca o kazık atanlar tüm filistin halkı mı sadece devlet yönetmeyi bilmeyen belki de satılmış büyük devletler tarafından kullanılmış devlet adamlarıydı.

bu zihniyetin arkasına sığınarak ordaki ölen masum kardeşlerimiz için üzüleceğinize birde mutlu oluyorsunuz ben düşünüyoru düşünüyorum ve cevabını bulamıyorum.

Bunu sadece insanlıktan nasibini almamış kişiler söyleyebilir.

Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun. 

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı:

Orada ölen insanlar müslüman olduğu için benim din kardeşimdir geçmişte bize türklere kazık atmışlar mı evet ?? ama bu neyi değiştirir? 

Öncelikle senden yukarda yazılanları tekrar okuyup, senn bahsettiğin şekilde dine bir saldırı olup olmadığını incelemeni rica ederim, yazıların tumunu oku lutfen.

Yukarda alıntıladığım cumlenle ilgili olarak da, sen si*ilmekten hoşlanoyor olabilirsin, ben hoşlanmıyorum dolayısıyla bizi zamanında si*enin de bugun tamamen kendi aptallığından dolayı si*ilmesinden de rahatsız olmuyorum 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 17660 Toplam Mesaj: 114